S&P og Dax flytter til kjøpssoner, men vær veldig forsiktig her!

Hei, handelsmenn! Jeg snakket med en av kundene mine i dag og hørte noen historier om handelsmenn som mislyktes, og handelsmenn som tjener massevis av penger. Jeg hørte faktisk ikke noe nytt.

De vellykkede handelsmennene var de som kombinerte smart handel, god pengestyring og utholdenhet. I de fleste tilfeller kom god pengestyring og smart handel først senere, og det var der deres utholdenhet trakk dem gjennom.

Handlerne som ikke klarte det, var de som brukte for mye innflytelse, brente fingrene og ga opp før de kunne mestre seg selv og markedene.

Poenget jeg prøver å gjøre er dette: det er ikke lett å lære å handle. Du må tåle mange vanskeligheter, og kanskje du vil miste litt penger i prosessen. Men ikke gi opp, og aldri slutte å lære. Fortsett å handle til du blir lønnsom. Hvis du har mistet alle pengene dine, kan du handle på en demo-konto en stund. Din utholdenhet vil lønne seg til slutt.

La oss undersøke hva markedene har å tilby …

 

S&P 500 – For en skarp korreksjon!

S&P 500 Daglig diagram

Jeg liker ikke denne typen tilbakegang når jeg leter etter kjøpsmuligheter. Selv om denne grønne boksen er det ideelle området å kjøpe, må vi vurdere at dagens bearish lys er et av de mest aggressive røde lysene i dette skjermbildet. Se på størrelsen på kroppen. Vil vi virkelig kjøpe inn dette oppsettet med en gang? Visst, hvis du er en aggressiv handelsmann, kan du prøve det! Men den konservative metoden ville være å vente på et klart signal om at denne kjøpesonen vil holde som støtte. Måten som dagens bearish lys stanset impulsivt inn i denne kjøpesonen, får meg til å tvile på om det vil holde som støtte. Det hadde vært ideelt hvis prisen drev inn i denne kjøpssonen i løpet av omtrent fire til fem handelsdager og deretter begynte å vise tegn på at et nytt kjøpepress gikk inn. Noen nedadgående veker på enten det 4-timers eller det daglige diagrammet ville ha vært perfekt. La oss likevel se hvordan prisen reagerer på dette nåværende nivået de neste dagene. Kanskje vil oksene overraske oss med et nytt angrep på de nylige høyder av all tid.

 

Dax – Fortsatt støttet

Dax Daily Chart

Dax gikk også ned i dag, men ikke så aggressivt som S&P. Du vil legge merke til at prisen ikke har berørt 20-EMA, og fortsatt ligger i området for det store lyset (det fjerde lyset fra høyre). På den annen side, dagens tilbakegang på S&P har tatt ut det lave av sitt stearinlys. Så for øyeblikket ser Dax ut som et bedre kjøp enn S&P, selv om vi fortsatt trenger et gyldig prishandlingssignal på Dax før vi går i lange posisjoner.

 

Nikkei 225 – Fortsetter å bevege seg sidelengs

Nikkei 225 Daily Chart

Nikkei har ligget etter S&P og Dax. Jeg er ikke interessert i å kjøpe denne japanske aksjeindeksen for øyeblikket, spesielt etter at den stengte under det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet i dag.

 

USD / JPY – Feiler igjen

USD / JPY daglig diagram

USD / JPY avviste sitt 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnitt igjen i dag. Dette glidende gjennomsnittet har vært et formidabelt dynamisk motstandsnivå de siste ukene. Foreløpig peker de tekniske ledetråder på noe mer sidelengs bevegelse eller til og med en nedgang i valutakursen. Imidlertid er BoJ (Bank of Japan) oppe i morgen med sin rentebeslutning, pengepolitiske uttalelse, utsiktsrapport og pressekonferanse. Dette kan føre til en avgjørende breakout fra det området dette paret for øyeblikket handler. Vi har sett enorme grep som følge av BoJ-møter tidligere, så la oss se om de vil levere noe meningsfylt i morgen.

 

WTI råolje – sidelengs for nå

WTI råolje daglig diagram

Foreløpig forblir prisen på råolje støttet, spesielt hvis prisen holder trekkraft over $ 52 fatet.

I diagrammet over kan du se at et trekantmønster har dannet seg de siste par ukene. Denne typen konsolidering fører ofte til en pause høyere, som vist i dette diagrammet. Hvis du skal handle dette instrumentet på denne måten, må du vente på en fast hver dag nær trekanttoppen før du starter din lange posisjon. Du vil eliminere falske utbrudd så langt som mulig. Bare husk at prisen også kan bryte gjennom bunnen av trekanten, selv om den foretrukne retningen er til oversiden.

Jeg skrev ikke om gull i dag, men det gjorde en av våre analytikere, Mr. Ron Rabinov. Ta en titt på morgendriefen for litt analyse på dette edle metallet, og også hvor den amerikanske dollaren forventes å gå. Her er lenken: https://www.fxmarketleaders.com/forex-blog/january-30th-morning-brief

 

Nyheter

Den viktigste begivenheten i morgen er BoJ-møtet, men hold også øye med det kanadiske BNP-nummeret, som er klokken 13:30 GMT.

Vi har også en tale av ECB-president Mario Draghi klokken 08:30 GMT og europeiske KPI og BNP-tall kl 10:00 GMT.

Senere på dagen har vi CB Consumer Confidence Number ut av USA klokken 15:00 GMT.

Det er alt for nå, handelsmenn. Følg med da vi fremdeles har mye action å dekke i løpet av denne uken!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me