Hvordan Kina sakte dominerer hele Bitcoin-markedet

Kinesisk Bitcoin Market

Kina ble en gang kalt den sovende dragen, men det viste seg ellers da det ble det asiatiske økonomiske kraftverket det er i dag. Med enorme ressurser, ubegrenset arbeidskraft og innovative teknologier ble det raskt en global aktør som var i stand til å påvirke markedsbevegelser og beslutninger.

Virkningen spres over mange bransjer, og det sparte ikke Bitcoin-markedet. For tiden har Kina en betydelig andel av verdens cryptocurrency-transaksjoner, med rapporter som presenterer det kinesiske Bitcoin-markedet for å utgjøre mer enn 80 prosent av Bitcoin- og altcoin-transaksjoner.

Små endringer på det kinesiske markedet kan derfor påvirke den globale scenen betydelig og ha effekten til å manifestere seg i kryptovaluta-innstillingen.

Bitcoin til unnsetning etter yuan-devaluering

Det var et tydelig skifte i Bitcoin-prisen for noen dager siden etter at People’s Bank of China (PBOC) senket renten på yuan, noe som resulterte i devalueringen. Investorer valgte å bytte yuanen sin mot Bitcoin i et forsøk på å spare den tilsvarende verdien av beløpet, og dermed registrere en sterk bevegelse i BTC / CNY-diagrammet.

Bitcoin-pris midt i Yuan-devaluering

Analytikere ser at yuanholdere vil konvertere fiat-pengene sine til Bitcoin og deretter bytte dem tilbake til yuan eller til amerikanske dollar. Valget vil avhenge av ytelsen til den digitale valutaen på markedet, der en positiv bevegelse vil tvinge investorer til å konvertere Bitcoin til yuan, mens en prisnedgang vil presentere konvertering av amerikanske dollar som det bedre alternativet.

Med yuan-devalueringen som påvirker det globale markedet, blir Kinas styrke tydelig. Dette blir ytterligere realisert i effektene på Bitcoin-markedet, som kinesiske bitcoinere i stor grad er ansvarlige for å presse nærmere for å nå målene for den digitale valutaen.

Det er ingen tvil om Kinas viktige rolle i Bitcoin-suksess, og dette gir bekymring for om kryptovalutaen skal reguleres eller ikke.

Er Kina klar for Bitcoin-regulering?

For noen er ordet ‘regulering’ alene, når det brukes i Bitcoin-sammenheng, grunn nok til å være i den defensive enden. Dette forklarer følelsene etter at Huobi-sjef Leon Li publiserte et tidsskrift som presser på for Bitcoin regulering i Kina.

Li sa at de juridiske hindringene som PBOC pålegger hindrer veksten av det kinesiske Bitcoin-markedet på den lokale scenen. Markedet, som huser verdens største handels- og gruvedrift, er fylt med potensial, og dette er grunnen til at han mener det er på høy tid å regulere Bitcoin..

Hans journal lyder:

“Forskning på Bitcoin og blockchain bør oppmuntres og støttes sterkt. Kinesiske tilsynsmyndigheter må se på hvordan de andre jurisdiksjonene – som USA – åpner tankene mot å skape bedre politikk for den digitale valutasektoren … Dette vil redusere visse risikoer for både bedrifter og forbrukere. ”

En av de største Bitcoin-børsene i Kina, fortsetter Huobi å tilby tjenester etter PBOC-forbudet, og administrerende direktør er fast bestemt på å videresende sikre betalingssystemer som koster mindre på slutten av selgerne og forbrukerne..

Annet enn dette Bitcoin-utveksling, BTC China og OKCoin er noen av de største aktørene på det kinesiske Bitcoin-markedet som ennå ikke gir uttrykk for støtte for Bitcoin og kryptovaluta regulering.

Bitcoin-regulering i Kina

Implikasjoner av markedsendringer i Bitcoin-spillesektoren

Kinas kraft på Bitcoin-markedet er tydelig, men hvordan dette vil fungere for Bitcoin-gambling sektoren i og utenfor landet, er fortsatt et spørsmål.

Den asiatiske giganten er kjent for sin strenge pengepolitikk, til tross for det ulovlige pengemarkedet som fortsetter å fjerne betydelige inntekter fra myndighetene. Macau fungerer som det nyeste spillknutepunktet mens Hong Kong fortsetter å bli en tilhenger av lovlig offshore-spill.

Bitcoin-spillindustrien i Kina har imidlertid ennå ikke helt etablert et sterkt fundament, noe som forklarer hvorfor en regulering kan hindre veksten ytterligere. Uansett, innflytelsen Kina har på markedsprisen, selv den av Bitcoin, presenterer et utall muligheter for den blomstrende industrien til å utvide seg i Asia.

Skulle den Kinesisk Bitcoin-marked etablerer seg som den største støttespiller og promotor av kryptovalutaen, hva fremtiden til Bitcoin og kryptovalutaen generelt vil være, blir virkelig verdt å vente på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me