Ripple – En ny kryptovaluta som viser en sterk vekstpotensial

Verden av kryptokurver kan ofte feilaktig oppfattes som et domene bebodd av bitcoin og en håndfull andre digitale valutaer, ledet av andreplassen for den største markedsverdi, ethereum. Det samme gjelder, enda mer, for tradisjonelle medier og måten de presenterer historier som har sitt utspring i dette feltet.

Sannheten er imidlertid at det er dusinvis av digitale valutaer, som alle prøver sitt beste for å utvide de støttende blockchain-nettverkene til et økende antall brukere. Mens bitcoin brukes til å kjøpe tjenester og varer, få lån eller til og med å besøke online kasinoer og spill med BTC, det er fortsatt bare den største enheten i et veldig variert spillfelt.

På grunn av dette har andre kryptokurver ofte en tendens til å bli ubemerket av allmennheten eller til og med nisjemedier som er dedikert til samme FinTech. En av de veldig lovende blokkjedene som nylig sakte har løftet potensialet, er krusning. Takket være de siste nyhetene har det en sjanse til å klatre i løpet av en liten tidsperiode til den unnvikende tredjeplassen i området for digital valuta.

Dette gjelder ikke bare prisen på mynten, men også den generelle stabiliteten og brukervennligheten til det grunnleggende blockchain-oppsettet. Her er årsakene til at ripple snart kan bli en mye mer relevant valuta i FinTech-domenet.

The Ripple’s Concept

Ripple representerer noe som kalles RTGS, som står for sanntids bruttooppgjørssystem. Dette gjør ripple til et remitterings- og valutavekslingsnettverk som drives av ripple-protokollen, som bruker et distribuert nettverk som brukes til all slags transaksjonsvalidering.

Ripple ble lansert i 2012, og hovedoppdraget var og er fortsatt å gi et sikkert middel til globale finansielle transaksjoner som skjer øyeblikkelig og praktisk uten gebyrer. Ripple-protokollen og dens mynter, kalt XRPs, kan brukes til å overføre en verdi av noe slag, alt fra fiat-valutaer, råvarer, kryptovalutaer, men også ting som mobile minutter eller frequent flyer miles.

I hovedsak, i likhet med andre digitale valutaer, benytter den et system for å verifisere transaksjoner i et delt P2P-nettverk som deretter brukes til å veksle hvilken som helst verdi til de lett flyttbare myntene. Imidlertid, i motsetning til bitcoin for eksempel, som sliter med få anerkjennelse i forskjellige nasjoner over hele verden, XRP ser ut til å ha funnet en rundkjøringsvei til steder som kan øke bruken og adopsjonen.

Alibaba-forbindelsen

Nylig begynte et rykte å sirkulere om at Alibaba, den asiatiske giganten innen nettbutikk, snart vil ha en ringvaliderende node som er i gang. Umiddelbart mistenkte mange at dette var blockchainens inngangspunkt til det kinesiske markedet.

Ripple gjorde sitt beste for å prøve å svare på disse ryktene og ga et svar som er både bekreftende og negativt. Representantene nektet for Alibaba-tilknytning, men sa at de planlegger å bryte seg inn i det store kinesiske markedet. Naturligvis overrasket dette egentlig ingen.

Enhver kryptovaluta-satsing prøver enten aktivt å nå det kinesiske markedet eller å sette opp et system som til slutt vil tillate dem å gjøre dette. Kina er massivt i størrelse og fungerer ved hjelp av et høyt nivå av digital tilstedeværelse og også online tilkobling.

Samtidig er det også veldig fornuftig for Alibaba å være stille om nodeoppsettet, og vite at dette vil øke prisen på individuelle tokens før en av enhetene hadde en anelse om hvordan den samme prosessen skulle svinge seg. Som mange observatører og analytikere bemerket, vil denne typen partnerskap også være i alles interesse, og her er årsakene til det.

Ting å få

Ripple, som har en oppstart, samlet inn nesten 100 millioner dollar med det formål å forstyrre det nåværende valget for de samme økonomiske transaksjonene, Swift, Alibaba er et flott mål. Etter hvert som Kinas skyvevei inn i verdenshandelen vokser, øker også behovet for å finne stabile kilder til grenseoverskridende betalinger som ikke belastes av kapitalkontroll, regulering og høye kostnader.

For øyeblikket er Kinas e-handel nesten en femtedel av sin samlede utenrikshandel, og dette krever bare stadig mer raske og billige veier som valuta kan strømme gjennom. Ripple ville passe sterkt inn når det gjelder disse kravene, men å finne et sted i økosystemet til Kinas domenebanker ville være mye tøffere.

Derfor vil en allianse med en av landets internettgiganter være en rask måte som inkluderer mye mindre potensielle hindringer og regulatoriske spørsmål. Samtidig er Alibaba et selskap som fremmer globale ambisjoner og en nesten umettelig appetitt for alle typer vekst.

Det samme gjelder ikke bare for bruk av blockchain som betalingsmiddel, men også for å bruke andre bruksområder i det store selskapet. Som mange tidligere informasjonssnutter viser, er selskapet allerede dypt engasjert i å prøve å finne ut hvordan blockchain kan hjelpe det å utvikle seg videre..

I denne forbindelse kan selskapets Ant Finance-program være den ideelle kortsiktige partneren for krusning, hvis ryktene virkelig er sanne. Som en koalisjon kan satsingene kombinere potensialene sine for å videreutvikle Alipay som for øyeblikket dominerer $ 5,5 billioner mobilbetalingsfelt i landet.

Ripples vekst

Selv om alt dette er fascinerende fra det økonomiske perspektivet om vekst og utvikling av individuelle virksomheter, lurer de fleste investorer på hvilken effekt dette vil ha på XRP-prisen. I øyeblikket produserte ryktene en prisstigning på 40%, noe som bare kan forklares som medvinds investeringsmoment.

Men fordi XRP for øyeblikket handler på rundt $ 0,3, har det mye mer rom for prisvekst hvis og når Alibaba-nyheten blir bekreftet eller nektet. På dette tidspunktet ser det ut som mange bare satser på samme rykte, men ikke har noen klare fakta for å bekrefte denne arbeidshypotesen..

Imidlertid, hvis avtalen avsløres, kommer XRP til å gå gjennom taket. På samme tid, hvis det ikke er det, er det tydeligvis mye potensial i krusning, slik at kryptovalutaen kan være en flott investeringsmulighet..

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me