Twitter Hackers Nabbed $ 121.000 i BTC. Lær hvordan du holder mynter trygge

Twitter-hackere hadde den siste dagen på kontoret nylig og klarte å stikke av med $ 121.000 i verdi av Bitcoin. Uansett hvem gjerningsmennene er, eier de nå disse myntene etter å ha mottatt ikke mindre enn 400 forskjellige Bitcoin-betalinger fra tweeter. Måten de konstruerte svindelen på, er ukjent for den vanlige mannen, men i Bitcoin-verdenen er det ingen overraskelse, fordi denne typen hack skjer hele tiden.

Ikke bare er omfanget av denne hackingen imponerende, den er ganske innflytelsesrik så langt som Twitter-kontoene som ble målrettet. Det vil si at disse nettkriminelle hacket kontoene til noen av de mest bemerkelsesverdige offentlige personene i verden, inkludert Tesla Motors-sjef Elon Musk og tidligere USAs president Barack Obama. Kontoen til nåværende presidentkandidat Joe Biden ble også hacket sammen med nesten et dusin andre påvirkere de fleste kjenner igjen.

Angrepet var ikke bare begrenset til enkeltpersoner. Twitter-kontoen til Apple-datamaskiner ble også hacket. Med slike hack som skjer regelmessig på tvers av kryptovaluta-utvekslinger og sosiale mediekontoer, vil selv de mest høyrisiko-adrenalinsøkende spillere ønske å gjøre alt for å beskytte deres Bitcoin. La oss ta litt tid å utforske hvordan vi kan gjøre nettopp det.

Ikke snakk om Bitcoin på sosiale medier

Mens påvirkere noen ganger kan bli offer for hackere fordi hackere vet at kontoene deres får trafikk, og dermed kan de markedsføre Bitcoin-adressene sine for et bredt publikum og håpe at de kan lure noen mennesker, kan brukere av hver dag også bli utnyttet og få stjålet krypto. takket være sosiale medier. Selv om du ikke er kjent. Hvordan er det mulig?

Hackere kan bruke noe som kalles sosial engineering for å få tilgang til kryptoen din. Mange Bitcoin-børser og spillsider lar deg bruke telefonen til å sikre kontoen din. Her kommer utfordringen inn. Hvis en hacker vet at du snakker mye om Bitcoin på sosiale medier og navnet ditt er på dine sosiale medieprofiler, kan de slå opp navnet ditt. Hvis de ser hardt ut, kan de bare finne e-postadressen, hjemmeadressen og telefonnummeret ditt. Mange ganger med mobiltelefonselskaper, e-postadresse, telefonnummer og hjemmeadresse er det eneste de trenger for å gjøre endringer i kontoen din.

Så en anonym hacker tar da informasjonen, later til å være deg over telefonen, ringer til mobiltelefonselskapet og fortsetter å ringe til han finner en kundeservicerepresentant godtroende nok til å gjøre endringer i kontoen din. Deretter slår de ut SIM-kortet ditt for et nytt som videresender meldingene dine til telefonen og ikke din. Når de har tilgang til telefonen din, kan de endre passordene dine og stjele Bitcoin. Dette er kjent som sosialteknikk.

Ikke lagre Bitcoin online

De fleste spillere som er nye i Bitcoin, tror at det er trygt å lagre digitale valutaer på nettet fordi Bitcoin og blockchain ikke kan hackes. Selv om det er sant at begge ikke kan hackes, ligger nettsteder som lagrer Bitcoin og andre kryptovalutaer på sentraliserte servere. Disse serverne kan faktisk bli hacket. Dette betyr at hvis du lagrer kryptovaluta på nettet, selv om du eier nettstedet (i de fleste tilfeller ikke på nettstedet), kan myntene bli stjålet.

Den bedre løsningen er å kjøpe en USB-nøkkel til hardware, ellers kjent som en hardware-lommebok (Trezor og Ledger Nano S er de mest populære merkenavnene). Maskinvarelommebøker lar deg lagre myntene dine vekk fra datamaskinen og vekk fra Internett. Jernvare-lommeboken lagrer kryptografiske data relatert til dine personlige mynter direkte på nøkkelen, noe som betyr at ingen kan ta den fra deg, så lenge du ikke deler den. Det bringer oss til vårt siste tips.

Hvis du ikke eier dine private nøkler, eier du ikke Bitcoins

De private kryptografiske dataene som er lagret på enten en maskinvarepungebok eller koblet til noen av dine Bitcoin-lommebøker på nettet, fungerer som stempelet som identifiserer transaksjonene dine på blockchain, samtidig som de beskytter verdien din og gjør den til din alene. Hver private nøkkel er parret med en offentlig nøkkel som du kan dele med andre. Den offentlige nøkkelen genereres i lommebokadressen du faktisk brukte til å sende og motta Bitcoin mellom brukere på Bitcoin-nettverket. Del for all del den offentlige nøkkelen din hvor du vil så lenge du er klar til å gjøre transaksjoner og enten sende eller motta mynter.

Del aldri dine private nøkler, og mindre vil du at noen andre skal ha tilgang til Bitcoin på dine vegne.

Bitcoin lar deg være din egen bank og ta vare på din egen bankrulle. Det er kraftige greier. Bare husk at med stor kraft kommer stort ansvar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector