Kjendisinvestorer og første mynttilbud

Problemet med å få folk ombord med digital valuta er noe hvert nettverk som for øyeblikket er i drift, må konkurrere med. På samme måte prøvde bitcoin også for få år siden hardt å få individer involvert i driften, først som gruvearbeidere, men like etterpå som investorer.

I dag er kryptokurver velkjente i det offentlige området, men antallet faktiske brukere er fortsatt relativt lite, til tross for at markedsøkningen på hele økosystemet eksploderte i 2017. Dette henger imidlertid sammen med det faktum at mange investorer ha flere millioner porteføljer, som tar opp størstedelen av samme markedsverdi. Disse personene dekker en interessant gruppe risikokapitalinvestorer, gründere fra teknologidomenet og tradisjonelle finansielle aktører, som hedgefondforvaltere som har opplevd en sjanse for rask og betydelig avkastning.

Nå som flere og flere mennesker med svært profilerte karrierer (og til og med liv) begynner å komme inn på kryptoarenaen, vil markedsverdi øke. Hva betyr det imidlertid for utsiktene til individuelle nettverk, og vil dette ha noen innvirkning på neste forventede fase av blockchain-valutabruk?

Marc Cuban

Verden med kapital og avanserte investeringer er godt kjent med Marc Cuban. Investoren og bedriftseieren har klart å samle en utrolig rikdom mens han samtidig ble en kjendis i seg selv. Nylig karakteriserte han tilstrømningen av midler til kryptovaluta-domenet som en boble som har potensial til å sprekke når som helst, men nå ser det ut til at han kommer til å bli involvert i en ICO (første mynttilbud).

På grunn av dette blir kubanske med andre tradisjonelle investorer som tror på ideen om å støtte kapitalinnsamlingsstasjoner gjennom salg av kryptotokener. For å vise sitt engasjement for ideen, vil hans selskap Unikrn starte sin egen ICO i umiddelbar fremtid. Prosessen er designet for å supplere kapitalen som selskapet genererte gjennom sine tradisjonelle investeringsrunder.

Tidligere nektet mange av de mer forsiktige investorene å delta i token-salg direkte. Nå er kubansk absolutt ikke blant dem fordi han sa at han vil delta i selve tilbudet.

Unikrn-historien

Unikrn ble grunnlagt i 2014 og er en Seattle-basert plattform som er fokusert på satser på eSports. Denne prosessen er noe som fanget øynene for mange i finanskretsene, det er et av de sjeldne naturlige stedene for utvidelse av det alltid lukrative tippedomenet. Faktisk, langt fra reklamens rampelys, har eSports-fenomenene blitt stadig økende i popularitet helt siden slutten av 1990-tallet..

I dag er det et milliard verdt domene som har mange sidegrener, fra varer til arrangementsledelse. Naturligvis prøvde selskaper som Unikrn å spire seg inn i markedet der folk allerede er aktivt gamble ved hjelp av bitcoin.

Til dags dato klarte Unikrn å sikre en investering på 10 millioner dollar med investorer som Ashton Kutcher, 500 Startups og Elisabeth Murdoch. Konseptet med plattformen er å la brukerne spille på eSports ved hjelp av Unikoins, som er et digitalt token opprettet av selskapet, eller å bruke fiat-penger hvis de er bosatt i Storbritannia eller Australia. Siden den gang har selskapet flyttet over 250 millioner unikoins, men nå planlegger selskapet å bytte fra disse myntene til et tryggere kryptografisk token.

UnikoinGold

Selskapet planlegger å flytte til UnikoinGold-mynttegnet, som vil bli gjort tilgjengelig i en mengde som teller 1 milliard. De vil alle bli kalibrert for å overholde ERC-20 eterestandarden. Hele markedsføringssyklusen for myntene forventes å starte senest i august, og infrastrukturen som trengs for salget er satt til å bli satt i drift i slutten av samme måned..

Det er tydelig at både selskapet og Cuban selv har store forventninger fra denne prosessen. Det kan lett gi den en enorm økonomisk tilstrømning hvis andre ICO-er fra de siste månedene er noe å gå på.

Men samtidig henger spørsmålet om gyldigheten av denne prosessen over den. Hva betyr den samme ICO hvis prosessen ikke lykkes, da UnikoinGold-myntene fortsatt må preges og settes i omløp? I tillegg, hvis salget mislykkes, hvor mye trenger det å unnlate å påvirke prosessen? Per nå er det en merkelig følelse av at ICO vil gå bra uansett hvordan det faktisk ender opp med å se på slutten.


ICO Boom

Marc Cuban var veldig høylytt om ideen om digital valutabom og potensielt krasj, men det ser ut til at et potensial for en lignende situasjon ligger i at ICO-ene for tiden blir kastet rundt. Samtidig er det en klar psykologisk dimensjon ved denne tankegangen som kan oppfattes her.

Markedene for digital valuta styres av tilbudet og etterspørselen, sammen med de hardkablede protokollene til blockchain som regulerer dem. Imidlertid er reglene for en ICO etablert til en viss grad av selskapet som lanserer myntene sine. Dette vil tydelig appellere til investorer som ønsker å risikere penger til et visst nivå, men også for å oppnå høyest mulig grad av kontroll.

Imidlertid er en boble likevel en boble, og denne prosessen kan lett ende opp med å bli den samme. Hvis en mynt går gjennom et dårlig tilbud, vil ikke resultatene være katastrofale. Men hvis en rekke ICO-er har den samme skjebnen, eskalerer potensialet for problemer bare og gjør dette på en dramatisk måte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector