Nye GPU-enheter laget av Asus vil være Mining-Enabled

Domenet til kryptovalutaene, i det minste for de fleste av dem i allmennheten og til og med for mange fra rekkene til utviklerne, investorene og handelsmennene, er først og fremst et programvareselskap. Dette betyr at de er interessert i digitale applikasjoner som kan brukes i forbindelse med bitcoin, ethereum eller et annet blockchain digital valutanettverk. For alle disse personene har ikke maskinvare som gjør det mulig for hele nettverk å ha så stor betydning. Selv om det er trygt å anta at ingen er klar over det faktum at den eksisterer, er interessenivået som ikke-gruvearbeidere gir gruvedriftene minimalt av alle kontoer i alle nettverk..

Men nylig gjorde et stort datamaskinvareselskap en interessant kunngjøring relatert til nettopp dette emnet, og undertrykte mange i det digitale valutadomenet. Det aktuelle selskapet om den taiwanske Asus og deres nye grafiske prosesseringsenheter som vil bli solgt med et sett med funksjoner som gjør dem veldig effektive for hasjprosessen, ellers kjent som myntdrift.

Asus Mining Series

Nyheten kom da selskapet avslørte grafikkortene Mining P106 og Mining RX 470. Begge disse ble designet spesielt for å håndtere både varmen og energien i gruveprosessen. Å være at hashberegningene er ekstremt intense, må gruvedriftene, som vanligvis er laget av GPU-enheter, være veldig robuste og også fokusert på deres primære oppgave. Med praktisk talt ikke noe brukergrensesnitt eller andre elementer på en vanlig datamaskin, blir riggene plassert på nettet, og her er de deres oppgaver ved hjelp av kodene i nettverket.

Samtidig er det interessant å merke seg at Asus ikke merket disse grafikkortene som elementer i fremtidige gruverigger. Imidlertid tok folk ikke lang tid å finne ut, hovedsakelig fra presentasjonen av produktene og deres spesifikasjoner, at de ble opprettet med fokus på gruvedrift eter. Det største nettverket som støtter en digital valuta, som er bitcoin, har overgått nivået for individuell gruvedrift.

På det nåværende stadiet bruker bitcoin gruver det som kalles ASIC, eller applikasjonsspesifikke integrerte kretser. BTC er utbredt og brukes til alt fra online poker å bruke bitcoin til investering. På grunn av dette er gruvene som brukes til å støtte nettverket, enorme systemer for gruvedrift rigger som er lysår unna hjemmedrift..

Men nå ser det ut som Asus har et interessant tilbud til alle som er interessert i digitale valutaer, men ikke spesifikt bitcoin. Med potensialet for gruvedrift av eterum, mener Asus tydelig at det er fortjeneste å tjene på dette markedet.

Ethereum Mining

Asus merker grafikkortene sine som enheter som er konstruert med det formål å mynte gruvedrift, og det er derfor de er i stand til å tilby maksimale hash-priser mens de opererer til minimale kostnader. Med dette er det klart at Asus gjør alt bortsett fra å kalle kortene sine for gruveelementer.

Nyhetene kommer som en global mangel på grafikkort som treffer de fleste regioner i verden. Hobbygruvearbeidere har rapportert at mange lokale butikker går tom for disse produktene, mens gigantiske nettforhandlere som eBay eller Amazon også tømmer sine aksjer.

For noen har dette alle kjennetegnene til en GPU Rush som fant sted i 2014. I denne perioden begynte altcoins som litecoin og dogecoin å bli utvunnet av et voksende utvalg av individer, og kjøpte ut alle tilgjengelige lagre med grafikkort. Denne gangen ser det ut som at eter er den valgte mynten for mange nye gruvearbeidere.

Men alle de som bestemmer seg for å gå inn i dette domenet, vil møte et økende problem for den nye driften. Mens grafikkort som disse lansert av Asus kan være mer effektive, øker hashproblemet stadig, slik den grunnleggende nettverksprotokollen tilsier.

For etereum viser trenden en tredoblet vanskelighetsgrad som oppstod i perioden mellom slutten av april og slutten av juni i år. I det lange løp vil den samme vanskeligheten fortsette å vokse, og det er bare et spørsmål om tid før nettverket må bytte til et lignende oppsett som de som brukes av BTC-gruvearbeidere i lang tid..

Investering i Ethereum?

Juni måned 2017 var en periode da mange trodde at den såkalte flippingen vil finne sted, der ethereum overtar fra bitcoin som leder når det gjelder markedsverdi. I løpet av de siste dagene skjedde imidlertid ingenting av startene da ETH begynte å gli i pris.


Nå svever det rundt $ 250, og tegnene for gjenoppretting av nettverket på kort tid er i beste fall tvilsomme. En av hovedårsakene til at så mye ETH ble solgt, er det faktum at flere ICO begynte å ta bort midler, drevet av investorer som håper å oppnå større fortjeneste på kortere tid.

Men alle som ønsker å gå i gang med ETH-gruvedrift, bør være klare til å bruke seg på en langsiktig investering. Hvis ikke, må de ha store handelsinstinkter for å få en konstant strøm av fortjeneste. Det samme problemet eksisterer ikke når det gjelder langsiktig etereumsatsing, og dette vil ikke endre seg med ett eller enda flere prisfall på de globale markedene..

Latent Strength of the Network

Til tross for fallet har mange eksperter nok en gang understreket sin oppfatning at denne digitale valutaen vil forbli veldig relevant, men også gi et stort gjennombrudd på et fremtidig tidspunkt. Når dette skjer, vil store fortjenester oppnås, spesielt når det gjelder gruvearbeidere som har lagret myntene sine.

Flippingen kommer kanskje ikke i en så intensiv form som navnet antyder – akkurat nå sier de smarte pengene at de vil skje, men ingen kan vite helt sikkert når. Men konsensus er at eterinnettverket vil få verdi og markedsposisjon. På grunn av dette vil alle som har begynt å bryte ETH gjøre det bra å beholde myntene sine og vente på prisøkningen som utvilsomt kommer.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector