Ukentlig Outlook, 8. – 12. juli: Topp 5 ting å handle denne uken

God helg, alle sammen.

I løpet av forrige uke endte dollarmarkedet positivt. Indeksen steg mot en kurv av valutaer til sitt høyeste nivå på to og en halv uke på fredag ​​etter at tallene avslørte at den amerikanske jobbveksten vokste sterk i juni. De amerikanske lønningslistene utenfor gården steg med 224 000 jobber i forrige måned, som er det høyeste tallet på fem måneder. Imidlertid kom arbeidsledighetsdataene på 3,7%, uten at prognosen var 3,6%..

Vanligvis har NFP kortsiktig innvirkning på dollaren, mens arbeidsledigheten gir en langsiktig innvirkning. Så dollar vil sannsynligvis handle bearish på mandag og videre til vi har en positiv økonomisk datautgivelse fra USA.

Ser vi frem i den økonomiske kalenderen, vil fokus være på Fed Chair Powells tale, pengepolitiske beslutning fra Bank of Canada og amerikanske KPI-tall.

1) USD – Fed Chair Powell snakker – tirsdag kl 12:45 GMT

Federal Reserve Chair Jerome Powell skal levere innledende bemerkninger ved et arrangement som Federal Reserve Bank of Boston arrangerer. Som leder av sentralbanken, som kontrollerer kortsiktige renter, har han større innflytelse over landets valutaverdi enn noen annen person. Tradere gransker hans offentlige engasjement, da de ofte brukes til å slippe subtile ledetråder om fremtidig pengepolitikk. Publikums spørsmål forventet.

2) CAD – BOC pengepolitikk – onsdag, 14:00 GMT

BOC har vært en av få sentralbanker blant liberale økonomier (bortsett fra den amerikanske sentralbanken) som har kunnet heve renten til tross for kriser og handelskrig. Bank of Canada har økt rente fire ganger siden 2017, men med tanke på den langsomme globale økonomiske veksten, USAs Kina-handelskrig og svakere råoljepriser, vil BOC sannsynligvis holde rentene som de er.

Traders, den opprinnelige trenden kan være bullish for Loonie, men trenden kan være kortvarig. Så jeg vil se på å kjøpe CAD på nyheter og vil komme ut av handelen så snart som mulig.

Hva skjer hvis BOC kutter renten?

I så fall kan vi se et dramatisk innkjøp USD / CAD i minst 100-200 pips de første fem minuttene av pressemeldingen.

3) USD – FOMC møtereferat – onsdag, 18:00 GMT

Under FOMC og Fed politiske beslutning sa Federal Reserve at den ikke forventer noen rentenedsettelse i år, men spådde en for 2020. Sentralbankens medianmerke for den føderale fondssatsen er fortsatt 2,4% for 2019, uendret fra mars projeksjon.

Imidlertid antydet åtte medlemmer av Federal Open Market Committee at de støttet en rentenedsettelse i år. Fed krysset imidlertid av prognosene for kommende år.


Klokka 18:00 GMT vil møteprotokollet fra hendelsen belyse noen viktige temaer, for eksempel hvordan FOMC-medlemmer tolker handelskrigen og konsekvensene av en handelskrig for den amerikanske økonomien. Bør Fed endre sin pengepolitikk? Vel, det er bare min mening om det nåværende FOMC-møteprotokollet, og jeg forventer også et nøytralt svar fra investorer på lanseringen.

4) GBP – BOE Financial Stability Report – torsdag, 9:30 GMT

BOE-guvernøren Mark Carney skal holde en pressekonferanse om rapporten om finansiell stabilitet i London.

Hva er rapporten om finansiell stabilitet??

Det er en evaluering av helsen i det finansielle systemet og potensielle risikoer for finansiell stabilitet. Bevisene for bekymringer og mangler kan gi innsikt i fremtiden for pengepolitikken. Storbritannia sliter som kjent med inflasjonen, og det er grunnen til at de ikke har forhøyet renten. Derfor vil investorer overvåke det nøye for ytterligere ledetråder om renteøkningen.

5) GBP – KPI m / m

Inflasjonstallene er sterkt korrelert med tallene på arbeidsmarkedet, da det handler om forbruk, og folk bruker vanligvis mer når de har jobb eller virksomheten blomstrer. Ser vi på den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten for juni 2019, var tallene blandede. De amerikanske ikke-gårdslønningene steg med 224 000 jobber i forrige måned, som er det høyeste tallet på fem måneder. Imidlertid kom arbeidsledighetsdataene på 3,7%, uten at prognosen var 3,6%. Gjennomsnittlig timelønning falt fra 0,3% til 0,2% i juni.

Her er tingen – et fall i gjennomsnittlig timelønning kan redusere utgiftsmønsteret for folk og kan føre til et fall i etterspørselen, og til slutt senke inflasjonen.

Økonomer forventer et lite fall i USAs inflasjonstall 0,1% til 0,0%. Kjerneinflasjonen forventes å øke fra 0,1% til 0,2%. La oss vente på de faktiske tallene.

Lykke til og følg med FX Leaders for ytterligere oppdateringer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector