Hvorfor blomstrer operatører som omfavner Bitcoin

Bitcoin-gamblingnettsteder begynner å se bedre resultater sammenlignet med operatører som ikke gjør det. Det er flere grunner til det, og i dette innlegget skal vi utforske dem alle. Sett fra et fugleperspektiv er det som er viktig med denne voksende trenden at den ikke kommer til å bremse når som helst snart. Om noe, vil det bevege seg raskere og raskere. Ikke bare er Bitcoin en absolutt juggernaut når det kommer til at det er en verdi av verdi og forbedrer verdien av dine langsiktige investeringer, det forstyrrer også måten betalingsleverandører gjør forretninger og tvinger dem til å gjøre større og bedre ting for å konkurrere.

På slutten av dagen når bedrifter må konkurrere mot hverandre for å tjene pengedollene dine, er det bra for deg. Etter hvert som legaliseringen av pengespill fortsetter å utvide seg over hele USA og resten av verden, fortsetter Bitcoin å øke i verdi, og flere og flere selskaper investerer i kryptovaluta på en eller annen måte, de som blir tidlige adoptere vil komme foran dem som ikke gjør det.

Modningen av Bitcoin vil stabilisere pengeselskaper

Gjør ingen feil med det, Bitcoins volatilitet gjør det til det perfekte gamble for både spillere og investorer. På lang sikt bør vi imidlertid alle ønske at prisen skal være mer stabil enn den er. Regjeringer over hele verden fortsetter å skrive ut mer og mer penger for å forsøke å gi økonomier stimulanspakker som vil holde planeten utenfor en lavkonjunktur. Dette betyr at verdien av statlige valutaer er satt til å synke i en alarmerende hastighet.

Hele denne trenden vil stabilisere Bitcoin. Så mye som spillere og investorer elsker å gå på en vill tur for å prøve å tjene mye penger og gamblingoperatører bytte på det, vinner sakte og stødig løpet når det gjelder å bygge en bedrift. Det er det som spilloperatører gjør på slutten av dagen. De bygger en bedrift. Derfor krypterer børsnoterte selskaper overalt for å få penger til kryptovalutamarkedet. De ser det som en måte å fortsette å bygge sine virksomheter mens kryptovaluta modnes som en aktivaklasse. Når en gamblingoperatør er forpliktet til å bygge en bedre virksomhet, betyr det at de gir deg bedre kundeservice, bedre odds og bedre kampanjer.

Alle valutaer blir uansett digitale

Libanon gjør seg klar til lansering sin egen sentralbank digitale valuta. Det er ikke det første landet som jobber med det heller. Russland gjør det, og Kina ga nylig bort $ 1 million i digital valuta som en test.

Her er tingen om sentralbankens digitale valutaer: de styres alle av regjeringer. Disse regjeringene har evnen til å sensurere og / eller diktere hva som skjer og ikke skjer med valutaene deres. De kan overvåke alt du gjør, implementere Know Your Client-kravene og skattlegge deg akkurat som de alltid har vært.

Den gode nyheten om disse valutaene er at de vil ytterligere uskarpe linjen mellom desentraliserte kryptovalutaer og sentraliserte digitale valutaer som handler om myndighetskontroll. Når digitale valutaer blir en hverdagslig virkelighet, vil en hel generasjon spillere finne det lettere å bytte fra de som støttes av sentralbankene til de som ikke er.

Når dette skjer, vil ikke bare verdien av kryptovaluta øke eksponentielt, ideen om å spille med en kryptovaluta som ikke er knyttet til en bank, blir normen. Dette betyr at enhver kasinooperatør som ikke følger kryptovaluta-trenden for øyeblikket, ikke har noe annet valg enn å gjøre det senere. Saken er at spilloperatørene som kommer inn tidlig, vil ha størst nytte av adopsjonsbølgen fordi de fanget den i begynnelsen.

Oppsummert Bitcoin-gamblingoperatører vinner terreng på tradisjonelle spillmerker av samme grunn som det bredere kryptofinansmarkedet er i ferd med å innhente det tradisjonelle finansmarkedet. Det skjer en global vaktendring, og alt trender digitalt og elektronisk. Vi har opplevd det med andre former for teknologi som mobiltelefoner og biler. Penger er neste grense. Spilloperatører som ikke kommer inn på Bitcoin nå, betaler prisen senere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector