Super Yellen sparer pengene, USD / JPY legger ut en Bullish Engulfing Day!

For en dag i markeder, gutter! Jeg liker veldig godt det jeg ser i dag. Endelig får vi noen anstendige volatilitet. Mens jeg skriver denne handelsplanen, er det mange handelsmenn som biter neglene sine akkurat nå, som blir fanget på feil side av markedet og sitter fast i å miste handler. Andre handelsmenn har allerede blitt stoppet fra å miste posisjoner, og så kan vi fortsette. På den andre siden av mynten har noen gutter høstet pips venstre, høyre og sentrum!

Så hvordan vet vi at mange handelsmenn ble fanget ut i dag? Fortsett å lese, så lærer du noe interessant om ordreflyt, og hva som skjer når vi ser dannelsen av visse typer lysestaker. Før vi går inn på alle disse detaljene, la oss se på et daglig diagram over USD / JPY:

 

USD / JPY – Pass på bjørner!

Super Yellen Saves the Buck 1USD / JPY daglig diagram

Den amerikanske dollaren hadde stor nytte av Janet YellenSin tale i dag, men det ble særlig sett i USD / JPY-valutakursen.

Se på dette daglige diagrammet over USD / JPY. Her ser vi et bemerkelsesverdig skifte i USD / JPY-tekniske data. Ikke bare så vi en falsk pause lavere (eller fakeout) for noen dager siden, men paret klarte også å lukke over 20-dagers eksponentiell glidende gjennomsnitt igår og idag. Når vi ser et par nær dette glidende gjennomsnittet, må vi være spesielt forsiktige med å handle på kortsiden.

For å komme tilbake til handelsmennene som sitter på kanten av setene sine akkurat nå – når vi ser på visse lysestakeformer, kan vi trekke verdifulle konklusjoner om hva som faktisk skjedde under dannelsen. Det trente øye vil umiddelbart vite hvordan ordreflyten var, og hva som kan skje videre som et resultat av ordreflyten. La oss bruke dagens lys på USD / JPY som et eksempel. Her er det samme diagrammet med de tre siste lysene forstørret:

Super Yellen Saves the Buck 2USD / JPY daglig diagram

La oss først se på det nest siste lyset i dette diagrammet. Den har en relativt stor øvre veke, som sammen med sin plassering på diagrammet lokket selgerne til å komme tilbake til markedet, og trodde at oksene ble beseiret. Dette, og kanskje noen andre faktorer, fikk prisen til å gå under dette lysets lave.

Da prisen gikk under 20-EMA, økte selgernes tillit og flere selgere kom inn i markedet. Senere på dagen ble det baisse momentum brått avbrutt med aggressivt kjøpepress. Dette fanget mange bearish handelsmenn på vakt, og på feil side av markedet. Etter hvert som prisen gikk høyere, ble flere og flere korte handelsmenn tvunget til å stenge sine korte posisjoner, noe som bare ga mer og mer drivstoff til kjøpepresset. Handlerne som solgte nær det lave av dagens lys, ble enten allerede stoppet eller holder på å miste posisjoner. Dagens stearinlys har fanget mange bearish markedsaktører som trodde de hadde kontroll over dette markedet.

Det er en vanlig forekomst å se bullish oppfølging etter en bullish oppslukende dag som i dag. Hvis vi vet dette, kan vi posisjonere oss til å dra nytte av det. Men hvor skulle vi gå inn, og hvordan skulle vi klare oss Fare?

Den første måten å handle dette oppsettet på, er å handle på toppen bryte ut av dagens lys. Se på følgende diagram:

Super Yellen Saves the Buck 3USD / JPY daglig diagram

Dette oppsettet har fordelen av å bruke bekreftelse. Hvis vi ikke ser en ytterligere økning i denne valutakursen, vil ikke handelen vår bli utløst. Ulempen er at vi bruker en stor forhindre tap, og kjøpe til en relativt høy pris. Her er målet dobbelt så stort som stopptapet.

Den andre måten å handle på er å vente på en retracement av dagens bullish oppslukende stearinlys for å få tid til oppføringen. Se på følgende diagram:

Super Yellen Saves the Buck 4USD / JPY daglig diagram

Hvis du plasserer en kjøpsgrense Bestill ved 50% retracement av lyset, som i diagrammet ovenfor, vil det tillate deg å bruke et mye strammere stopptap, og du kan oppnå en bedre risiko for å belønne forholdet. I dette oppsettet er målet tre ganger avstanden til stopptapet. Legg merke til at selv om målet er tre ganger avstanden til stopptapet, er denne målavstanden mye kortere i pips enn i det første eksemplet der målet bare er to ganger avstanden til stopptapet. Dette gjør det andre handelsoppsettet med strammere stopptap og bedre inngangspris veldig attraktivt, selv om det er mer risikofylt på grunn av det stramme stoppet og mangelen på bekreftelse på en bullish breakout. Hvis du bruker denne retracementstrategien, har du også en sjanse for at prisen hopper høyere uten å utløse kjøpsordren din.

Noen handelsmenn liker å kombinere disse to handelsstrategier og del sin opprinnelige posisjon i to deler for å sikre at de blir utløst til minst ett av oppsettene.

Denne typen piskesaglignende prishandling ble ikke bare sett på USD / JPY i dag. Mange andre instrumenter gjorde noen voldelige trekk i en retning, bare for å reversere til motsatt retning etter en stund. Vi vet at FEDs leder Janet Yellens tale forårsaket mye av denne piskesagen. Vi så dette også i aksjemarkedene, selv om det kanskje var i mindre skala enn i USD / JPY. La oss se på S&P 500:

 

S&P 500 – Dette er utrolig!

Super Yellen Saves the Buck 5S&P 500 timekart

Gjør deg selv en tjeneste, og sjekk ut et daglig diagram over S&P 500. Hvis du noen gang lurte på hvordan en sterk opptrend ser ut, se på S&P!

Prishandlingen i den blå sirkelen er en del av effekten av Janet Yellens tale. Bjørnene ble slått opp av oksene, til slutt, noe som resulterte i en fantastisk sprett høyere.

Husk at vi har en ny tale av denne damen i morgen klokken 15:00 GMT. Vi har også sysselsettingsnumre i Storbritannia klokken 09:30 GMT, og amerikanske KPI og detaljhandelstall klokken 13:30 GMT. Stiv dere for mer volatilitet!

Lykke til gutter, jeg håper du har en lønnsom dag i morgen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me