Spådommer for de tregere kryptomarkedene

Når det gjelder kryptovalutamarkedene og deres iboende høye volatilitet, er det vanlig å bli fokusert på de daglige prissvingningene. Ofte kan disse stupe så lett som de kan stige, noe som kan være en stor bekymring for alle som bare blir aktive i dette domenet, for eksempel i rollen som noen som begynner å investere i bitcoin. For noen kan endringene være for mye å håndtere, og det er derfor det ikke er sjelden å se folk gå ut av markedene etter bare noen få stressende uker med konstant følge av kryptopriser..

Eksperter har imidlertid et råd til alle de som befinner seg i denne situasjonen, eller de som bare vurderer å bringe pengene sine til dette investeringsfeltet. Selv om den samlede markedsverdi for alle kryptovalutaer har steget over 100 milliarder dollar i 2017, må markedene oppfattes i forhold til deres langsiktige vei og dens bane.

I stedet risikerer de å bli for fanget i øyeblikket, og disse kan være notorisk problematiske for alle som ønsker å gjøre en langsiktig gevinst i denne satsingen. Uansett om følelsen blir for bullish eller for lett å skremme, er resultatene i utgangspunktet de samme: tap av fortjeneste og en oppspent dynamikk som er veldig ubehagelig for de fleste investorer.

For å unngå denne fallgruven med kryptoinvesteringer, her er en oversikt over den potensielle fremtiden for markedene, spesielt nå når den forventede nedgangen i veksten endelig kom.

Et fokus på teknologi, ikke priser

Blockchain-teknologien som gir mulighetene for at kryptomarkedene skal eksistere, er revolusjonerende, og det er en bransjens enighet om det. Blockchain-evnen til å designe og drive distribuerte hovedbokssystemer betyr at kontrollen av monetære mekanismer for første gang garanteres av en ikke-menneskelig enhet, sammen med å gi rikelig med åpenhet til den samme prosessen.

Dette er utrolig ikke bare for valutaer, digitale og tradisjonelle, men også for mange andre former for masseopptak. Med blockchain kan systemer som eksisterer i dusinvis om ikke hundrevis av år nå oppgraderes og strømlinjeformes til et nivå som ikke kan nås på noen annen måte. Dette er grunnen til at så mange enkeltpersoner, selskaper og til og med nasjonale sentralbanker omfavner blockchain-teknologi med en slik frekvens og glede.

Samtidig investerer de i kryptomarkedet, uansett om de valgte bitcoin eller etereum som de største digitale valutaene, en annen form for hendelser eller til og med ICO satser, legge veldig liten vekt på den samme teknologien. Her er ideen om teknologien i utgangspunktet oppsummert av spørsmålet er plattformen som de bruker stabil og sikker mot potensielle angrep fra tredjeparter. Hvis disse er på plass, er blockchain i utgangspunktet irrelevant i potensial og kapasitet.

Imidlertid er det et stort problem i den form for tenkning, og det er direkte relatert til måten folk taper penger på kort sikt. Metaforisk sett er det som å observere fenomenet et motorkjøretøy og tro at det viktigste med det er hjulene fordi de gjør den faktiske kjøringen i forhold til veien.

Også her er de store nyhetene ikke den nåværende verdien av bitcoin, men det faktum at denne formen for monetære midler vellykket kan eksistere i verden. I dette faktum ligger den iboende verdien av det samme fenomenet og den viktigste grunnen til at folk bør investere i det. Mens prisene vil endre seg og svinge, vil denne rene innovasjonsverdien fortsette å forme den moderne verden i tiårene som kommer.

Ethereum vs. Bitcoin

Mange investorer i kryptomarkedene får viktigheten av langsiktig tenkning og den viktige rollen denne teknologien vil spille, men de vil fortsatt forstå hva som ligger foran domenet. Når det gjelder nær fremtid, vil en av de viktigste faktorene helt sikkert være eterinnettverket.

Veksten av appellen til ETH-kryptokurrency er også veldig tydelig i 2017. Med bare to år siden den ble operativ, hadde nettverket både sin store krise og klarte å trekke seg ut av det, selv om dette betydde en splittelse i nettverket. . Nå fanger den sakte opp markedsverdien til bitcoin, selv om den for bare seks måneder siden var milevis bak den.

Det er ikke en overdrivelse å kalle det den aktive konkurrenten til topposisjonen. Når den nåværende nedturen tar seg opp igjen, er det en visshet om at det vil trekke mye penger inn i ETH, spesielt nå med spørsmålet om blokkstørrelse som starter opp igjen..


Potensiell salg

Naturligvis er det helt jordet frykt i det samme kryptosamfunnet, og en av dem er potensialet for en stor utsalgsperiode. Her er den tidligere nevnte skaleringsdebatten en av de viktigste faktorene for investorenes sinn. Sjansen for at nettverket smører, øker følsomheten og med det sjansene for å gå for et stort dumpingtak.

For mange handelsmenn og eksperter vil det mest kritiske øyeblikket mest sannsynlig oppstå i begynnelsen av august. På det bestemte tidspunktet kunne hele markedet se en veldig ustabil periode som kan medføre et stort tap over hele linja, noe som helt sikkert vil gi næring til eksisterende problemer i de enkelte nettverkene..

Det er vanskelig å se hvordan dette ikke vil føre til at handelsmenn blir skumle og klare til å dumpe mye av eiendelene sine, og på denne måten minimere tapene. Effekten av denne typen avgjørelse vil ripple gjennom hele kryptodomenet og bringe de fleste om ikke alle digitale valutaene ned med en stor prosentandel.

Grunner til å være håpefull

Naturligvis er tilstanden til digitale valutaer langt fra problematisk, selv på kort sikt. Med full juridisk legitimitet som endelig begynner å oppnås på steder som Japan og med Kina som blokkerer børsene sine, blomstrer virksomheten i kryptofeltet.

Mens sommeren absolutt gir ustabilitet av noe slag for bitcoin, som brukes av millioner til alt fra nettet BTC-spill for blockchain-eksperimenter, vil ikke trenden med kryptostigning stoppe. Dette er grunnen til at oppfatningen av det langsiktige bildet vil være den dominerende tankegangen for alle de som skal gjøre det innenfor dette feltet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector