Milliardær Mike Novogratz er fortsatt lang på Bitcoin

Milliardærinvestoren Mike Novogratz satser på at aksjemarkedet er i ferd med å gå lavere. Enda viktigere, han står på Bitcoin og holder seg lenge, noe som betyr at han tror det er god plass til pris å gå opp. Novogratz sier årsaken til det er fordi han ser mer og mer adopsjon av digitale valutaer i USA og Europa. Enda viktigere, han ser også flere og flere høyverdige individer, hedgefond og institusjoner engasjere seg enn noen gang før.

Novogratz er i en leir med mange andre investorer som er enige med ham. Bortsett fra at koronaviruspandemien har sitt faste grep om aksjemarkedet, og regjeringer over hele verden deler ut billioner av dollar i stimuleringspakker og økonomisk støtte for å støtte store og små virksomheter, er Bitcoins neste halveringshendelse omtrent en måned unna. Det betyr at den nye tilførselen av Bitcoin som kommer i omløp, bokstavelig talt er i ferd med å kutte i halvparten igjen.

Hvorfor gå lenge på Bitcoin?

Novogratz mener at som enhver annen butikk med verdi, for at Bitcoin skal fortsette å stige i pris, må folk være enige om at den har verdi. I en tradisjonell økonomi støttet av fiatpenger som kontrolleres av regjeringer, anses papirpenger bare som lovlig betalingsmiddel. Faktisk kommer ordet fiat fra et latinsk begrep som løst oversatt betyr ‘å bli enige om’. Hva dette betyr er at fra et grunnleggende perspektiv har papirpenger bare verdi fordi myndighetene hele tiden er enige om at de gjør det. Selv om store medier vil få folk til å tro at alt er basert på olje eller gull eller noe annet, er sannheten at alt bare er basert på en global avtale..

Ta deg tid til å sette det i sammenheng med at Bitcoin er en butikk med verdi. Bitcoin styres av en offentlig hovedbok som er sikret av et nettverk av noder / datamaskiner som eies av individuelle deltakere. Hvem som helst kan delta, og det er ikke behov for at en regjering fører tilsyn med en juridisk avtale som gjør det til et rettferdig spill. Folket selv har kontroll.

Dette betyr at den eneste måten å bevise Bitcoin er et verdibutikk er at folk må inngå en slik avtale. Ikke så mye med en lovlig kontrakt, men med deres vilje til å vedta kryptovaluta og faktisk bruke den.

Poenget er at Novogratz mener det er mye mer rom for å vokse, og flere og flere mennesker vil fortsette å vedta kryptovaluta. Han mener tydeligvis at coronaviruspandemien og den økonomiske situasjonen rundt den vil bidra til å stimulere adopsjonen i det lange løp.

Så hvorfor kort aksjemarkedet?

Tenk på at i midten av mars, omtrent samtidig som Bitcoins pris falt til nesten $ 3000 USD, ble S&P 500 falt relativt raskt fra 3000 poeng til nesten 2000 poeng. S&P 500 er egentlig en indeks som kombinerer aksjekursene til de 500 mest velstående selskapene i verden. Den totale verdien av selskapene som er oppført på denne indeksen, er verdt mellom $ 25 – $ 30 billioner til enhver tid. Med en slik verdivurdering er det lett å se hvorfor S&P 500 og andre indekser blir sett på av økonomer og investeringeksperter når de prøver å avgjøre når neste lavkonjunktur eller til og med depresjon kommer til å treffe.

Ikke bare det, men når maktene i sentraliserte regjeringer, som president Donald Trump, ser at velstående selskaper er i ferd med å tape store penger, tar de sikte på å stimulere økonomien med billioner dollar i produsert formue.

Novogratz og mange andre investorer vet at så lenge folk mister jobbene sine i rekordmengde, må korthuset til slutt kollapse igjen. Når en økonomi kollapser, lar kortsluttingen markedet smarte, velstående mennesker som Novogratz tjene på veien ned. Det er tross alt hele poenget med kortsalg.

Blockchain er Silver Lining

Som enhver annen investeringsbeslutning representerer Novogratzs valg en beregnet risiko. Men gitt at han blant de rikeste menneskene er en av de tidligste adopterte av kryptokurver og har en betydelig mengde av sin nettoverdi i forskjellige prosjekter, er det trygt å si at Novogratz tror blockchain vil ha nytte av den nåværende tilstanden i økonomien i mange år. og årene som kommer. Det betyr selvfølgelig at prisen på Bitcoin sannsynligvis vil gå opp langsiktig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me