Ukentlig Outlook, 28. oktober – 1. november: FOMC, BNP, KPI og NFP under søkelyset

God søndag, handelsmenn.

Denne uken vil være en actionfylt en i USA, med foreløpige BNP-tall for 3. kvartal som tapper markedene på onsdag, noen øyeblikk før Fed avslutter møtet. Tall for personlig inntekt og utgifter følger torsdag, sammen med PCE-prisindeksen for september, før den viktige lønnsutgivelsen for gårdsbruk for oktober blir publisert på fredag. Sist men ikke minst er ISM-produksjon PMI som kan tiltrekke seg størst oppmerksomhet gitt vanskeligheter som handelskrigen møter.

Mandag – 28. oktober

MPC-medlem Tenreyro snakker – 17:00 GMT

Mandag er det mest sannsynlig at markedet forblir dempet, men Bank of England-medlem Silvana Tenreyros tale vil forbli i høydepunkter. Tenreyro skal snakke om pengepolitikk og internasjonal makroøkonomi på John Flemming Memorial Lecture i London. Spørsmål om publikum forventes, og eventuelle kommentarer til MPCs politiske forventninger vil være verdt å handle.

Tirsdag – 29. oktober

USD – CB forbrukertillit – 14:00 GMT

Investorer vil overvåke CBs forbrukertillit. Fellows, disse dataene vil være av stor betydning på tirsdag, da dette vanligvis fører til utmerket omsettelig volatilitet i markedet. Det forventes å være 128,2 mot 125,1, noe som gir oss en annen grunn til en bullish dollar.

Onsdag – 30. oktober

EUR – tysk Prelim KPI – Hele dagen

Destatis vil gi ut tyske Prelim KPI-tall, som står for et flertall av den totale inflasjonen. Inflasjon er viktig for valutavurderingen fordi stigende priser fører til at sentralbanken øker renten av respekt for inflasjonsbegrensningsmandatet. Den tyske KPI har vært crappy den siste tiden da tallet falt fra 0,5% i juli til -0,2% i september. Den europeiske sentralbanken har gjort endringer i sin pengepolitikk for å støtte økonomien, og tallet på denne måneden kan være det første signalet til å forstå om dovish-politikken har begynt å fungere eller ikke. Uansett forventer økonomer 0% vekst i inflasjonen.

USD – ADP endring i sysselsetting utenfor gården – 12:15 GMT

Disse dataene gir en tidlig titt på sysselsettingsveksten, vanligvis to dager før de offentliggjorte sysselsettingsdataene som de er utformet for å etterligne. Kilden endret serieberegningsformelen i februar 2007, desember 2008 og november 2012 for bedre å samsvare med myndighetsdata.

Automatic Data Processing, Inc. forventes å gi ut en liten nedgang i data fra 135 000 til 125 000 i oktober. Jobbskaping er en viktig ledende indikator på forbruksutgiftene, som utgjør en stor del av den samlede økonomiske aktiviteten. Svakere data kan føre til bearish følelser for de kommende amerikanske NFP-tallene, som forfaller på fredag.

Den amerikanske pengeservicebeslutningen – 18:00 GMT


Fed forventes å redusere rentene for tredje gang på rad, med handelsmenn som indikerer en 90% mulighet for en slik handling. Dermed vil markedsresponsen hovedsakelig avhenge av signalene politiske beslutningstakere sender om muligheten for planlagt tiltak, ikke av selve renten.

Federal Reserve forventes stort sett å presentere en rentenedsettelse på 25 bp, den tredje i år. På forhånd trodde vi at Fed ville bruke dette møtet til å diskutere rørleggerproblemer og levering av politikk. I stedet kunngjorde den sine T-bill-kjøp på møter.

Dollaren kan handle bearish i løpet av den kommende uken da handelsmenn vil prise i et rentenedsettelse fra 2% til 1,75%.

Torsdag – 31. oktober

JPY – BOJ Pengepolitisk beslutning – foreløpig

Den japanske yenen nådde nesten en høyde på tre år i slutten av august, noe som hadde satt Bank of Japan i en tøff posisjon. I løpet av de siste tre ukene har den japanske yenen som er tilfluktssted, vært den svakeste valutaen i verden og mistet 2,5% mot dollaren. Det er nettopp det Bank of Japan vil ha fra sin valuta.

En svakere yen bidrar til å øke eksporten og redusere importen, og til slutt balansere underskuddet på betalingsbalansen og handelsbalansen. Dermed kan BOJ holde sin pengepolitikk uendret 31. oktober.

Fredag ​​- 01 november

USD – Arbeidsmarkedsrapport – 12:30 GMT

US NFP (Nonfarm Employment Change) og arbeidsledigheten vil forbli i rampelyset. Begge disse økonomiske datasettene vil bli overvåket klokka 12:30 GMT. NFP forventes å være litt positiv på 90K mot 136K i løpet av forrige måned.

Mens arbeidsledigheten sannsynligvis vil øke fra 3,5% til 3,6%, noe som kan tyngre amerikanske dollar.

Gjennomsnittlig timeinntekt antas å vokse med 0,3% mot 0,0% tidligere. De svakere dataene vil gi muligheten til å korte Greenback for en rask 60-100 pips og omvendt.

ISM Manufacturing PMI – 14:00 GMT

Fredag ​​vil PMI for produksjon av ISM være i fokus, spesielt etter at indeksen sank under 50 i september for første gang på tre år, noe som brått øker bekymringene for en nedgang. Det kan imidlertid være litt pusterom hvis PMI gjenoppretter til 49,0 i oktober som forventet.

Dette er alt for nå, men hold deg oppdatert til vår økonomiske kalender for live markedsoppdateringer og forex trading signaler.

Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector