Italiensk folkeavstemning som ikke klarer å holde nede den samme valutaen – EUR / USD legger inn en bullish engulfing Bar

Euro handlet kraftig lavere under mandagens asiatiske sesjon som et resultat av den italienske konstitusjonelle folkeavstemningen, og nederlaget til den pro-euro-statsministeren Matteo Renzi søndag. Dette salgspresset avtok snart, og da investorene trakk på avstemning fra folkeavstemningsresultatet, gjenvunnet EUR / USD snart alle tapene sine og avsluttet dagen med et imponerende bullish oppslukende lys. Her er et daglig diagram over EUR / USD:

 

EUR / USD daglig diagram

  

Mandagens aggressive bullish lys er absolutt en spillveksler. Dette firmaet nær 20-EMA er det første på mange uker. Jeg handlet ikke euro på mandag, men jeg skulle gjerne sett en fortsettelse av den bearish trenden, spesielt med fredagens røde doji-lys like under det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet. Valutahandel handler om å tilpasse seg markedsforholdene, og for øyeblikket kan vi ikke ignorere denne kraftige økningen i EUR / USD. Det større bildet av dette paret er absolutt fortsatt bearish, og de ulike risikoene som truer eurosonen har definitivt ikke avtatt. Kanskje Italia ikke ville være i stand til å forlate EU lett, men Nederland og kanskje noen andre land kunne.

  

Swing-handel med EUR / USD virker ikke veldig attraktiv akkurat nå. Å innta en kort posisjon for øyeblikket kan være veldig risikabelt, spesielt når vi vurderer den enorme kraften til dette oppadgående trekket på mandag. Å kjøpe dette paret kan også være problematisk fordi dette vil bekjempe den rådende nedturen. Skalper og daghandlere kan muligens tjene noe på intradag-kjøpsoppsett på tirsdag, men dette er ikke det ideelle oppsettet for lange handler. Å legge ut intradag-handler i retning av den større trenden stabler oddsen i din favør og øker sjansene dine for å tjene noe.

 

USD / CAD

 

USD / CAD har falt aggressivt de siste dagene. Den meget sterke oljeprisen ga et sunt bud i den kanadiske dollaren, som sammen med en svak dollar bidro til denne kraftige nedgangen. De langsiktige utsiktene er fremdeles hausse, men for øyeblikket dominerer noe sterk salg de mindre tidsrammene. Se på dette 4-timers diagrammet:

 

USD / CAD 4-timers diagram

  

Her kan du se at valutakursen allerede har brukt mye tid under 20-EMA. Dette er en advarsel til bullish markedsaktører om å stå til side for nå. Bjørnene må også være forsiktige fordi prisen nærmer seg kanalstøtte på det ukentlige diagrammet, som kan være der de store guttene vil komme inn med fornyet kjøpslyst. Se på dette ukentlige diagrammet:

 


Ukentlig USD / CAD-diagram

  

For øyeblikket holder det 20-ukers eksponensielle glidende gjennomsnittet fortsatt som støtte. På den nedre tidsrammen ser denne korreksjonen enorm ut, men å se på dette ukentlige diagrammet bringer den i perspektiv. Jeg må si at jeg ikke ville bli overrasket om prisen nådde bunnen av kanalen i løpet av de neste ukene, og heller ikke ville jeg bli overrasket om paret snart gjenopptok sin bullish trend. La oss gå til et daglig diagram:

 

USD / CAD daglig diagram

  

Før jeg sier mer om dette oppsettet, la oss først zoome inn på dette diagrammet:

 

USD / CAD daglig diagram

  

Her kan vi tydelig se hvordan prisen trengte inn i denne blå støttesonen, men avviste den og lukket over den. Selv om dette er en relativt liten avvisning, har den fortsatt en viss betydning på grunn av det viktige nivået den avviste. Dette kan være et vendepunkt for paret før du rykker opp igjen. Selvfølgelig ville det være veldig aggressivt å åpne lange posisjoner på dette nivået og tiden, men det kan også være veldig givende. Mandagens doji-lignende lys støtter ideen om muligheten for en reversering på eller nær dette nivået.

 

Det er noen viktige økonomiske data ut av Canada på tirsdag – Ivey Purchasing Managers Index-nummeret, som vil bli utgitt klokken 15:00 GMT.

 

AUD / USD

 

Jeg er ikke veldig komfortabel med mandagens oppadgående bevegelse i dette paret. På de lavere tidsrammene er denne økningen ganske impulsiv. Se på dette timekartet:

 

AUD / USD Timetabell

  

Hvis vi ser på et daglig diagram, ser det mer bjørnevennlig ut, spesielt fordi mandagens lys avviste det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet og lukket under det. Se på følgende diagram:

 

AUD / USD daglig diagram

  

Hvis du handler Aussie, må du huske at RBA (Reserve Bank of Australia) har rentebeslutning og renteoppgave tirsdag klokka 03:30 GMT. Dette kan føre til betydelig volatilitet, så vær oppmerksom på denne hendelsen.

 

Lønnsom handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector