Jobber for et eget handelsfirma: Fordeler og ulemper

På arenaen for aktiv handel angripes markedene fra mange forskjellige perspektiver. Institusjonelle investorer og detaljhandlere engasjerer valutaer, aksjer og futures hver dag i håp om å opprettholde lønnsomhet.

Gjør ingen feil, uansett hvor stor eller liten av en handelsmann du er, det er bare en hovedregel – tjen alltid penger.

En unik type markedsdeltaker er det proprietære handelsselskapet. Også kjent som et “propfirma” eller “propbutikk”, er et proprietært handelsfirma en vei hvor mange handelsmenn lever av. La oss se nærmere på hva et rekvisitafirma er, og noen av problemene du må vurdere før du blir med på en.

Hva er et eget handelsfirma?

En rekvisita er et selskap som ansetter enkeltpersoner til å handle kapital på firmaets vegne. Nye rekrutter blir enten trent internt eller gitt en finansiert handelskonto og sluppet løs på markedene. Jobben deres er enkel – opprettholde hovedregelen og generere avkastning for selskapet for enhver pris.

Begrepet “leie” brukes løst i sammenheng med et rekvisitafirma. Nye handelsmenn får sjelden utbetalt grunnlønn, selv om det ikke er noen regler mot lønnsstrukturer. Vanligvis kompenseres handelshandlere via en splittelse av generert fortjeneste. Den næringsdrivendes andel varierer mye, alt fra 35% til 75% og kan omfatte alle slags insentiver.

Propfirmaer strekker seg langt for å finne folk som er i stand til å opprettholde konsistent lønnsomhet på markedet. Hvis du er en vinner måned inn og måned, kan det være en god karriere å jobbe for en rekvisita.

Hvorfor forlate PCen din og kaffe for livet hos et eget handelsfirma?Hvorfor forlate PCen og kaffen for livet hos et proprietært handelsfirma?

Fordelene med å være en propellhandler

Det første spørsmålet som hver enkelt detaljhandler stiller før han går på jobb i en rekvisita, er dette: Hvorfor skal jeg bli med i et aksjeselskap og dele overskuddet mitt? Hvorfor ikke handle min egen kapital og beholde 100% av alle gevinster?

Dette spørsmålet er bra. Som aldri før gir det moderne markedet individuelle detaljhandlere muligheten til å tjene til livets opphold alene. Med begrensede adgangshindringer og et utall handelsalternativer, hvorfor forlate livsstilens frihet for en periode hos et rekvisitafirma?

Nedenfor er noen av grunnene til at mange velger å gå prop:

  • Pressmiddel: Propfirmaer er i stand til å ta store posisjoner i markedet og overføre utnyttelsesevnen til den næringsdrivende. Dette skyldes store kontosaldoer og eksisterende forhold til meglere.
  • Reduserte provisjoner: De omsatte volumene skapt av firmaet sikrer en lavere provisjonsstruktur. Høyt volum tilsvarer mye lavere provisjon for prophandlere.
  • Omgitt av profesjonelle: Dagshandel kan være en av de ensomste sysslene på planeten. Å handle sammen med et team av vellykkede profesjonelle på markedet gir en følelse av fellesskap. Det kan også ta ytelse til neste nivå.

Langt den største fordelen med å jobbe for et rekvisitafirma er penger. Større innflytelse betyr større potensiell avkastning, i det minste teoretisk.

Ulemper med å være en propellerhandler

Selvfølgelig er det noen skarpe ulemper involvert i å jobbe for et proprietært handelsfirma. Her er de viktigste ulempene ved å være en fullverdig proptrader:


  • Understreke: Å handle andres penger kan være en stressende innsats. Å regnskapsføre tap offentlig og faktisk miste kapital som ikke er din, kan være følelsesmessig beskattende.
  • Jobbsikkerhet: Hvis du ikke tjener penger, vil du ikke være ansatt lenge. Det er virkelig så enkelt!
  • Gebyrer / kapitalinvestering: Mange reklamebutikker krever gebyrer for plattform, opplæring og kontotilgang. I tillegg kan det kreves en innskudd av kapital fra den næringsdrivende for å fungere som en risikobuffer for firmaet.

Dynamikken i å jobbe for et rekvisitafirma er mye annerledes enn å handle hjemmefra. Det tilførte stresset og presset er veldig reelt, og det samme er det offentlige ansvaret for tap. Selv om disse aspektene kan fungere for å gjøre en næringsdrivende bedre, kan de også forringe den generelle livskvaliteten.

Bunnlinjen

Det er ikke vanskelig å finne et eget handelsselskap å registrere seg med. Et enkelt Google-søk vil gi mange resultater og gi deg et sted å starte. Imidlertid, i den moderne finansielle verden, kan det være bedre å gå på markedene alene. Det er en overflod av pedagogisk materiale, signaltjenester og andre markedsorienterte ressurser som er lett tilgjengelige. Himmelen er virkelig grensen for en motivert handelsmann.

På slutten av dagen er det opp til hver person om det er verdt å jobbe for en rekvisita. JegHvis du tar steget, respekterer kardinalregelen, og alt blir bra – tjen alltid penger!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector