Åtte av verdens mest berømte investorer i kryptovaluta

Denne listen over de mest kjente Bitcoin- og kryptovalutainvestorene du er i ferd med å lese sprer adopsjon på flere måter enn en. Ikke bare har disse menneskene råd til å kjøpe større mengder digitale eiendeler, noe som selvfølgelig senker tilbudet og øker etterspørselen etter verdens mest interessante kryptoprosjekter, de kan også markedsføre det ved hjelp av deres image og likhet. Det betyr at nybegynnere som søker sosiale medier etter det som trender kan høre om blockchain-terminologi og kryptokurver for første gang gjennom deres favorittpersoner over et bredt spekter av sjangre og interesser, inkludert teknologi, musikk, sport og bare populærkultur generelt..

Derfor har vi bestemt oss for å hylle disse menneskene. De kan gi prosjekter en plattform nesten umiddelbart. Mens mange holder seg til de beste hundene i bransjen som Bitcoin, fremmer noen andre mindre kjente prosjekter som kanskje kan ha noe å si når det gjelder desentralisering av verden i fremtiden. Avhengig av ens perspektiv, kan det være på godt og vondt.

Likevel er det på tide å presentere noen av de mest berømte Bitcoin- og kryptovalutainvestorene i verden.

Gwyneth Paltrow

Når hun ikke snakker om helsemessige fordeler av magiske sopp eller Whim Hof ​​som puster i Goop Labs-dokumentarserien, investerer Paltrow i kryptovaluta. Hun er sannsynligvis en Bitcoin-innehaver gitt hennes engasjement som rådgiver og investor i Bitcoin-lommebok-appfirmaet Abra.

Pitbull

Pitbull kunngjort i april 2018 at han ville bli involvert i et selskap som heter eMerge Americas. Partnerskapet er satt til å starte et kryptoprosjekt som skal endre måten fans og selskaper betaler for musikk på. Prosjektet skal hete Smackathon. Pitbull støtter musikkbransjen på en ny og spennende måte. Hvem visste at han hadde en forkjærlighet for teknologi?

Milliardær Mark Cuban og skuespiller Ashton Kutcher

Mark Cuban eier NBAs Dallas Mavericks, og Ashton Kutcher er kjent for sin rolle i That 70’s Show og MTV-serien Punk’d. De to eier mer enn $ 25 millioner Unkrn-tokens takket være deres deltakelse i det første mynttilbudet i 2017. Cubans investering var stort sett spekulativ fordi han er involvert i sport. Han har ombestemt seg mange ganger om hvorvidt Bitcoin har verdi eller ikke.

Snoop Dogg

Snoop Dogg er selvfølgelig den legendariske West Coast-gangsterrapperen og cannabisentusiasten. Det ville være lett å anta at hans kryptoinvesteringer har noe å gjøre med enten eller, men det er en feil gjetning. Snoop aksepterte faktisk en donasjon i kryptovaluta som gikk mot hans interesse for å bygge ungdomsfotballligaer i hele California og over hele Amerika.

Rosanne Barr

Ja, hun har kanskje blitt sparket av TV for å dele noen kontroversielle meninger for noen år siden, men det passer Barrs personlighet. Å vite at hun ikke er redd for å dele det hun virkelig synes, det er ingen overraskelse noen så frittalende kan være interessert i å ta penger ut av myndighetene og legge dem i Bitcoin. Sitcom-stjernen er en av dem.

Drew Carey

Berømt for sin hovedrolle i The Drew Carey-showet, ble den nåværende programlederen til The Price is Right nektet da han prøvde å kjøpe frokost med Bitcoin helt tilbake i 2013. Han tvitret om det, så det må være sant. Så om han samler inn Bitcoin eller fiat-penger, vet du at Carey må tjene en heftig pris for å ta over for den legendariske Bob Barker.


Richard Branson

Når han ikke er opptatt med å bygge Virgin Galactica, som bokstavelig talt tar sikte på å lansere velstående mennesker i verdensrommet for en veldig stor avgift, teller Branson sannsynligvis sin Bitcoin. Han investerte $ 30 millioner i BitPay for mange år siden. Det er et stort beløp, men igjen, hva er 30 millioner dollar til en milliardær?

Floyd Mayweather Jr..

Noen anser Floyd Mayweather Jr. for å være den største bokser gjennom tidene, enda mer enn Mike Tyson. Tross alt har han aldri mistet en profesjonell kamp gjennom hele karrieren, og tar regelmessig $ 300 millioner lønnsslipp for en pay-per-view-begivenhet. Han er kjent for å flagre hvor mye penger også har, og noen av pengene kommer i form av Bitcoin, Etheruem og andre altcoins, som han kjent tvitret om i 2017.

Andre bemerkelsesverdige omtaler

Her er noen andre kjente personer som eier kryptovaluta:

  • Fotballstjerne Luis Suárez.
  • Underholder Donald Glover
  • Sanger / skuespiller / komiker Jamie Foxx
  • Vert / komiker Joe Rogan
  • Rappere Nas and The Game og mange flere …

Der har du det, åtte av verdens beste kjendiser som eier Bitcoin og kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector