Hvordan økende Bitcoin-regulering vil påvirke fremtiden for online-spill

Regjeringer over hele verden løper for å regulere kryptovalutaer og utvikle sine egne digitale valutaer støttet av sentralbanker. I mange år har ideen om at inntektsskattesultne regulatorer vil gjøre kryptovaluta ulovlig eller kaste folk i fengsel, vært noe av en mørk sky som svevde over hodet på selv de mest håpefulle kryptovalutaentusiastene. Nå som Bitcoin blir sett på som en institusjonell investering og en butikk av verdi i stedet for en erstatning for daglige transaksjoner, har regjeringer ikke annet valg enn å utvikle regler som fremdeles omfavner bruken av digitale eiendeler som investeringer..

Forholdet mellom kryptokurver som investeringer og kryptokurver som en trussel mot å styrte regjeringer er likevel tøft.

Overraskende nok handler trusselen om å regulere Bitcoin og måten kryptovalutautveksling handler på med kunder kan faktisk hjelpe gambling like mye vil det dempe ønsket om å bruke en børs. La oss gå dypere inn på hvorfor det er.

Den amerikanske sekretæren håper å innføre ny forskrift om krypto

Steven Munchin er den amerikanske sekretæren. Han foreslår nye forskrifter om at selskaper som handler med kryptokurver ikke bare skal følge hvitvasking av penger og kjenne kundens retningslinjer, men også å gjøre forretninger med andre selskaper som følger de samme retningslinjene..

Dette reguleringsnivået er utformet for å knuse ulovlige virksomheter fra å drive og beskytte forbrukerne. Det er ikke nødvendigvis designet for å kjøle ned kryptovalutaer som en aktivaklasse.

Det betyr ikke at noen store påvirkere i verden av kryptovaluta ikke liker det som kommer ned i rørledningen. Brian Armstrong er administrerende direktør for Coinbase.com, en av de største og mest brukte kryptovaluta-børsene i verden. Armstrong mener at nye forskrifter kan hindre veksten i kryptovalutaøkonomien. Han twitret som sådan nylig etter at det ble kunngjort at Coinbase måtte begrense marginhandel på sin plattform.

Hvordan foreslåtte forskrifter kan hjelpe Bitcoin Gambling

Mange av verdens mest spennende, mest lønnsomme og mest pålitelige Bitcoin-gamblingnettsteder opererer fra små offshore-land med gunstige Bitcoin-, skatte- og forretningsregler. Når du vet det, kan du tro at disse virksomhetene er helt immun mot det som skjer med forskrifter. Men sannheten er at det er sannsynlig at de fleste Bitcoin-spillnettsteder som har eksistert i noen år og som har etablert noe troverdighet på Bitcoin-gamblingarenaen, sannsynligvis ønsker regulering.

Ja, regulering kan bety at et Bitcoin-casino må følge flere regler for å appellere til amerikanske kunder, men det er også viktig å ta i betraktning at selv de fleste Bitcoin-spilloperatører som trives offshore, går glipp av en stor del av markedet fordi de må begrense bruken av deres spillplattformer til land som ikke inkluderer USA.

Sannheten er like mye som gambling er en konkurransedyktig bransje, og Bitcoin-vennlige nettsteder kjemper alltid om dine underholdningsdollar, de opererer også i en unik boble som gir unike utfordringer for forretningsfolk som ønsker å tjene penger i bransjen. Dette betyr at det er et incitament for Bitcoin-spilloperatører å samarbeide og sørge for at de overholder regulatorene. Til syvende og sist har ikke bare potensialet til å åpne gamblingoperatører for amerikanske kunder, det viser også amerikanske spillere og spillere over hele verden at Bitcoin-vennlige nettsteder er legitime og trygge å bruke.

Tillit er enormt når det gjelder online gambling, spesielt når du driver virksomheten din gjennom kryptovaluta.

Fremtiden for Bitcoin-gambling er lys uansett

Ingen liker følelsen av at noen ser over skulderen. De fleste spillere vil sannsynligvis ha det gøy og spenningen de opplever på nettet for å forbli en privat innsats. Det er forståelig. Sannheten er at fremtiden for gambling med Bitcoin er lys uavhengig av hva regulatorer gjør. Hvis regulatorer oppfører seg på en måte som gjør det vanskelig for folk som ikke bor på en øy å gamble, vil kryptovaluta fortsatt vokse i verdi, og de som allerede spiller med dem vil fortsatt fortsette å gjøre det.

Hvis det motsatte skjer og flomportene åpnes, vil operatørene ha en verden av muligheter foran seg. Dermed er fremtiden for Bitcoin-gambling lys uansett hva regulatorer prøver å gjøre med det.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector