Hvorfor Bitcoin Price samler seg godt før halveringsbegivenheten

Bitcoin-prisene plutselig over et viktig støttenivå på $ 10.000-merket. Det har vært en stor økning for kryptovalutaen, og det er ikke bare Bitcoin den har nytte av. Siden begynnelsen av digitale valutaer i 2008, som prisen på Bitcoin går, gjør prisene på tusenvis av andre kryptokurrencyprosjekter som er tilgjengelige på markedet i dag..

Dette vekker spørsmålet. Hvorfor går prisen på Bitcoin så mye i god tid før halveringsbegivenheten?

For å kunne svare på dette spørsmålet, må både investorer og spillere først vite hva halveringshendelsen er. Når det er klart, vil det være mye enklere å sette Bitcoins pris og kontekst. Når det er sagt, er det også viktig å vurdere den bredere tilstanden i økonomien, amerikansk politikk og koronavirus som grunner til at prisen også kan øke..

Kan markedsmanipulering være en faktor?

Siden 18. desember i fjor økte Bitcoins pris med 68% mot den amerikanske dollaren. Årsaken til det avhenger av hvilken tankegang investorer ønsker å stole på. En av de mest fremtredende hvalene (aka big-time investorer i bransjen) som går under navnet Joe007, mener at prispumpen stort sett er et resultat av markedsmanipulasjon. Med tanke på at kryptovalutaindustrien fortsatt er veldig liten i forhold til det tradisjonelle finansmarkedet og andre store næringer, kan han ha et poeng.

Det er også mulig at Bitcoin-halveringshendelsen har noe å gjøre med dette. Det anslås at tilførselen av Bitcoin frigitt per blokk utvunnet vil halvere seg igjen en gang i mai i år. Det betyr at alle grafikkort og maskiner som brukes til å løse blokker, må jobbe dobbelt så hardt for å produsere mer Bitcoin.

I teorien betyr dette at det vil være et mye lavere tilbud av Bitcoin i markedet etter mai, og dermed vil prisen øke. Men i realiteten er det som skjer mange ganger, at de som vet handel med store penger, pumper opp prisen i god tid før hendelsen skjer (aka nå) bare for å se at kursen faller raskt etterpå. Det har skjedd med Bitcoin-pris tidligere, og det skjedde også med andre mynter som går gjennom halveringshendelser, som Litecoin for eksempel.

En annen grunn til at noen investorer er skeptiske, er at Bitcoins pris i fjor gikk fra rundt $ 3000 helt opp til 12.000. Moralen i historien er at Bitcoin sitter på rett over $ 10 000, mange tror at halveringshendelsen allerede er priset inn i kostnaden for en mynt. Hvorvidt det stemmer, er noe vi må vente på på lang sikt.

Andre potensielle årsaker til Bitcoin-prisrallyet

CNN anslår at over 1000 mennesker på fastlands-Kina har gått bort på grunn av spredningen av koronavirus som har mange over hele verden som frykter en potensiell pandemi som vil spire ut av kontroll. Gitt libertarians ikke stoler på regjeringen og tror på individets frihet, er det fornuftig at mange hard-core crypto-investorer kanskje liker ideen om å holde økonomien atskilt fra sentraliserte organisasjoner som kan miste kontrollen over en raskt spredende sykdommen.

Rapporter anslår nesten 38 000 forskjellige tilfeller av coronavirus, og det ser ut til at hvert hjørne av kloden er hjemmet til minst noen få som blir satt i karantene mens de prøver å overvinne sykdommen..

Kontrovers rundt Donald Trump

Investorer liker ikke politisk uro. Mens de vanligvis trekker penger ut av markedet i disse tider, inkludert kryptovalutamarkedet, for noen kan Bitcoin faktisk være en måte å holde eiendelene trygge blant all kontroversen rundt Donald Trump og det kommende presidentvalget senere i år..

Ikke bare har Trump vellykket unngått anklagelse, han vil være på gjenvalg som uten tvil den mest kontroversielle amerikanske presidenten gjennom tidene. Legg til det i USA / Kina handelskrig som plaget nyhetssyklusen gjennom 2019, og det faktum at coronavirus bremser virksomheten over hele Asia, og det kan nå være like god tid som noen å investere i kryptovaluta..

Uansett hvorfor Bitcoin-prisen for tiden pumper, vil Bitcoinere rådes til å ta seg tid når de bestemmer seg for når de skal skjenke mer penger i markedet. Halveringen vil like sannsynlig føre til et kortsiktig krasj som vil skremme investorer bort som det vil føre til langsiktige gevinster. Spill det lange spillet.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector