Hvorfor Bitcoin Cash er på vei oppover

Siden Bitcoin-prisen ble funnet i desember er opp over 110%. Bare noen få uker etter at prisbunnen traff, gjorde Bitcoin Jesus selv, Roger Ver, et intervju med Forbes.com. I intervjuet spår han at Bitcoin Cash til slutt vil overhale Bitcoin når det gjelder markedsverdi. La oss utforske litt mer om Bitcoin Cash, hvorfor det stiger til toppen og utfordringene prosjektet står foran.

Bitcoin Cash i topp 5

Når dette skrives, er Bitcoin Cash sin markedsverdi ligger på nesten 6,8 milliarder dollar. Det er nå den fjerde mest levedyktige kryptovalutaen i verden. Med over 18,2 millioner BCH-mynter i omløp akkurat nå, setter det verdien av hver mynt til nesten $ 400 USD. I det siste har Bitcoin Cash flip-flopping med Bitcoin SV. Begge prosjektene representerer en gaffel (aka en variant) av den originale Bitcoins kode. Talsmenn for sistnevnte prosjekt sier at BSV opererer på et nivå som er nærmere det opprinnelige oppdraget og visjonen til Bitcoins skaperen, Satoshi Nakamoto..

Som nevnt tidligere på BTCGG, er Calvin Ayre, grunnleggeren av spillesiden Bodog.com, en stor fan av Bitcoin SV som den eneste sanne Bitcoin som skal styre verden. Likevel sier Roger Ver (administrerende direktør for Bitcoin.com) at Bitcoin Cash kommer til å herske over dem alle.

Årsaken Roger Ver tror på BCH

På spørsmål i sitt nylige Forbes-intervju hvordan Bitcoin Cash tjener verden, sier Ver Bitcoin Cash tillater enkeltpersoner å sende og motta penger i et hvilket som helst beløp, hvor som helst og nesten gratis. Ingen myndighetskontroller eller tillatelse kreves. Han pleide å si det samme om Bitcoin som en av prosjektets tidligste brukere, men han mener at Bitcoin ikke lenger er konge.

Ver’s holdning er delvis basert på det faktum at han er sterkt økonomisk investert i Bitcoin Cash. Selvfølgelig vil han at prosjektet skal lykkes. På slutten av dagen er han en risikokapitalist som vil fortsette å tjene penger. Men det er en annen grunn til at Ver tror på Bitcoin Cash over Bitcoin og alle andre altcoins. Det er at BCH-blockchain kan legge til rette for billigere transaksjoner med et høyere volum enn Bitcoin-nettverket. Ver tror at til slutt flere og flere mennesker vil komme til BCH og innse dette faktum.

Andre grunner til at Bitcoin Cash blomstrer

Det er tre andre store tidsutviklinger i Bitcoin Cash-verdenen som påvirker den nåværende prisveksten. Den ene er en viktig avtale for å ha Bitcoin.coms Bitcoin Cash Wallet forhåndsinstallert på alle HTC-telefoner. Den andre store utviklingen er det faktum at Bitcoin Cash er det eneste nettverket som er i stand til å betale ut investeringsutbytte til investorer på blockchain anonymt. Det opprinnelige Bitcoin-nettverket kan ikke gjøre det. Denne utviklingen er stor på lang sikt fordi den ønsker institusjonell investering velkommen.

Selv om begge disse åpenbaringene er positive, er det faktisk en potensielt negativ utvikling som faktisk kan øke prisen på Bitcoin Cash-mynter på kort sikt..

Bitcoin Cash Mining Tax

En gruppe respekterte utviklere legger frem ideen om å kreve 6% skatt på Bitcoin Cash-gruvedrift som en måte å generere en grunninntekt for utviklere. Problemet med dette, som Ver og andre motstandere påpeker, er at det ikke er noen offisiell struktur eller et sett med retningslinjer for hvordan disse midlene skal samles inn eller fordeles. Det opprinnelige dokumentet som beskriver den foreslåtte skatten, anbefaler å bruke en kinesisk filosofi av gammel skole kjent som ikke-debatt-teorien som opprinnelig ble fremført av et kjent kommunistisk parti Deng Xiao Ping. De filosofi hevder at jo mer tid folk bruker på å krangle, jo mindre tid de har til å få ting gjort. Hele ideen er å skyve ting fremover og ikke gi noen mulighet for debatt.

Mange kryptoterrorister motvirker filosofien og sier at en kommunistisk tilnærming sverter hele poenget med å sette valuta på blockchain. Å gi folk frihet.

Så hvorfor skulle en slik kontrovers faktisk presse Bitcoin Cash-prisen høyere? Fordi en avstemning om saken vil finne sted i midten av mai, og grupper som ikke liker ideen om en gruvedrift på Bitcoin Cash-nettverket, truer med å lage enda en gaffel med Bitcoin-koden. Hvis en gaffel skjer, vil BCH-holdere være i stand til å holde på myntene sine og kreve myntene til det nyoppgitte prosjektet som blir født. Kort sagt, investorer ville vinne to ganger.

Vil Bitcoin Cash faktisk overgå Bitcoin i verdi en dag? Bare tiden vil vise. Men mange investorer satser på Roger Ver og andre BCH-evangelister vil skyve det til toppen.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector