Store FX-par forblir veldig mye sidelengs, men hold øye med pundet

Pund sterling har tatt ganske hamring den siste uken. Først kuttet BOE (Bank of England) renten på torsdag, og økte samtidig sitt kvantitative lettelsesprogram med milliarder av GBP. Den økte stimulansen, og spesielt størrelsen på programmet, overrasket markedene og resulterte i at GBP / USD mistet mer enn 170 punkter på mindre enn 40 minutter. BOE lovet også mer lettelse hvis det var nødvendig. GBP / USD mistet noe mer grunnlag på fredag ​​da de amerikanske ikke-gårdslønningene kom ut på massive 255.000 nye arbeidsplasser som ble opprettet i juli. Sysselsettingen i de andre sektorene (f.eks. Private ikke-gårdslønninger og produksjonslønninger) slo også forventningene, og ledigheten (av den totale arbeidsstyrken tilsammen) kom litt svakere enn forventet. Effekten på valutamarkedet var enorme dollarkjøp, noe som også merkes i GBP / USD-valutakursen. Paret mistet omtrent 125 pips på 35 minutter. Med alt sagt, la oss se på noen diagrammer.

 

GBP / USD

GBP / USD 1t

GBP / USD Timetabell

 

Som du kan se, er kortsiktig momentum på Cable tydelig bearish. Legg merke til hvordan de siste tilbaketrekningene til 20 EMA ga veldig gode muligheter til å korte paret. Her kunne du ha inngått handler som bare risikerer noen få pips for å lage mange pips. For eksempel, hvis du plasserte salgsbegrensninger på dette glidende gjennomsnittet med et stopptap på 60 punkter og et overskudd på 120 punkter, ville du ha gjort noen kjekke fortjenester. Kanskje vi kan få noen flere muligheter som denne i uken framover.

Hvis vi ser på de to røde boksene i diagrammet over, ser vi lange røde lys og store trekk på veldig kort tid. Dette er det vi kaller impulser eller impulsive trekk. Mellom disse to boksene ser vi en ganske flat prishandling, som er kjent som et korrigerende trekk. En næringsdrivendes mål bør være å handle i retning av de impulsive bevegelsene. I dette tilfellet var det handelsmenn som solgte paret som tjente penger. La oss se på et daglig diagram over paret:

GBP / USD daglig diagram

 

Som du kan se, var de to handelsdagene som er markert i diagrammet over sterke bearish dager med volum over gjennomsnittet. Som nevnt i tidligere artikler, kan sterk salg (kombinert med høyt volum) antyde at prisen kan fortsette å bevege seg lavere. Dette er en av grunnene til at jeg er spent på å selge Cable denne uken. I tillegg til dette, foreslår grunnleggende og andre tekniske detaljer at dette paret kan fortsette å handle lavere. Hvis vi ser på detaljhandelsstemningen, ser vi at detaljhandlerne er nettolange dette paret, med 1,63 lange posisjoner for hver kortposisjon for øyeblikket. Dette er ikke veldig ekstremt, men det antyder likevel at fra et sentimentperspektiv kan vi se en ytterligere nedgang i paret. Husk at detaljhandel posisjonering brukes som en motsatt indikator – når prisen er i en nedadgående tendens, har detaljhandlerne en tendens til å kjøpe. Omvendt når trenden er oppe, har de en tendens til å selge. Dermed er de vanligvis på den tapende siden, med institusjonelle handelsmenn som normalt er posisjonert på den vinnende siden. Detaljhandlere liker å bekjempe trender som faktisk er veldig tåpelig. Så når vi ser at flere handelshandlere kjøper enn å selge som i dette tilfellet, kan vi forvente at prisen vil falle ytterligere. Jeg foretrekker ikke å delta i en handel på dette paret med en gang, da jeg helst vil vente på at en bedre pris skal komme inn. For eksempel en avstengning av pinbar av 20 EMA på en time- eller 4-timersdiagram, eller kanskje et par veker som trenger inn i det glidende gjennomsnittet, men ikke lukkes på den andre siden av det. Jeg liker også å bytte tilbakeslag til dette eksponensielle glidende gjennomsnittet hvis jeg ser at sprett (eller fallet) er korrigerende. Vær alltid forsiktig når retracement er veldig impulsiv, og dekker mye avstand på veldig kort tid. Jeg liker å se hvordan prisen reagerer på visse prisnivåer og deretter gå inn i en handel. Se på dette eksemplet på GBP / USD som skjedde i april:

GBP / USD Timetabell (april 2016)

 


Her ser vi et vakkert salgsoppsett på et 1-timers diagram. En næringsdrivende som søker en kort sannsynlighet med høy sannsynlighet, kan ha inngått en handel etter den andre, tredje, fjerde, femte, sjette eller til og med den syvende avvisningen av det glidende gjennomsnittet, ettersom prisen gjorde så mange som åtte forsøk på å bryte gjennom den. Den næringsdrivende kunne bare ha plassert en salgsoppføring på 20 EMA etter at det foretrukne antallet avslag av den hadde funnet sted. Denne tilnærmingen ville ha vært veldig lønnsom denne dagen, da du tydelig kan se hvordan prisen falt etter å ha blitt motstått av 20 EMA.

La oss kort se på noen andre store par:

AUD / USD

AUD / USD daglig diagram

 

Selv om prisen fremdeles støttes av 20 EMA, kan vi se en korreksjon nedover i løpet av de neste dagene. På fredag ​​så vi en bred USD-styrke som steg inn med NFPs forventninger til langt. Vi ser kanskje en fortsettelse av denne styrken inn i den nye uken, noe som kan bringe Aussie ned noe. Jeg er ikke veldig spent på å handle dette paret akkurat nå, da det er ganske rekkevidde for øyeblikket.

EUR / USD

EUR / USD daglig diagram

 

Som du kan se, handler dette paret også sidelengs. Ikke veldig spennende heller. Det skal imidlertid bemerkes at prisen ikke kunne nærme seg det 200-dagers glidende gjennomsnittet på fredag. Jeg mistenker imidlertid at vi kan se litt mer dollarstyrke mot euroen som går inn i den nye uken, noe som kan presse paret gjennom dette glidende gjennomsnittet.

USD / CHF

 

USD / CHF daglig diagram

 

Jeg liker avvisning av fibnivået som vist ovenfor. Prisen kan oppfylle ytterligere motstand på dette nivået, eller kanskje til og med litt høyere i området for det 200-dagers glidende gjennomsnittet (det grønne glidende gjennomsnittet). Jeg vil gjerne se noen veker på et timeplan eller 4-timers diagram som avviser disse nivåene, for å indikere at det er selgere som beskytter det. Kanskje vi kan få en god mulighet til å korte paret de neste dagene.

Andre ting å vurdere

Videre har vi mange viktige økonomiske datautgivelser fra Kina denne uken. Den viktigste hendelsen å se på i morgen er sannsynligvis de kinesiske handelsbalansetallene som blir offentliggjort klokken 03:00 GMT.

Som nevnt tidligere i denne artikkelen, kan vi kanskje starte uken med mer USD-styrke.

Bare en spesiell merknad om USD / JPY – detaljhandel er ganske ekstrem, da detaljhandlere er netto lange dette paret. For tiden er det 3,99 handelsmenn som er lange for hver handelsmann som er kort. Kanskje vi snart kan se en aggressiv nedgang i dette paret.

Lykke til med handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector