Hvordan vite at du kan stole på et Bitcoin-nettsted

Bitcoin-pengesider dukker opp til venstre, høyre og sentrum i disse dager. Men med så mange muligheter som er tilgjengelige i markedet i dag, gjenstår ett spørsmål: Hvordan vet noen at de kan stole på et Bitcoin-spillsted?

Svaret kan bare komme fra å gjøre sin egen due diligence. Det er sunn fornuft. Men noen som fremdeles får føttene våte i kryptovalutaområdet og bestemmer seg for å gjøre noen innsatser med valget, vet kanskje ikke hvordan de skal veterinære et nettsted for legitimitet..

Her er noen veiledninger om hvordan du kan finne ut av det hele.

Tradisjonelle gamblingsider flytter til Crypto

Det er to typer kryptospillnettsteder: kun kryptosider som imøtekommer de som kjenner krypto veldig bra og ikke tilbyr fiat-spillalternativer i det hele tatt, og tradisjonelle sportsbøker som Bodog og 5Dimes som har godtatt fiat-innsatser i flere tiår og har nylig inn i Bitcoin-verdenen.

Bodog sponser jevnlig store sportsbegivenheter og er sannsynligvis det mest kjente og pålitelige merkevaren innen all online gambling, men det er mange andre veletablerte offshore-alternativer aksepterer nå krypto.

Å gå til kun spillwebsteder for krypto: Hvilke som er trygge?

Cloudbet.com, 1xBit.com og Betcoin.ag er bare noen av de eneste krypteringssidene som representerer kremen av avlingen så langt som de er mest pålitelige. Betcoin.ag har en sterk tilstedeværelse på verdens mest populære Bitcoin-forum, Bitcointalk.org. Nettstedet har oppnådd legendarisk status, noe som betyr at det har vært en del av forumet i veldig lang tid og etablert et generelt godt rykte i samfunnet.

1xBit annonserer for tiden under engelske Premier League fotballkamper, noe som er en veldig kostbar innsats. Nettstedet kan gjøre det fordi det har en sterk brukerbase. 1xBit er et sterkt merke med store budsjetter. Det er gjentatte ganger bevist at de behandler kunder med respekt og ga dem gode spillalternativer.

CloudBet er også et trygt alternativ å bruke. De godtar bare Bitcoin og Bitcoin Cash, men uttak fullføres veldig raskt.

Er Bitcoin Gambling Site antagelig rettferdig?

Provably Fair betting nettsteder sørger for at spillere får de beste mulige oddsen for å vinne, og viktigst av alt, få forsikring om at ingenting er rigget. Provably Fair-spill bruker SHA-2-algoritmer for å sikre absolutt rettferdighet for alle spillere. Det beste er at alle resultatene av terningkast eller andre tilfeldige hendelser blir offentliggjort for alle å se. Brukernavnene til individuelle spillere er vanligvis halvt dekket for å sikre privatliv. Imidlertid kan alle spillere se hvor mye mynt det ble satset på, hva resultatet av den enkelte hendelsen ble, og om innsatsen resulterte i seier eller tap. Crypto-Games.net er et spillside som tilbyr rulett, terning, BlackJack og andre spill der resultatet av hvert arrangement vises tydelig. De gjør en god jobb med å være Provably Fair.

Er oddsen lik?

Er sjansene for å vinne på disse gitte nettstedene like eller forskjellige? I så fall er de sannsynligvis en legitim konkurrent i markedet. Ethvert nettsted som tilbyr urettferdige odds, er sannsynligvis ikke like konkurransedyktig for gamblers virksomhet av en grunn. Å kjøpe de beste oddsene er en spesielt viktig strategi når det gjelder sportsbetting. De beste Bitcoin sportsbettstedene tilbyr alle lignende odds.

Les anmeldelser for å lære hvem som eier hvilket nettsted


Det er like enkelt å lese anmeldelser på kun Bitcoin-spillsider og finne selskapene som eier dem. Gamblingnettsteder tilbyr store provisjoner til tilknyttede selskaper som markedsfører merkevaren, og tilknyttede selskaper markedsfører sine beste tilbud med anmeldelser. Les forskjellige, les kundekommentarer, registrer deg på noen forskjellige nettsteder gratis og dabble litt. Det skal heller ikke mye til for å slå opp selskapene som eier disse nettstedene. Mange Bitcoin-spillnettsteder eies av bare noen få selskaper, og store selskaper er mer sannsynlig å gi kundene en hyggelig opplevelse. De har mye Bitcoin på seg.

Som alltid, vær forsiktig

Det er alltid viktig å huske at man bare skal gamble med det de har råd til å tape. Husk at når det gjelder Bitcoin, kan taping bety at du får hacket ditt valgte nettsted. Bitcoin tilbyr heller ikke en kundesupportlinje for hjelp, fordi ingen eier den.

Husk å gamble og bruk Bitcoin ansvarlig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector