Logikken bak lovende nye Bitcoin Mining Ventures

Selv om bitcoin har hatt et utrolig år når det gjelder å hente overskriftene, forblir en del av økosystemet i utkanten av den populære bevisstheten. Når rekordbruddet fortsetter eller reduseres av motstandspunkter, men fremdeles i oppadgående fart, fortsetter brukere og bredere publikum å være mindre enn oppmerksomme på prosessen som gjør at alt dette kan skje – cryptocurrency mining.

I dag, akkurat som i øyeblikket da bitcoin P2P-nettverket ble satt på nettet, er gruvedrift bitcoin den viktigste grunnen til at den kan fortsette å fungere. På et tidspunkt, før gruvedriftens vanskeligheter kom dit den er i dag, var gruvedrift en av de viktigste årsakene til at noen til og med ble interessert i kryptovaluta.

Nå, med millioner av nye bitcoin-investorer, handler BTCs primære ansikt og prisen. Minene er imidlertid fremdeles det samme som gir drivstoff til hele nettverket. Til tross for denne åpenbare sannheten er mange uklare hvilke muligheter for gruvedrift har i dag. For å gjøre den samme forvirringen mindre sammenfiltret, er det noen av de viktigste fakta om nye og kommende bitcoin gruvedrift.

En ny europeisk gruve

GMO Internet, et japansk selskap kunngjorde nylig at det lanserer en ny gruvedrift. Det samme selskapet ble etablert i Japan tidlig på 1990-tallet og kom inn i kryptovaluta-domenet tilbake i mai i år. Sen ankomst til domenet til digital valuta ble mest sannsynlig ansporet av Japans beslutning om å anerkjenne BTC som betalingsmiddel i landet.

Nå bestemte det samme selskapet, som tilbyr en rekke digitale tjenester som webhotell, å utvide porteføljen med en gruvedrift. Gruvedriftene forventes å være i drift i første halvdel av 2018. Interessant nok har selskapet ennå ikke spesifisert i hvilket land i Europa gruven vil ligge, men den sa at den ville kjøre på fornybare energikilder fra vannkraft og geotermisk energi. Selskapet sa også at anlegget vil være lokalisert i “Nord-Europa”.

Dette betyr at stedene som Island og Sverige ser ut til å være de mest sannsynlige valgene, spesielt fordi de allerede var et populært sted for gruvedrift. Den samme fordelen kommer fra en kombinasjon av naturlig kaldt vær på grunn av polarsirkelen og en rekke kraftkilder. I denne forbindelse er geotermiske kilder en fordel som ikke deles av mange andre europeiske nasjoner på denne skalaen.

GMO Anleggsspesifikasjoner

GMO uttalte at deres nye gruveanlegg vil generere 500 petahash per sekund (PH / s). Akkurat nå er hashfrekvensen for BTC-nettverket rundt 5,6 ekshash per sekund (EH / s). Bortsett fra de imponerende spesifikasjonene til anlegget, er det også det faktum at GMO er et kjent selskap som er børsnotert.

Det har også avslørt at det har planer om å undersøke og utvikle spesialiserte halvlederbrikker for gruvedrift, som vil benytte 7 nm prosessteknologi. GMO har en partner i denne satsingen, men så langt har den ikke blitt avslørt ved navn. Selskapet planlegger å utvikle gruvedriftstjenester og tilby dem til publikum, slik at brukerne kan tildele skyhash-kraft til å tjene digital valuta..

Når det gjelder deres nye gruve, ønsker GMO å bruke den til å gi støtte til kryptovalutautvekslingen den driver. Dette ville fungere ved å tildele mynte mynter til børsen der de ville gi den likviditet.

Til slutt, i det imponerende utvalget av kryptovaluta-prosjekter, har GMO også nylig satt opp et royalty-prosjekt som er basert på blockchain. Med denne full-stack tilnærmingen til den digitale valuta arenaen viser at selskapet planlegger å investere i disse satsningene i løpet av de kommende årene.

Å gå inn i gruvedriften

Å gå inn i gruvedriften som en BTC-investering virker sannsynligvis som en tåpelig satsing for de fleste investorer og selskaper. Vanskeligheten med å bryte nye mynter øker hele tiden mens gruveriggene ennå ikke har fulgt etter med sine egne fremskritt. GMO viser imidlertid at dette ikke trenger å være tilfelle.

I stedet er det nødvendig med en nøye vurdering av det fysiske, økonomiske og tekniske miljøet for å gi enhver fremtidig gruveoperatør den mest effektive løsningen. GMOs nye gruve dekker alle basene på en veldig strømlinjeformet måte. Det tar hensyn til værforholdene, der naturlig kald luft kan brukes til kjøling av gruveriggene som har en tendens til å overopphetes regelmessig. Deretter vurderer den også det spesielle landets tilgang til energi, der de nordlige nasjonene i Europa har mange fornybare ressurser.


Til slutt har selskapet også seriøst undersøkt spørsmålet om å bruke myntene og hva de skal gjøre med dem. Her vil deres forrige satsing på digital valutautveksling smelte perfekt sammen med gruven, og gi den direkte støtte når det gjelder å anskaffe de samme myntene. De samme myntene vil bli satt i omløp der myntholderne kan bruke dem til gamble online, kjøpe varer og tjenester eller bare investere i dem.

Med dette viste GMO at den faktiske plasseringen når det gjelder lokal økonomi ikke spiller en avgjørende rolle. Både Sverige og Island er ikke toppvalgene for industri og mange andre næringer på grunn av arbeidskraft og eiendomskostnader.

Men en digital valuta gruve lider ikke av noen av disse tilbakeslagene. Arbeidsstyrken som trengs for den er minimal, mens eiendommen der den ligger sannsynligvis vil forsvinne fra befolkede områder. Dette betyr at kostnadene ikke vil være nesten like høye som de kommersielle stedene nærmere større befolkningssentre. På denne måten har GMO klart å sette opp en veldig lovende forretningsplan ved å finne de viktigste aspektene ved gruvedrift.

Generelle fordeler

Som det ble sagt relatert til spørsmålet om bitcoin og annet digitale valutaer er en boble, deres hashing sentre representerer deres underliggende fysiske verdi. Dette er grunnen til at oppsett av nye gruver er gode nyheter for alle som driver kryptovalutautvikling, applikasjon og handel.

Ved å følge en prosess for å øke effektiviteten i hvert hjørne av prosessen, kan og bør det settes opp nye gruver. Med støtte fra resten av utviklingssamfunnet, kunne fremtidige gruvearbeidere håndheve de digitale valutanettverkene, samtidig som de genererer en heftig fortjeneste for seg selv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector