September 2017 Cryptomarket-stupet

Tittelen antyder at det nåværende fallet i verdien av digital valuta vil gå ned i historien, og fra nå av går denne ideen i oppfyllelse. Kryptovalutamarkedene har alle tatt et stort stup som førte til tapet av den samlede markedsverdien og også til at individuelle digitale valutaer mistet verdi.

BTC-amerikanske dollar-valutakursen gikk inn i en tilstand av fritt fall når den ble publisert at ViaBTC, en kinesisk bitcoin-børs, vil bli den andre i landet som stopper sine innenlandske handelstjenester. Likevel er det en sterk følelse av at denne typen nyheter bare vil fortsette å strømme ut av Kina.

Sjokket reflekterte seg direkte inn i kryptomarkedet. For eksempel mistet bitcoin over en femtedel av sin totale markedsverdi på under 24 timer. På en ukentlig basis er BTC nede på nesten 30%, mens den månedlige poengsummen er litt mindre intens, men fortsatt bekymringsfull (rundt 28%).

I tillegg tok det mindre enn 48 timer for bitcoin å kaste $ 1k fra den gamle prisen. På grunn av dette, millioner av bitcoin-brukere som bruker den til å gjøre alt fra å lage en investeringsportefølje til å spille online poker ønsker å vite hvor fører denne prosessen, og når stopper den. Det er ingen sikre svar på dette, men her er noen av faktorene som vil spille en rolle i gjenopprettingen av kryptovalutamarkedet og deres retur til den “grønne sonen” i handelskartene..

Samlingssted

De fleste analytikere ser prisen på $ 3700 som et avlastningspunkt for BTC-nettverket. Dette virker som en realistisk pris for et nettverk som har den største markedsandelen av alle kryptovalutaene, men som også er det største målet for omveltning i Kina.

Samtidig var økningen i prisen på BTC de siste par månedene åpenbart uholdbar. På et tidspunkt for noen uker tilbake så nettverket aktivt på $ 5k-prisen for en enkelt mynt, noe som ville være en økning på 500% siden starten av 2017.

Bortsett fra det faktum at BTC overlevde den harde gaffelen uskadet i enhver forstand, nettverket hadde ikke hatt noen store gjennombrudd som skulle forklare denne økningen i pris. Med dette i bakhodet ser det ut til at $ 3.500-domenet er mye mer realistisk og brukbart for både investorer og utviklere, hvorav mange prøver å fange opp markedsendringene..

Imidlertid er et aktivt problem med disse rallypoengene oksene som har fortsatt å gå ut av markedet. En av hovedforklaringene til dette trekket er frykten for andre BTC-børser, hvis ikke alle stenger skrivebordene sine i Kina. Selv om dette kanskje eller ikke kan skje, vil kunngjøringer om innenlandske børser som stopper tjenestene deres, bare øke denne frykten og mest sannsynlig utløse ytterligere salg i nær fremtid..

Styrken til dollaren

For å gjøre ting enda mer komplisert for den digitale valutaen, er det spørsmålet om amerikanske dollar og dens nåværende styrke i de internasjonale markedene. Oppmøtet til prisnivået på $ 5000 var i teorien på grunn av de bullish historiene relatert til bitcoin, som hovedsakelig var fokusert på SegWit-aktivering og det faktum at mange nasjonale institusjoner begynte å være interessante i samme digitale valuta. Men i realiteten var en av de viktigste faktorene styrken på den amerikanske dollaren på det tidspunktet.

Dollarindeksen toppet seg rundt begynnelsen av 2017, som er den samme tiden da BTC startet sitt rekordstore rally. Selv om det er en strekk å tenke at en svak dollar førte til denne prisstigningen, er det mer enn sannsynlig at den forsterket den.

Nå, ansporet av Feds innstramming av politikk og andre elementer som styrket den amerikanske dollaren, kunne det stoppe BTC fra å gå inn i et stort rally med en gang. Det bør ikke spre fallet til BTC-verdien, men det vil mest sannsynlig gjøre det vanskelig for kryptovalutaen å gå tilbake til nivåene på $ 5000 på kort sikt.

Potensialet for gjenoppretting

Teknisk analyse viser at det nåværende utsalget er i ferd med en overfyllingsfase, og at en mindre lettelse er på vei. Men det er vanskelig å måle, selv ved bruk av Fibonacci-metoden, hvor samlingspunktet vil forekomme. Akkurat nå setter den beste gjetningen det samme punktet mellom $ 3,300 og $ 3,400.

De fleste advarer imidlertid om at verdien kan gli ned til $ 2350 hvis nyhetene fra kinesiske børser fortsetter på denne måten. Med andre ord, hvis Kina fortsetter å legge presset på innenlands handel med BTC, vil det uten tvil trekke prisen under $ 3000..

Samtidig viser tekniske data at ingen større rally vil finne sted uten å være i synkronisering med en svekkelse av amerikanske dollar. Historisk viser diagrammene at den samme fiatvalutaen øker i styrke i tredje og fjerde kvartal. Dette er helt logisk at høytiden erstatter feriesesongen, noe som gir mer utgifter kontanter og mer aktivitet innen industri og servicesektor.

Leksjoner

Det store september-stupet pågår fortsatt, så det er vanskelig å komme med noen klare poeng om det. Ethereum ble hardt rammet av Kinesisk forbud mot ICO mens det nåværende fallet i innenlandsk utveksling påvirker BTC, som igjen påvirker alt annet. Alt det samme påvirkes også av en sterk amerikansk dollar.

Imidlertid, mens samspillet her er komplekst og vanskelig å måle, er en ting sikkert – Kina er hovednasjonen til det digitale valutadomenet, på godt og vondt. Dette er enda mer tydelig når det faktum at de fleste gruver for digital valuta også ligger i samme land.

Med denne mengden kraft og relevans er det mer og mer klart at akkurat nå er digitale valutahandlinger av alle typer direkte knyttet til maktkorridorene i Beijing. Selv om dette ikke ble skapt av design, er det en kald virkelighet som mange ville våge å benekte, og eventuelle bevegelser i samme nasjon vil fortsette å reflektere med kraft og effekt på det globale kryptovaluta-feltet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me