Ukentlig oppdatering, 19. – 23. november: Topp Forex-oppsett og økonomiske begivenheter å handle

 • Dollaren endte uken med tap da okser er forsiktige med hensyn til kommentarer fra to amerikanske sentralbanksjef om global økonomisk vekst.
 • Det britiske pundet er fortsatt sårbart ettersom usikkerhet fra Brexit-avtalen fortsetter å treffe markedet.
 • Inflasjonen i eurosonen økte i oktober i sitt raskeste tempo på nesten seks år, men EUR / USD opprettholder en kraftig fart.
 • Hva kan du forvente denne uken? Grunnleggende & Tekniske utsikter for Dollar, EUR / USD og GBP / USD.

Dollarindeks – Stigende trekant Klar til støtte

Den amerikanske dollaren gikk ned etter at en førstemann i Federal Reserve-tjenestemannen uttalte at rentene er nær en nøytral kurs, mens fortsatt risiko over Brexit overgår valutaen. I utgangspunktet tilbyr den kommende uken ingen større økonomisk begivenhet som har potensial til å drive store bevegelser i dollaren. Derfor vil jeg at vi skal rette fokuset mot den tekniske siden. Den eneste økonomiske begivenheten som er verdt å se på, er Core Durable Goods Orders.

Kjernebestandige varer Bestillinger m / m – Onsdag skal dataene være kl. 13.30 (GMT). Gode ​​nyheter er at det amerikanske detaljhandelen forventes å øke med 0,4%, noe som er langt høyere enn 0% i oktober. For nybegynnere er det en endring i totalverdien av nye innkjøpsordrer som er plassert hos produsenter for holdbare varer, unntatt transportartikler. Det er en ledende indikator på produksjon – stigende innkjøpsordrer signaliserer at produsenter vil øke aktiviteten når de jobber for å fylle ordrene.

Ukentlige tekniske nivåer

Støtte motstand

96.02 97.04

95,71 97,35

95,2 97,86

Nøkkel handelsnivå: 96,53

Viktige tekniske poeng

Dollarindeksen handler over 20 & 50 perioder EMA som betyr en bullish følelse av handelsmenn.

 • På den daglige tidsrammen viser dollaren et sterkt salg over grunnleggende. Men her er tingen – den oppadgående trendlinjen vil sannsynligvis støtte den nær 96,15 dollar.
 • RSI & Stochastics holder fortsatt over 50, noe som indikerer en sterk bullish momentum i dollaren.
 • Det bearish oppslukende stearinlyset kan føre til en fortsettelse av salgstrenden til $ 96,15.
 • Den bearish breakout kan føre den mot $ 95,70

EUR / USD – Bullish Engulfing on Weekly, er det å peke reversering?

Den felles valutaen Euro har begynt å bli sterkere på den svakere dollaren. Bivirkningene av handelskrigsdiskusjonene overskygger Italias gjeldskrise. Som rapportert av CNBC, “President Donald Trump ga markedet et løft fredag ​​da han sa at han var håpfull om at USA og Kina ville inngå en avtale om handel, et stort fokus for aksjer. Men tjenestemenn i Det hvite hus bagatelliserte senere kommentarene og sa at det ikke var noen tegn til at en avtale snart skulle komme. ”


 • Investorer har investert i dollar på grunn av handelskrig, da de mener at denne handelskrigen ikke sannsynligvis vil påvirke USA.
 • Men hvis Trump utnytter USA nå over tariffer, vil det snu hele ideen bak å ta posisjoner i dollaren.

Teknisk sett handlet EUR / USD bullish til $ 1.1415 etter å ha plassert en lav under $ 1.1215. Det har dannet en slags bullish oppslukende eller et hammermønster som følges av en sterk bearish trend. Vanligvis reverserer denne typen mønstre ofte trendene.

 

Når det er sagt, kan vi forvente at EUR / USD vil fortsette å handle høyere til $ 1.1535, mens støtten forblir på $ 1.1310.

Potensielle økonomiske hendelser å påvirke på fredag – Den europeiske økonomien skal gi ut en rekke økonomiske hendelser som inkluderer:

 • Fransk Flash Manufacturing PMI – Tallet forfaller klokken 8:15 (GMT) med en prognose på 51,3 mot 51,2 i forrige måned.
 • French Flash Services PMI – Ved siden av fransk PMI for produksjon vil tjenestene PMI bli observert. Det forventes å falle litt til 54,9 mot 55,3.
 • Tysk Flash-produksjon PMI – Dataene vil bli frigitt rett etter 15 minutter med franske tjenester og produksjon PMI klokka 8:30 (GMT). Det forventes å øke fra 52,3 til 52,2.
 • Tyske Flash Services PMI – Det er planlagt med en prognose på 54,6, noe under forrige måneds tall på 54,7.

Ukentlige tekniske nivåer

Støtte motstand

1.1313 1.1455

1.1268 1.15

1.1197 1.1571

Nøkkel handelsnivå: 1.1384

EUR / USD – Handelsplan

Ideen er å holde seg bullish over $ 1.1380 med et stopptap under $ 1.1340 og ta fortjeneste på $ 1.1460 og $ 1.1535. Mens salg er å foretrekke under $ 1.1310.

 

GBP / USD – Usikkerhet om brexit slår sterling ned

Det britiske pundet forsøkte å stabilisere seg etter å ha fått en turbulent sklie torsdag. Investorer som frykter politisk turbulens i landet, kan se at den raser ut av EU uten en skilsmisseavtale. Utsalget ble alvorlig etter at nøkkelministrene trakk seg fra hennes britiske regjering, og forsterket presset for Storbritannias statsminister Theresa May.

GBP / USD – Teknisk utsikter

På 4-timers diagrammet tok kabelen en bullish sving for å teste de 20 periodene EMA til $ 1,3035, men den klarte ikke å gi oss en bullish crossover. Dette betyr usikkerhet angående den bullish reverseringen i paret. Det er en grunnleggende drevet uke, og vi kan ikke bestemme mye basert på det tekniske.

Ukentlige tekniske nivåer

Støtte motstand

1.2707 1.3021

1,2585 1,3212

1,2272 1,3525

Nøkkel handelsnivå: 1.2899

GBP / USD – grunnleggende utsikter

Høringer om inflasjonsrapport – Tirsdag klokka 10:00 skal guvernøren og MPC (Monitory Policy Committee) vitne om inflasjonsrapporten for parlamentet. Høringen er noen timer lang og kan skape markedsvolatilitet i løpet av varigheten. Spesielt bemerket er de direkte kommentarene om valutamarkedene.

La oss huske at Storbritannias inflasjonsrate fortsatt er i området, men denne måneden falt den fra 2,5% til 2,4%. Alt vi trenger er å se hva de forventer i fremtiden.

GBP / USD – Handelsplan

Paret kan møte en umiddelbar motstand nær $ 1.2845 og $ 1.2950 sammen med en støtte nær $ 1.2800. Så ideen er å holde seg bearish under $ 1.2925 for å målrette $ 1.27500.

Lykke til og fortsett å følge FX Leaders i nok en lønnsom uke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector