Tesla overgår Bitcoins verdi: Hvilken er bedre gamble?

Elektronisk bilprodusent Tesla Motors er offisielt mer verdifull enn Bitcoin. 2. juli 2020 var prisen for en aksje i selskapet $ 1 208,66, noe som ga selskapet en samlet markedsverdi på over $ 224,1 milliarder. Det er en astronomisk figur for et selskap som fremdeles taper penger på balansen. Det håper tydeligvis investorene at det fremtidige løftet om Tesla vil revolusjonere kjøringen slik vi vet at den vil gjøre selskapet verdt mye mer enn det er i dag.

Bitcoin-investorer gjør det samme med kryptovaluta. Forutsatt at prisen for en Bitcoin er $ 9000, ligger markedsverdien på rundt 168 milliarder dollar. På sin heltidshøyde på nesten $ 20.000 USD, er Bitcoins markedsverdi på 334 milliarder dollar. Med både Bitcoin og Tesla som vil endre verden gjennom revolusjonerende implementeringer av teknologi, har investorer og den ene sannsynligvis sett på den andre.

Teknologiaksjer og kryptokurver har vært ganske bra å gamble det siste tiåret. Det er bare naturlig for spillere som investerer i det ene eller det andre (eller begge deler for den saks skyld) å spørre seg selv, hvilken er bedre gamble? Bitcoin eller Tesla?

Hvorfor Tesla er mer verdifull enn Bitcoin akkurat nå?

Teslas siste kvartalsrapporter informerer publikum om at selskapet solgte 90.635 biler i forrige kvartal. Det er faktisk ikke et høyt antall sammenlignet med større bilprodusenter som Toyota, men poenget er at antall solgte biler overgikk langt forventningene til Wall Street-analytikere..

Totalt sett, under ledelse av Elon Musk, har investorer vært bullish på Tesla like lenge om ikke lenger enn de har vært på Bitcoin. En av de viktigste fordelene som Tesla har, er at Tesla-bilene har et øyeblikkelig verktøy som forbrukerne kan stole på akkurat nå. Dette verktøyet er muligheten til å kjøre bil uten å bruke bensin, noe som sparer forbrukerne penger. Det snakker også til det faktum at flere og flere Tesla-biler blir kjøpt med automatiseringsfunksjoner, noe som betyr at folk ikke lenger trenger å kjøre.

Mens Bitcoin absolutt har nytte som et peer-to-peer-betalingssystem, er det fortsatt ikke på nivået med de fleste nasjonale valutaer når det gjelder brukervennlighet eller adopsjon av publikum eller av små, mellomstore og store bedrifter..

Hva skal til for at Bitcoin skal komme fremover??

Å øke adopsjonen og bruken på daglig basis fra et forbrukerperspektiv er det som skal til for at Bitcoin overgår Tesla. Ideelt sett vil hele nasjoner av mennesker bestemme seg for å trekke seg fra regjeringen, ellers må verden se regjeringer og store selskaper vedta Bitcoin i større skala for at markedsverdien permanent skal være foran Tesla.

Virkeligheten er at Bitcoin har mange hindringer å krysse for å komme til det nivået. Det kan til og med ta for en hel generasjon mennesker å akseptere Bitcoin som en gyldig form for valuta for at digitalt gull skal være verdt mer enn et selskap som Tesla Motors. To ting som skiller Tesla-motorer og Elon Musk for Bitcoin, er at Musk har autoritet over fremtiden til selskapet, og allmennheten stoler på ideene hans. Bitcoin stoler på i et fellesskap av mennesker å dele og implementere ideer som skalerer blockchain og gjør det mer levedyktig å bruke krypto i det lange løp.

Bitcoin eller Tesla? Hvilken bør spillere satse på akkurat nå?

Sannheten blir fortalt, det er sannsynlig at verken Tesla eller Bitcoin er en god gamble på kort sikt. Regjeringer bruker mer og mer penger på stimuleringspakker for å ta vare på allmennheten, og koronaviruspandemien løper fortsatt vilt over hele USA. Noe må gi, og når økonomien til slutt tar en stor nedtur, vil få mennesker kaste penger i Bitcoin eller kjøpe dyre Tesla-er. Den første bølgen av pandemien i mars 2020 teller som bevis. Prisen på Bitcoin faller ned til $ 3100 USD når folk får panikk.

På lang sikt kan Bitcoin ha mer potensiale når det gjelder eksplodering, men det er sannsynlig at investorer som vinner å satse på Bitcoin over Tesla har en investeringshorisont på mer enn 10 år. I løpet av det neste tiåret er Tesla sannsynligvis det mer stabile gamblet garantert å tjene investorer et overskudd, men Bitcoin kan ha høyere oppside. Uansett bør investering i teknologi alltid være en del av en godt balansert portefølje. Enten du velger Bitcoin eller Tesla kommer virkelig ned til din egen analyse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector