Kraken BTC Exchange begynner å akseptere Fiat-finansiering blant bransjens usikkerhet

For alle som driver handel med og utveksling av digital valuta, må disse tidene føles veldig rare. På den ene siden går BTC sterkt i verdien knyttet til de tradisjonelle valutaene. På grunn av dette velger flere og flere å lage sine digitale lommebøker og kjøpe bitcoin slik at de kan få online varer og tjenester, spill BTC poker og andre spill, og gjør i utgangspunktet hva de vil med det.

På den annen side er BTC-børser enten under statlig kontroll, eller de kan være selvpåførende regler som påvirker kundene direkte. Denne trenden er spesielt fremtredende i Kina, hvor en nylig regjeringsbeslutning nesten stoppet innenlandsk BTC-handel. På grunn av dette må tidene føles usikre, om ikke annet.

Men selv i denne typen klima valgte en digital valutaveksling å utvide sitt opprinnelige tilbud ved å legge til bankoverføringsstøtte for amerikanske dollar, men også mange flere offentlige utstedte tradisjonelle valutaer. Den aktuelle utvekslingen er Kraken, og ytterligere detaljer ruller fortsatt inn, men nøkkelpunktene viser at dette kommer til å bli en stor begivenhet i BTC-samfunnet.

En tjenesteoppgradering

I en e-post som selskapet sendte til sine kunder, har omfanget av deres beslutning blitt presentert. I hovedsak ga børsen støtte til bankoverføring og innskudd som inkluderer USD, Euro og britiske pund.

For San Francisco-oppstarten som er i virksomhet mindre enn 7 år, vil denne oppdateringen av tjenestene starte praktisk talt umiddelbart, sammen med at tilbaketrekningsalternativet begynner å fungere 24. april. Med andre ord er funksjonene de har implementert oppe og fungerer praktisk talt fra første stund, noe som ikke er en liten prestasjon for utvekslingen.

Med dette vil Kraken-børsen bli fullt integrert i de globale finansielle systemene som benytter disse valutaene. I tillegg, med sine tjenester, kan alle som har digitale valutaer som bitcoin ha en sømløs mekanisme som kan flytte pengene sine enten i det digitale formatet eller fra det.

For mange i den digitale valutaen og kryptovalutaverdenen som ikke er utviklere, er dette en av de langvarige ambisjonene. Nå ser det ut til at Kraken gir den nøyaktige tingen til alle brukerne.

Merkelig timing

Mange analytikere lurer på hvorfor Kraken-børsen valgte dette øyeblikket for å implementere denne viktige endringen i tilbudet. Nylig erklærte Bitfinex, den største børsen i verden når det gjelder USD-volumet, at det ikke er i stand til å akseptere innkommende bankoverføringer på grunn av det faktum at det har bankproblemer..

Dette selskapet, som er basert på De Britiske Jomfruøyene, var også tidligere involvert i en rettssak knyttet til bankoverføringer i USD som var utgående fra Bitfinex til sine klienter. Imidlertid trakk børsen søksmålet bare en uke senere, noe som for mange var et tydelig tegn på at deres juridiske representanter oppfattet dette som noe de ikke kan vinne lett..

Men det som virkelig er foruroligende for så mange handelsmenn, er det faktum at Bitfinex ikke ga noen detaljer eller spesifikasjoner om disse bankproblemene. Nå som bankoverføring har stoppet, husker mange Mt. Gox meltdown og lurer på om det samme alternativet kan komme til bitcoinmarkedene i nær fremtid.

I samme uttalelse påpekte Bitfinex at de jobber med bankene for å finne en løsning, men dette forsikret ikke mange mennesker. I stedet er alle øyne nå rettet mot utvekslingen og hva som kan oppstå som en løsning på denne krisen.

Chinese Exchange Ecosystem

En ekstra faktor som gjør flyttingen av Kraken så modig, er det faktum at Kinas børser er fremdeles i regulatorisk skjærsilden hvor deres status ikke er klar. Selskapene og mye av deres levende midler er under det som bare kan beskrives som en låsing. Bak det prøver landets sentralbank, People’s Bank of China, å komme til enighet med børsene om faktorene for tilsyn og åpenhet som skal håndheves.


Det er en særegen følelse i bitcoin-samfunnet at børsene vil miste denne kampen, og at det eneste problemet er hvor dårlig PBoC vil bestemme seg for å presse sine regulatorer inn i handelsaktivitetene. Når dette skjer, vil ringvirkningen etterklang gjennom det globale bitcoin-samfunnet.

Det kan gi enda flere bølger hvis det foregår i nærheten av en stor monetær begivenhet i Kina, som devalueringsserien som fant sted i 2015. Denne kombinerte effekten kan riste bitcoin-nettverket på en stor måte, og ingen kunne si med sikkerhet hva som ville være sluttresultatene, bortsett fra å gjette at de ikke ville være positive.

Dette er grunnen til at det er en rekke forskjellige stemmer som påpeker at omgangene i bitcoin-utvekslingsdomenet glir ut av normen. Dette avviket kan lett korrigere seg selv, men for øyeblikket ser det ut til å gli lenger ut.

Det underliggende reguleringsproblemet

Det er en sterk følelse av at alle disse problemene er knyttet til problemet med regulering av bitcoin-utveksling. Som ofte når det gjelder handel, aksepteres uventede endringer med en kombinasjon av frykt, panikk og opportunistisk tenkning. Å ikke ha noen definert regulatorisk tilnærming fra de enkelte regjeringer, gir bare brennstoff til brannen.

Mens det for tiden er en rekke forskjellige typer handelsmarkeder, begynner med Forex og går helt til øre-aksjer, de er alle dekket av en eller annen form for regulering. Disse reglene er deretter bundet til et noe sammenhengende globalt system. Selv om systemene er langt fra perfekte, kommer de fremdeles med noen forsikringer.

Nå har de i bitcoin-økosystemet en situasjon der Kraken, en børs, utvider sine tjenester, mens en annen stor stenger dem av mystiske grunner. Samtidig fortsetter prisen på BTC relatert til andre tradisjonelle valutaer sterk. I denne typen miljø er det ikke rart at bitcoin-eiere og handelsmenn er bekymret – tilsynelatende går alt, og det er sjelden bra for oppsettet av noe system, inkludert denne kryptovalutaen..

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector