Sveitsiske franc svekkes videre mot Greenback – Nå er det på tide å akkumulere USD / CHF lange posisjoner

En veldig kort handelsuke med tynne handelsbetingelser kan i stor grad begrense markedsvolatiliteten de neste dagene. Selv om sparsom markedslikviditet kan forstørre uventede markedssjokk, er den normale effekten en pacifying av markedene. Med mindre vi får et slikt markedssjokk eller veldig sterke årsskiftestrømmer, ser vi kanskje ikke mye markedsbevegelse resten av uken.

 

Hvis du liker handel i løpet av dagen, kan slike stille handelsforhold tyde på resultatene dine. Jeg kan fortsatt huske hvor frustrerende den første desember var at jeg handlet forex. Den gang var markedet veldig tregt, spesielt i løpet av årets siste handelsuke.

 

Mandag var stengt for handel med FX. Mange store finanssentre vil fortsatt være stengt på tirsdag. Onsdag og torsdag er normale handelsdager. Fredag ​​stenger Storbritannia og Tyskland tidlig, noe som betyr at vi bare har to fulle handelsdager denne uken.

 

Så hvordan kan vi effektivt bruke en uke som kan gi begrenset markedsbevegelse? Vel, jeg antar at en tur til en tropisk øy kan være flott, eller ellers en skiferie i Alpene &# 128578; Men vent, kanskje vi kan bruke denne potensielt stille tiden til å inngå et par langsiktige handler. Du skjønner, en langsiktig tilnærming er i stor grad upåvirket av kortsiktige prissvingninger eller rekkevidde-prisaksjon. En langsiktig tilnærming kan imidlertid dra nytte av markedsforholdene denne uken for å snappe oppføringer til gode priser før 2017 gjenoppretter full markedslikviditet.

 

Kuppjakt på USD / CHF

 

Jeg liker virkelig oppsettet på USD / CHF. Her er et daglig diagram over paret:

 

USD / CHF daglig diagram

De siste sju handelsdagene har ikke klart å flytte valutakursen utover det store blå lyset som okseflagget trekkes fra. Denne typen hvis innside pris handling kan være en advarsel for oss at en breakout til toppen kan være på kortene snart. En annen positiv faktor for dette paret er at denne konsolideringsfasen de siste dagene faktisk er korrigerende, og selgerne har ikke en gang klart å presse prisen ned til 20-EMA (20-dagers eksponensielt glidende gjennomsnitt). Kall det hva du vil, men dette bullflaggmønsteret ser veldig tiltalende ut og peker på en ytterligere økning i valutakursen.


 

Så, hvordan kan vi utnytte et oppsett som dette? Det er mange forskjellige tilnærminger. Den første ville være å komme inn på markedet til gjeldende pris (1.02665) med et stopptap på rundt 200 punkter og et overskudd på 200-300 punkter. Dette gir ikke en enorm risiko for å belønne forholdet, men det gir en høy sannsynlighet oppsett som utnytter den rådende trendretningen. Selvfølgelig kan du tilpasse stopp og mål avstander for å passe din egen handelsstil, og du kan til og med dele posisjonen din i mindre posisjoner som styres annerledes. Ideen med sistnevnte er å tillate en posisjon å sykle trenden lenger, bare i tilfelle vi får et veldig stort trykk høyere. De andre posisjonene vil ha mindre profittmål for i det minste å ta delvis fortjeneste, bare i tilfelle trenden snur, og alle gevinstene dine også forsvinner. Når den første handelen (e) treffer målet, kan de resterende handlene bringes til breakeven. Deretter kan stopptapet for den gjenværende posisjonen bli trukket manuelt under relevante svingninger ned til handelen enten treffer resultatmålet eller når det etterfølgende stopptapet blir tatt ut.

 

Et annet alternativ vil være å vente på at paret bryter ut av tyreflagget du så i diagrammet ovenfor, før du går inn i nye posisjoner. Du vil sannsynligvis ønske å bruke et større stopptap i dette tilfellet. Dette har fordelen av en viss grad av bekreftelse av riktig retning av markedsmomentet.

 

Økonomiske katalysatorer

 

Denne uken byr på små viktige nyheter. Tirsdag tilbyr amerikanske CB-forbrukertillitstall 15:00 GMT. Jeg forventer ikke en massiv markedsreaksjon på dette, men la oss se hvordan det går.

 

Personlig vil jeg være på utkikk etter fortsatt styrke i amerikanske dollar. Jeg liker å holde meg med trenden, som er en traders beste venn.

 

Jeg håper du nyter denne høytiden så langt. Det er jeg absolutt, selv om jeg ikke liker alle handelsferiene. Jeg antar at en kort pause fra hitlistene ikke vil skade.

Alt det beste, og som alltid lykke til med handelen din!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector