Hvorfor flere spillere velger Tron over Ethereum

En studie fra 2019 av analysefirmaet Dapp Review viste verden at 1,6 milliarder dollar i aktivitet gikk gjennom Tron-nettverket takket være 432.000 brukere med en lommebokadresse som utvekslet verdi mellom hverandre. Det som er enda mer fortellende er det faktum at 64% av alle de desentraliserte applikasjonene som eksisterer på Tron-nettverket på den tiden bare eksisterer for å lette gambling. Noen spill er like enkle som å tillate brukere å satse på digitale hundeløp. Andre involverer mange flere funksjoner, historier og spillelementer og lover 100 ganger en gamblerens første innsats.

Uansett hvilken type spill, poenget er at det ser ut til at flere og flere spillere velger å bruke Tron-nettverket over Ethereum og andre altcoin som mater deres spillesønsker.

Hvordan andre Altcoins stabler seg

Selv om Ethereum er den nest mest verdifulle blockchain i verden i henhold til markedsverdi, begynte spillere å bevege seg vekk fra den på slutten av 2018 på grunn av høye transaksjonsgebyrer. Det er grunnen til at i løpet av det meste av 2019 henger Ethereum bak både Tron og EOS når det gjelder transaksjonsvolumet som passerte gjennom nettverket relatert til desentraliserte applikasjoner som er spesifikke for pengespill, var veldig lavt. Bare 4 millioner dollar i daglig volum relatert til innsatser gikk gjennom Ethereum blockchain i første kvartal i fjor.

Sammenlign det med EOS-blockchain, kalt en tredje generasjon blockchain, ment å forbedre skalerbarhet og transaksjonshastighetsproblemer som plager andre blockchains, alt til en lavere pris. EOS genererte nærmere $ 15 millioner i daglig volum relatert til spilltransaksjoner, noe som er nesten fire ganger mer enn Ethereum blockchain behandlet, men likevel godt bak $ 102 millioner som gikk gjennom Tron-nettverket.

Den tekniske årsaken til at Tron får damp

Tron er stolt av å være rask, men å skape en blockchain på toppnivå handler om mer enn bare transaksjonshastighet og transaksjonsgebyrer. Det handler om å gjøre ideen om å bygge desentraliserte applikasjoner på blokkjeden din mer lukrativ enn den ville vært på andre blokkjeder. Tron Foundation anerkjente en mulighet tidlig i utviklingen av Tron-nettverket.

Stiftelsen bestemte seg for å gjøre det virkelig fristende å få Ethereum-utviklere til å bytte til Tron-nettverket. De lanserte et akseleratorprogram for utviklere som vante dem til nyhetene i Tron og viste alle hvor lønnsomt å bygge på nettverket i fremtiden. Mange bestemte seg for å bytte, og nå får de beste desentraliserte applikasjonene for pengespill på Tron-nettverket regelmessig inn millioner av dollar om dagen i transaksjonsvolum.

Økende transaksjonsvolum er en stor avtale for enhver ideell stiftelse som støtter et nettverk, fordi det i øynene til detaljistinvestorer viser at en blockchain bokstavelig verdi eller brukstilfelle er helt gyldig.

Flere og flere spillere bruker Tron fordi spillene er sikre, de gir spillerne en god sjanse til å vinne, og til slutt gjør nettverket en god jobb med å utvikle.

Vil Ethereums 2.0-oppgradering være nok til å ta nummer én?

Ethereums nettverk er planlagt for en oppgradering som skal fullføres en gang i juli i år. Ulempen med det er at oppgraderingen vil introdusere begrepet staking. Alle med en betydelig mengde ETH-tokens kan stake mynter tilbake til nettverket for å sikre det i bytte mot utbytte. Enkeltpersoner som velger å satse mynter, må absolutt veie risiko kontra belønning for å bestemme om de vil delta eller ikke. I bytte for å ta risikoen forbundet med å eie ETH-tokens og forplikte seg til å sette nettverket, vil investorer tjene utbytte og avkastning, utbetalt i ETH-tokens..

På denne måten kommer oppgraderingen sikkert brukere til gode. Når det er sagt, garanterer en robust innsatsplattform ikke nødvendigvis at utviklere som for tiden jobber med Tron-nettverket, bestemmer seg for å bytte tilbake og bringe transaksjonsvolumet knyttet til spillideene sine tilbake til Ethereum. Hvis Ethereum ønsker å utfordre Tron spesifikt om spillvolum, må spillene være mer givende for spillere, flere av disse spillene må eksistere, og til slutt må flere og flere utviklere begynne å velge å gå tilbake til Ethereum.

Om alle disse tingene faktisk skjer, gjenstår å se. Det som imidlertid er sikkert, er at så lenge gambling fungerer som en levedyktig brukssak for desentraliserte teknologier, vil krigen mellom blockchain-nettverk fortsette å varme seg opp, og det er til slutt bra for spillere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me