Tre grunner til at kryptovalutaer former pokerens fremtid

Bitcoin og andre kryptovalutaer vil spille en stor rolle i utformingen av fremtiden for poker. Selv om pokerspillere og online pokerbordoperatører var mye tregere med å ta i bruk kryptovalutaer tidligere, akselererer trenden av mange forskjellige grunner. Når du har lært mer om årsakene, vil du se at fremtiden er lys for et spill som ble et popkulturfenomen på begynnelsen av 2000-tallet takket være ESPN og vil fortsette å lage bølger igjen takket være kryptokurver.

Første gang Bitcoin og Poker noen gang var bundet sammen

Selv om det har tatt litt tid for pokerspillere og pokersiteoperatører å varme seg opp til ideen om å spille med kryptokurrency, kodet forfatteren av bitcoin-papiret Satoshi Nakamoto faktisk planer om å inkludere pokerspill på blockchain i den opprinnelige kodestrukturen. Nakamoto fullførte aldri jobben, men det er klart selv i begynnelsen av hva som ville bli Bitcoin, at den mystiske oppfinneren av blockchain-teknologien forstod gambling som en gyldig brukssak for kryptokurver.

Det er ikke bare kodestrukturen som betraktet pengespill som en brukssak. De tidlige adoptere av Bitcoin anerkjenner også den muligheten. Den aller første gangen Bitcoin pokerspill fant sted i 2010. Innkjøpet var 50 BTC, som er en astronomisk verdi i dag.

Gitt at det har gått 10 år siden, er det på tide at et av de mest populære spillene som noensinne er oppfunnet, omfavner Bitcoin og kryptovalutaer, og det er mange grunner til å tro at Bitcoin vil ha en dramatisk positiv innvirkning på fremtiden for poker.

Flere og flere pokerspillere ser verdien i å vende bankroll til Bitcoin

Det er en god sjanse for at du aldri har hørt om MicroStrategy Inc.. Det er et børsnotert forretningskonsulentfirma som har økt 21% på sine Bitcoin-beholdninger de siste tre månedene. Hvor mye verdi har selskapet i Bitcoin? Omtrent $ 500 millioner USD. MicroStrategy er bare en av institusjonene som slår bølger for å investere store mengder kapital i Bitcoin.

Jack Dorsey, administrerende direktør i både Twitter og betalingsselskapet Square, hellet bare $ 50 millioner inn i det. Hvis milliardærer og Fortune 500-tungvektere kan se verdien av å investere i Bitcoin, hvorfor skulle ikke pokerspillere ta et spill på det? Investering i Bitcoin har blitt sammenlignet med pengespill i årevis. Hvem er det bedre å investere enn pokerspillere med store bankruller som uansett har en forkjærlighet for risiko?

Anonymitet og grenseløse transaksjoner tillater at flere pokerspillere skaffer seg Bitcoin

Poker er utvilsomt populær i Nord-Amerika. På denne siden av havet tar vi vår evne til å logge på et online gambling nettsted og plassere spill for gitt. Mange land rundt om i verden sensurerer online pengespill. Å kunne bruke Bitcoin til å spille poker betyr at du ikke trenger myndighetens tillatelse til å spille, og at du kan bygge bankrollen din uten å måtte bekymre deg for at pengene dine blir tatt bort.

Å opprettholde anonymitet gir et nytt beskyttelseslag for pokerspillere som kanskje må være ekstra forsiktige med hva myndighetene deres kan gjøre mot dem hvis de ikke bare blir oppdaget for å spille online, men bare fordi de i første omgang eier kryptovalutaer. Bitcoin er sensurbestandig.

PayPal og andre tredjepartsbetalingsleverandører blir med i Bitcoin Frenzy

PayPal kunngjør at betalingsleverandørene i 2021 har som mål å gi sine kunder og selgere tilgang til Bitcoin og andre kryptovalutaer internasjonalt. Det pleide å være at både pokerspillere og spilloperatører var prisgitt tredjeparts betalingsleverandører når det gjelder å måtte betale avgifter for å få tilgang til det finansielle systemet, få godkjenning fra slike leverandører for å gjøre forretninger og spille, og til slutt som et resultat bli tvunget til å oppgi personlig identifikasjon for å handle.

Å bruke PayPal eller andre tredjepartsbetalingsleverandører for å kjøpe kryptovaluta gir deg ikke nødvendigvis anonymitet, men det lar deg gjøre det du vil gjøre med kryptoen din når du kjøper den. Det betyr at du ikke lenger trenger å bekymre deg for at kredittkortet ditt blir blokkert av banken din. Flyttet med PayPal er et flott signal for adopsjon av krypto. Det viser at en betalingsgigant som en gang var standhaftig mot å gjøre Bitcoin tilgjengelig gjennom plattformen, nå følger filosofien “hvis du ikke kan slå dem, bli med dem”.

Poenget er at uansett om du spiller Texas Hold’em, 3 Card Poker eller en hvilken som helst annen spillstil, så lenge du spiller online, er ideen om at pokerspillere som bruker Bitcoin for å kjøpe inn, i ferd med å bli mer vanlig enn noensinne. før.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector