Topp 5 Bitcoin pokersider å spille under Coronavirus

Med antall coronavirus-tilfeller over hele verden som offisielt påvirker mer enn 1 million mennesker, er det sannsynligvis mange BTGG-lesere der ute som bare ber om en distraksjon fra det som skjer akkurat nå.

En måte å lindre angst på er å slå pokerbordene og prøve å doble opp Bitcoin. I en tid hvor alle leter etter sjelefred, sikkerhet og en mulighet til å havne på den bedre siden av en vanskelig situasjon, er det bare fornuftig å spille på de mest pålitelige Bitcoin-pokersidene for å bruke tiden.

La oss se gjennom de fem beste nettstedene og se hvilke operatører som tilbyr pokerspillere det beste for deres Bitcoin.

Ignition Poker

Ignition Poker er bare i fjerde eksistensår. Det blir mer og mer populært fordi det er en Bitcoin-pokerplattform som godtar amerikanske spillere. Ikke alle plattformer gjør det. Det blir raskt et flott alternativ til andre store spillere i online pokerscenen. Spillere som ønsker å legge til 25% ekstra i bankrollen, trenger ikke nødvendigvis å bekymre seg for å vinne ved bordene. Bare ved å sette inn Bitcoin eller Bitcoin Cash på en Ignition Poker-konto får brukerne 25% velkomstbonus. Det er så enkelt!

Ignition Poker tillater spillere å sette seg ned ved bordet anonymt. Nettstedet tilbyr veldig sjenerøse turneringsgarantier og er mobiloptimalisert, noe som betyr at spillere kan plassere sine pokermarker midt på bordet hvor som helst med hvilken som helst enhet.

Nettstedet tilbyr 24 syv støtte, og selv om kryptovaluta er den beste måten å sette inn penger på, kan spillerne også bruke tradisjonelle metoder som kredittkort for å komme inn i spillet.

America’s Cardroom

America’s Cardroom er en av de eldste statsmennene på alle de Bitcoin-vennlige pokersidene vi gjennomgår. Husk at bare et pokerrom er Bitcoin-vennlig, betyr ikke det at nettstedet bare ble oppfunnet for kryptovalutaentusiaster.

America’s Cardroom er i sitt 19. eksistensår og tilbyr mer enn 1000 forskjellige spill å spille. De fleste andre pokersider som markedsfører seg som Bitcoin-vennlige nettsteder, kan bare imøtekomme hardcore-blockchain-entusiasten, men American Cardroom tok opprinnelig til et mye bredere publikum og gjør det fortsatt i dag.

Det kule med America’s Cardroom er at nettstedet godtar mer enn 40 kryptovalutaer. Den viktigste ulempen er at Windows-brukere trenger å laste ned programvare for å logge på.

BetOnline og SB Poker

BetOnline / SB Poker begynte å gi online pokerspillere et sted å spille tilbake i 2004. Siden den gang har nettstedets popularitet vokst. BetOnline fokuserer på sportsbetting, men SB Poker er plattformen som tilbyr alle kortrommene.

SB Poker er tilgjengelig i de fleste land, inkludert USA og Canada. Australiere ser ut til å være de rare mennene ute på denne plattformen (ikke bekymre deg, det er mange andre alternativer). SB Poker startet bare med å akseptere Bitcoin, men tar nå DASH, Litecoin, Ethereum og Bitcoin Cash.

Minimumsinnskudd og uttak hos SB Poker er bare $ 20, mens det maksimale uttaket er $ 10.000. Det tar bare 48 timer før et uttak behandles.

Bodog Poker og Bovada Poker

Bodog og Bovada eies av de samme operatørene, så det er fornuftig å klumpe dem sammen. Merk at Bovada Poker kun er åpen for amerikanere, og Bodog Poker er bare for kanadiere.

Begge sidene er gode for nybegynnere, fordi minimumskravet til innskudd på hver er bare $ 10. Snakk om en grunnleggende måte å komme inn i spillet på! Maksimum uttak er $ 9.500, og maksimum innskudd er $ 5.000. Andre Bitcoin-pokersider kan tillate høyere grenser, men for de fleste spillere bør grensene ovenfor være nok. Spillere som ønsker å gamble ved pokerbordene med et pålitelig merkenavn, vil gå bra med Bodog eller Bovada.

Intertops

Selv om Intertops-merkenavnet ikke er like kjent som Bodog, akkurat som konkurrentene, startet Intertops som en dominerende kraft i fiat-spillverdenen og hoppet inn på Bitcoin-vognen flere år etter at crypto kom til.

Intertops godtar bare Bitcoin, så de som vil bruke alternative mynter, må se andre steder.

Det som er bra med å velge Intertops er at det er tilgjengelig for spillere over hele verden, spart for Australia. Det er en flott plattform for nybegynnere, fordi det maksimale en spiller kan sette inn er $ 2500. Selv om pokerentusiaster ser på dette som en ulempe, er det mindre sannsynlig at spillere med massiv bankroll ønsker å knuse konkurransen for en spiller som elsker kontantspill..

Der er det! De fem beste Bitcoin-pokersidene å sjekke ut under denne coronaviruspandemien. Hver av disse sidene tilbyr høy grad av privatliv, muligheten til å starte med et lavt minimumsinnskudd, og muligheten til å sette seg ned ved pokerbordet og tjene mer Bitcoin ved hjelp av en sunn pokerstrategi. Lykke til i ditt valgte pokerrom!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me