USD / CAD-handler kommer under nytt salgstrykk blant amerikanske dollarforskjell!

Under fredagens asiatiske handelssesjon, USD / CAD valutapar klarte ikke å stoppe sine tap på begynnelsen, og det forble deprimert og falt nesten under midten av 1.3300. Salgspresset rundt USD / CAD-valutaparet kan imidlertid være assosiert med den baisse bias av den bredbaserte amerikanske dollaren, som ble utløst av risikoen på markedstonen. I tillegg til dette, tynget de nedslående dataene om ledighet i USA også på greenback, og bidro til tapene i valutaparet. Tvert imot kan de dempede / områdebaserte handelsbevegelsene i råoljeprisene betraktes som en av nøkkelfaktorene som bidro til å begrense dypere tap i valutaparet. I skrivende stund handlet USD / CAD-valutaparet til 1.3353 og konsoliderte seg i området mellom 1.3341 og 1.3367.

Det globale markedets handelsstemming har blinket grønt siden dagen startet, og det forventes å avslutte uken med gevinster. Imidlertid støttes det positive markedssentimentet av optimisme angående en mulig vaksine og behandling for det svært smittsomme koronaviruset. Disse forhåpningene ble styrket etter rapporten om at Novavax Inc har startet kliniske forsøk med sent stadium på deres koronavirusvaksine i Storbritannia. Den eksperimentelle vaksinen er produsert på partnerskapsvilkår med myndighetens Vaccines Taskforce.

Videre ble risiko-på-markedssentimentet styrket ytterligere etter at demokratene i USAs representanthus ga håp om COVID-19-stimuleringspakken på 2,2 billioner dollar. I mellomtiden antydet representanthusets høyttaler Nancy Pelosi og den amerikanske statssekretæren Steven Mnuchin også gjenopptakelsen av de forsinkede stimuleringssamtalene, som var en annen faktor som økte håpet om en stimulansepakke..

Som et resultat klarte ikke den bredbaserte amerikanske dollaren å oppnå noen positiv trekkraft og forble bearish på dagen. Videre kan tapene i greenbacken tilskrives markedsrisikotonen, men de kan også være knyttet til de nedslående amerikanske ledighetsdataene, noe som drev frykten for at utvinningen av den amerikanske økonomien mislyktes. På den amerikanske datafronten steg antallet amerikanske borgere som krevde arbeidsledighet i løpet av den siste uken til 870 000, noe som indikerer en stopp i den økonomiske gjenopprettingen, og fremhever det presserende behovet for at Kongressen skal passere støttetiltakene. Tapene i den amerikanske dollaren holdt imidlertid valutaparet USD / CAD under press. I mellomtiden hadde klokka 21:52 ET (1:52 GMT) den amerikanske dollarindeksen, som sporer greenback mot en kurv med andre valutaer, falt med 0,03% til 94,365.

Imidlertid var markedets handelsstemning ganske upåvirket av det økende antallet COVID-19 tilfeller globalt og den kinesisk-amerikanske kranglingen. På fronten mellom USA og Kina økte spenningen mellom de to økonomiske gigantene tempoet etter at det amerikanske justisdepartementet oppfordret en dommer til å tillate regjeringen å forby WeChat fra appbutikker. I henhold til den siste rapporten, tidlig på fredag, anket den amerikanske justisdepartementet en føderal dommer i San Francisco om å tillate regjeringen å forby Apple Inc og Google fra å tilby WeChat for nedlasting i appbutikkene sine..

Tvert imot klarte ikke råoljeprisene å opprettholde den beskjedne gevinsten tidlig på dagen, og de begynte å blinke blandede signaler før den europeiske økten. Årsaken til de dempet råoljeprisene kan imidlertid tilskrives frykten for et overforsyning og en lavere etterspørsel. Videre ga Libyas nyheter om at den vil gjenoppta oljeeksporten ekstra press på råoljeprisene. Dermed har den blandede følelsen av oljepriser en tendens til å undergrave etterspørselen etter loonie, som er en varebindet valuta, og dette har blitt en nøkkelfaktor som kan bidra til å begrense dypere tap i valutaparet..

I mangel av noen større data / hendelser på dagen, vil handelsmenn fokusere på talen fra FOMC-medlem Williams. Bortsett fra dette vil Durable Goods Orders m / m også være nøkkelen å se på. I mellomtiden vil alle øyne også være rettet mot overgangen til USD og coronavirus, ettersom de spiller en nøkkelrolle i valutaparet.

Daglig støtte og motstand

S1 36,93

S2 38,41

S3 39.02

Pivot Point 39.89

R1 40,5

R2 41,38


R3 42,86

USD / CAD støttes over 1.334-nivået, og lukking av stearinlys over 1.3347-nivået kan føre til den bullish forspenningen til 1.3450-nivået. De 50 periodene EMA og MACD forventes å holde råvarevalutaen bullish. På den nedre siden kan USD / CAD finne støtte på 1.3240 nivå. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector