Å trekke pips ut av avgrensede markeder

Det jeg elsker så mye med å handle med valutamarkedet (og andre markeder), er at det er så mange forskjellige måter å nærme seg dem på hvis du bare vet hvordan du skal tilpasse deg de forskjellige markedsforholdene. Selvfølgelig liker vi alle å handle sterke trender som ser ut til å løpe i en retning for alltid. Dette er den ideelle markedstilstanden fordi du kan fange virkelig stor fisk med et lite stykke agn, noe som betyr at du kan treffe et stort mål ved bare å risikere en liten del av egenkapitalen. Men når markedene beveger seg sidelengs, vil du også finne gode handelsmuligheter hvis du vet hva du skal se etter, og når du skal trekke avtrekkeren. Legg til litt god pengestyring til dette, og neste person som banker på døren din, kan være Mr. Handsome Profit selv. La oss se på hvordan vi kan slå markedene!

 

Identifisere egnede områder

Det er ikke så vanskelig å identifisere områder med godt fortjenestepotensial, spesielt hvis du har noe handelserfaring. Og hvis du ikke har begynt å handle, ikke bekymre deg, du har kommet til rett sted for å lære et par nyttige råd om handel! La oss se på noen få diagrammer.

Trekke pips AUkedag for AUD / USD (20.02.2017)

Jeg brukte dette diagrammet i en av mine tidligere artikler, RBA Minutes to Kick Off This Week’s Action. Da prisen besøkte toppen av serien i dette spesielle tilfellet, hadde den allerede berørt både seriegulvet og sortimentet et par ganger. Det er veldig viktig å se at prisen gjentatte ganger respekterer visse nivåer av støtte og motstand før vi kan merke det spesifikke kartoppsettet som et område. Først når vi har sett minst to tilbakeføringer av både støtte og motstand, bør vi vurdere å bruke strategier for rekkeviddehandel.  

I dette tilfellet antydet doji (det nest siste lyset i dette diagrammet) og det doji-lignende lyset som gikk foran det, at det var en god sjanse for at prisen ville respektere motstanden i dette området..

En uke etter denne artikkelen skrev jeg om AUD / USD igjen i en annen artikkel, kalt The Aussie is Coming Down! Ukentlig tidsramme hjemsøker AUD / USD. Her er kartene jeg brukte i denne artikkelen:

Trekke pips B

Ukentabell AUD / USD (28.02.2017)

Trekke pips CUkentabell AUD / USD (28.02.2017)

I disse to kartene kan vi se hvordan paret fortsatte å kjempe i toppmotstanden. Her er den siste ukentlige oversikten over AUD / USD:

Trekke pips 1Ukedag for AUD / USD

For øyeblikket er paret fortsatt i dette veldefinerte området. Disse siste par avvisningslysene som dannet seg i toppen, ga noen veldig gode salgsmuligheter, som du kan se.

 


Når og hvordan du går inn i en Range Trade

En veldig pålitelig måte å handle på i forskjellige markedsforhold er å bruke lysestakeutløsere. Årsaken til at denne tilnærmingen er så effektiv er at den gir bonusen for bekreftelse. I valutahandel spiller bekreftelse en viktig rolle i mange forskjellige handelsstrategier.

Ser du, når et spesifikt instrument er begrenset til et veldefinert område, og prisen nærmer seg toppen eller rekkevidden, er det absolutt ingen garanti for at prisaksjonen vil respektere den støtte- eller motstandssonen. Dette kan være akkurat der prisen til slutt bryter ut av området … og skyter rett gjennom stopptapet på kort tid. La oss se på et eksempel på et 400-pip-utvalg på USD / CHF:

Trekke pips 2USD / CHF daglig diagram (2016)

Dette er et godt eksempel på et veldefinert område. Det var flere tilbakeføringer på topp- og sortimentet som ga gode handelsmuligheter. Selvfølgelig ville den konservative rekkehandleren sannsynligvis ikke ha byttet svingene på nummer én, to og tre, fordi han eller hun ville ha ventet på nok bevis for å være sikker på at den tekniske formasjonen virkelig var et riktig område. Jeg ville personlig ha handlet nummer to på grunn av det utmerkede avvisningslyset som dannet seg på et godt ukentlig nivå (som du ikke kan se på dette diagrammet uten å zoome ut). Vi vil også undersøke nummer to, for hvis du støter på et lignende lys i et etasjegulv, kan det gi deg en anstendig fortjeneste hvis du vet hvordan du bruker det. La oss zoome inn slik at vi kan undersøke de forskjellige lysestakeutløserne:

 

Sving nummer 2:

Trekke pips 3USD / CHF daglig diagram (2016)

Denne pinbar eller dragonfly doji er et kraftig bullish avvisningslys som er verdt å handle hvis det selvfølgelig finnes på riktig sted. Det er forskjellige måter å bytte et signallys som dette. I dette eksemplet vil en ventende kjøpsordre bli plassert på signallysets høye, som også kalles pinbarens nese. Stopp tap plassering vil være noen punkter under den nedre delen av pinbar. Husk at denne oppføringen er tatt på et daglig diagram, så vi vil ikke plassere stopptapet en eller to punkter under signallysets lave. Det er bedre å gi handelen litt pusterom. I dette tilfellet er stopptapet omtrent 28 punkter under pinbarens lave.

I dette eksemplet er det en viktig sving høy (merket med lilla) som gikk foran svingen lav der signallyset ble dannet. Dette var et rimelig mål, og som du kan se i dette diagrammet, ga det anstendig 230 punkter. Risikoen var bare 140 punkter, så belønningen var 1,64 ganger så mye. Hvis du hadde risikert en prosent av egenkapitalen din på denne handelen, ville du ha gitt en avkastning på 1,64%. I dette tilfellet kom prisen aldri i nærheten av stopptapet. For en god handel dette hadde vært!

Du lurer kanskje på hvorfor målet ikke var mer aggressivt. Vel, du kunne ha trukket opp et mye større mål i dette tilfellet, men husk at vi ser på dette oppsettet i ettertid. Når du setter opp en seriehandel, må du huske på at fortjenestepotensialet når det gjelder belønning-til-risiko-forhold, normalt vil være mindre enn når du svinger eller handler (posisjon) er en langsiktig handel med mål om å utnytte store trender). Det er imidlertid viktig at du ikke bruker et overskuddsmål som er mindre enn stoppstoppavstanden. Vi ønsker å bruke positiv pengestyring til enhver tid. Det er like viktig å merke seg at du ikke trenger massive belønning-til-risiko-forhold for å være en lønnsom handelsmann. Du kan tjene penger selv ved å bruke et belønning-til-risiko-forhold på 1: 1. Hvis strategien din har et positivt gevinstforhold, for eksempel hvis du vinner 60% av tiden, vil du tjene penger.

Selv om påmeldingsordren er plassert i nesen på pinbar i dette eksemplet, kan du ha kommet inn i handelen når signallyset lukket. I så fall ville du ha brukt en markedsordre. Du ville hatt litt mindre bekreftelse på at markedet ville bevege seg i din favør, men du ville ha kommet inn til en bedre pris. Hvilken inntastingsmetode du bruker, avhenger av hvilken type lysestakeutløser du bruker. For eksempel, hvis signallyset stenger veldig nær det høye (eller på det høye), vil du normalt komme inn i handelen med en markedsordre så snart lyset lukkes. Det finnes andre metoder for å komme inn på markedet når avvisningslys vises, men vi vurderer bare disse to teknikkene i dag.

 

Sving nummer 4

Trekke pips 4USD / CHF daglig diagram (2016)

I dette tilfellet er det bullish avvisningslyset ikke et så kraftig signallys som det i sving nummer 2. Pinbar stearinlys som oppstod i sving nummer 2 har et mye større område. Det lukket seg også som et blått lys, og det er nær det høye. Disse faktorene er viktige når man måler kvaliteten på forskjellige avvisningslys.

Selv om signallys i sving nummer 4 er et svakere signal enn det i sving nummer 2, er det fortsatt et godt signal på grunn av dets beliggenhet. Den eneste måten jeg ville bytte denne typen signal på, ville imidlertid være å bytte en breakout av signallysets høye, akkurat som i det første eksemplet (av sving nummer 2).

Som du kan se i diagrammet ovenfor, ville dette handelsoppsettet ha gitt et attraktivt forhold mellom belønning og risiko. Fordi dette signallysets rekkevidde er mindre enn rekkevidden til sving nummer tos signallys, var det litt lettere å oppnå et bedre belønnings-til-risikoforhold i dette tilfellet.

 

Sving nummer 7

Trekke pips 5USD / CHF daglig diagram (2016)

Her kan du se at et belønning-til-risikoforhold på 2: 1 ble oppnådd med et mål nær midten av området, noe som er veldig bra. Nok en gang er signalstearinlyset ikke for stort, noe som gjør det lettere å oppnå et godt forhold mellom belønning og risiko.

 

Nummer 9 – Breakout!  

Trekke pips 6USD / CHF daglig diagram (2016)

Her ville du ha unngått tap hvis du hadde ventet på at det skulle dannes et ordentlig reverseringssignal på toppen av rekkevidden. Det hausse stearinlyset som gjennomboret toppen i dette tilfellet var altfor kraftig til å vurdere å handle mot.

I dette diagrammet ser du et veldig stort, aggressivt blått lys merket “Dette stavede lyset”. Dette er lyset som ble dannet da Donald Trump ble valgt som den nye amerikanske presidenten. Hvis du hadde spilt dette området, burde dette lyset alene ha forhindret deg i å komme inn i korte posisjoner på toppen av serien. Dette lyset i seg selv forutslo det sterke rallyet som fulgte. Jeg vil ikke gå inn på alle detaljer om hva som gjør dette lyset så farlig for bearish deltakere, men bare for å nevne ett aspekt av det – det nedadgående veken av dette lyset forteller oss at det var sterk salg på dagen, etterfulgt av en skarp bullish reversering. Dette sterke skyvet høyere av oksene la et enormt press på bjørnene, som begynte å presse dem ut av deres korte handler. Husk at selgerne bare kan avslutte handelen ved å kjøpe. Så da selgerne avsluttet handelen den dagen, og i dagene som fulgte den, økte det bare kjøpspresset på dette paret. Vær forsiktig så du ikke kjemper mot eksepsjonelt kraftige lys som dette. Vi må bruke mye skjønn når vi handler med markedene.

 

For å konkludere

Det er andre måter å handle på uten å stole på lysestakeutløsere, men å ‘backe’ handlerne dine med prisbekreftelse kan virkelig gjøre en stor forskjell. Avvisningslys, som inkluderer pinbars, er virkelig effektive verktøy som du kan finjustere oppføringene dine.    

Oscillerende indikatorer kan være nyttige når du handler i områder, men det er bedre å bruke dem sammen med lysestakeutløsere, og selvfølgelig støtte- og motstandsnivåer.

Når du handler, betyr det at tidsrammen du bruker, betyr mye. En virkelig pålitelig tidsramme å starte med er den daglige tidsrammen. Det er penger å tjene på lavere tidsrammer også, men det er generelt vanskeligere å være konsekvent lønnsom på disse.

Når du snakker om lønnsomhet, hvis du har vanskeligheter med å tjene penger i markedene, hvorfor ikke prøve de fantastiske forex trading-signalene våre. Enten du liker gratissignaler eller foretrekker premium-signalene våre, har vi det som trengs for å legge dollar i lommene.

Hvis du er en av de praktiske handelsmennene som liker å erobre markedene selv, må du sjekke ut våre forexstrategier, forexblogger, forexmeglere og live markedsoppdateringer. Ikke gå til kampen uten de riktige våpnene.

Glad handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector