Styrken i amerikanske dollar forhindrer å gå inn i FOMC-minuttene, EUR / USD driver lavere og USD / JPY høyere

Det virker som Greenbacks popularitet vokser daglig. I løpet av de siste ti handelsdagene har den amerikanske dollaren stadig fått terreng mot sine ledende kolleger. I dag postet USD / JPY en ganske imponerende dag og presser for øyeblikket gjennom svinghøyden som ble dannet 2. september. Se på følgende diagram:

 

USD / JPY daglig diagram

I løpet av de siste 12 handelsdagene har dette paret allerede fått mer enn 400 punkter. Det vi ser her, er dannelsen av høyere høyder og høyere nedturer – kjennetegn ved en oppadgående trend. Selv om vi ikke kan si at paret er i en opptrend ennå, kan vi ikke negere den kraftige spretten vi har sett i valutakursen nylig. Det glidende gjennomsnittet på 200 dager er bare rundt 360 punkter unna, og det er et stort motstandsnivå på rundt 107.494 som er litt mer enn 300 punkter unna. Hvis paret fortsetter å handle høyere og klarer å erobre disse nivåene, kan en opptrend meget vel komme til spill.

 

For øyeblikket er det sterke bullish trekket på USD / JPY ganske utvidet, og hvis du vil gå inn i lange posisjoner på dette paret, kan det være lurt å vente på at en tilbakebetaling vises først. Å jakte på sterke trekk som dette er ofte en enkel måte å tape penger på. Å legge inn handler på prisopptrekk lar deg bruke strammere stopp og slå større mål lettere. Se på disse eksemplene på et 4-timers diagram:

 

USD / JPY 4-timers diagram

 

EUR / USD

 

Jeg liker den målrettede salget vi har sett på dette paret de siste dagene siden det har brutt gjennom det 200-dagers glidende gjennomsnittet. I løpet av de siste par ukene har prisaksjonen på EUR / USD vært rykkete og uten klar retning. Det ser ut til at paret fortsatt kan handle litt lavere de neste dagene, spesielt hvis vi får noen oppfølging av den nåværende bullish momentum på den amerikanske dollaren. For øyeblikket er paret ganske oversolgt, og hvis du ser på den store avstanden mellom 20-EMA og den nåværende markedsprisen, bekrefter det den solgte tilstanden til dette paret for øyeblikket. Under normale forhold er det bedre å vente på at en slags retracement finner sted, selv på en stor tidsramme som et daglig diagram. La oss se på et daglig diagram over EUR / USD:

 


EUR / USD daglig diagram

 

Paret har brutt gjennom bunnen av denne trekanten i dag, og Brexit-stearinlysets lave kan være det neste støttenivået av interesse. Jeg tror vi kunne få en retracement neste dag eller to som kan tilby gode oppsett for å kortslutte paret. Selv om vi kanskje ikke snart får en retracement til 20-EMA på et daglig diagram, bør det være flere tilbakeslag mot glidende gjennomsnitt på mindre diagrammer. Dette gir oss muligheten til å finne flere handler, ettersom en retracement til 20 EMA på et daglig diagram ikke skjer hele tiden, men det skjer ofte på et timekart. Handlere kan også handle med mindre stopptap når det gjelder pip-avstand. La oss se på et timekart over EUR / USD:

 

 EUR / USD Timetabell

 

Her kan du se hvordan 20-EMA i det siste har tilbudt stor motstand mot prisen, og hvis du ser på de to røde sirkler på diagrammet, er det klart at disse oppføringene som ble tatt på 20-EMA, eller litt under den (for handelsmenn som handler med bekreftelsestype strategier), har vært oppføringer av høy kvalitet. Kanskje vi snart vil ha samme type muligheter til å bytte tilbaketrekninger fra timekartet. Jeg foretrekker fortsatt å se noen form for en retracement på det daglige diagrammet før jeg begynner å lete etter nye muligheter på de mindre tidsrammene som for eksempel på et timekart.

 

USD / CAD

 

Prisen støttes fortsatt av det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet og er fremdeles klar over det 200-dagers glidende gjennomsnittet. Min skjevhet på dette paret er fortsatt bullish, og jeg er på utkikk etter å kjøpe fall. Her er et daglig diagram over dette paret:    

 

USD / CAD daglig diagram

 

Og et timekart:

USD / CAD Time-diagram

 

Her kan du se at de eksponensielle glidende gjennomsnittene på dette diagrammet igjen er justert, noe som indikerer at noe anstendig momentum har kommet tilbake til markedet. Tilbakebetaling til et av disse eksponensielle glidende gjennomsnittene kan handles, avhengig av formen på lysestakene som dannes på retracement. Husk at det hjelper mye når de eksponensielle glidende gjennomsnittene er justert, da dette gir deg en bekreftelse på at du handler i retning av den rådende markedsmomentet..

Morgendagens økonomiske kalender

I morgen er det en veldig lett dag når det gjelder økonomiske data. Den viktigste hendelsen er sannsynligvis de amerikanske råoljelagrene klokken 15:00. Dette kan ha en effekt på USD / CAD på grunn av den kanadiske dollarens høye korrelasjon til råoljeprisene. 

Ha en flott handelsdag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector