USD / CAD styrker høyere på en langsom dag på markedene

Når jeg begynner å skrive denne artikkelen, presser USD / CAD nye daglige høyder, og omtrent 7 punkter unna en av mine take profit-ordrer. Jeg ventet en veldig stille dag i valutamarkedet, som det var. Heldigvis var det ett eller to unntak, hvorav USD / CAD er ett. Mens de andre store parene knapt beveget seg i dag, fikk USD / CAD omtrent 68 punkter så langt. Virkelig imponerende for denne tiden av året! Se på dette daglige diagrammet:

 

USD / CAD daglig diagram

Ikke bare tok dagens prisaksjon ut de to foregående daglige barrenes høyder, men en veldig viktig svinghøyde er for tiden under skudd. Valutakursen trenger bare 12 punkter for å bryte dette viktige nivået som er merket med en rød sirkel på diagrammet ovenfor.

 

Du lurer kanskje på hvorfor dette nivået er så viktig. Ser du, det er sannsynligvis mange stop loss-ordrer stablet rett over denne svingen høyt. Det vil si, stopp tap av handelsmenn som gikk kort. Mange korte handelsmenn har kanskje allerede stengt posisjonene sine, men noen holder fremdeles på disse salgsposisjonene, i håp om at en pris reverserer for å øke prisen igjen. Så hvis prisen bryter med dette viktige nivået (1.35885), vil mange handelsmenn bli tvunget til å utføre kjøpstransaksjoner når deres stopptapsordrer blir utløst, og gir ekstra drivstoff til en brennende okseutvikling som allerede brenner for kjøpere. Selv om oppfølgingen av en slik pause kan være begrenset på denne tiden av året, kan det absolutt være en viss aggressiv oppfølging i det nye året når markedsdeltakelsen vil bli tettere. Før vi ser på et handelsoppsett, la oss undersøke et ukentlig diagram over dette paret:

 

Ukentlig USD / CAD-diagram

Det er tydelig at de bullish markedsaktørene kontrollerer markedet. En av lærerne mine lærte meg en gang å ikke bekjempe de institusjonelle deltakerne som er de som beveger seg og kontrollerer valutamarkedet. Dette er gutta som kaster rundt millioner og milliarder dollar over hele scenen som om det var småpenger. Nye handelsmenn handler ofte mot store momentum, noe som drenerer kontoene raskt. Å plukke topper og bunner i sterke trender er veldig farlig. Å handle med trenden er hvor de store pengene ligger, og det er akkurat det jeg snakker om i dette tilfellet. I mange uker har USD / CAD skrevet ut høyere høyder og høyere nedturer – de viktige egenskapene til en sunn opptrend. For øyeblikket er paret omtrent 12 punkter unna å bryte en annen viktig sving høyt på det ukentlige (og daglige) diagrammet. Sjansene for å høste noe mer opp fra dette paret er gode, så la oss se på hvordan vi kan spille det …

 

Jeg vedder på at du forventer et mektig teknisk handelsoppsett. Vel, enkelhet gir ofte mer penger enn kompleksitet. Her er det daglige diagrammet igjen:

 

USD / CAD daglig diagram


Dette er et handelsoppsett som kan ta noen uker å spille ut. Hvis du ikke har nok tålmodighet til å vente så lenge, er dette kanskje ikke din ideelle handel. Dette er sannsynligvis det enkleste handelsoppsettet du kan bruke på dette paret for øyeblikket. Jeg er enig, det kan være finere oppføringer og bedre muligheter i dagene som kommer, og kanskje jeg vil gå gjennom disse i løpet av de neste ukene, men her har vi et enkelt oppsett som kan legge til en ekstra en eller to prosent til kontoen din i løpet av de neste ukene eller til og med om noen dager hvis du er heldig. Du trenger ikke se det hele tiden, kanskje en gang annenhver dag. Du kan flytte stopptapet til å være likeverdige når handelen er i fortjeneste med rundt 350 punkter. Hvis du vil angi og glemme det, kan dette også fungere. Jeg har nettopp lagt inn en kjøps stoppordre på 1,35790 og risikerer en prosent av kontoen min og målretter mot 1,25 prosent. Stopp tap = 400 pips, og ta fortjeneste = 500 pips. La oss se hvordan det går, jeg vil holde dere oppdatert. Husk at det kan ta flere uker før denne handelen når målet eller stopper tapet. Husk også å ikke risikere penger du ikke har råd til å tape. Valutahandel er risikabelt, og denne handelen (som enhver annen handel) kan lett gå i feil retning. Vi handler sannsynligheter, ikke sikkerhet. Ok, det er nok ansvarsfraskrivelsessnakk, for nå, la oss raskt se på USD / JPY:

 

USD / JPY – 2. mest handlede valutapar i verden

 

Bare EUR / USD kan skryte av mer likviditet enn USD / JPY. Dypere likviditet gir ofte mer konsistens når det gjelder teknisk analyse i valutahandel. Bevegelser er ofte mindre hakkete, og stop loss-plassering kan normalt være mer nøyaktig enn med eksotiske FX-par eller -varer, for eksempel.

 

USD / JPY daglig diagram

USD / JPY har konsolidert seg de siste par dagene. Denne konsolideringen er i form av et okseflagg, som er et fortsettelsesmønster. For øyeblikket ser det ut til at denne mektige økningen i denne valutakursen ikke er over ennå. Hvis paret presser til nye daglige høyder snart, kan det åpne veien til 121,60, og deretter 123,70, etterfulgt av 125,00.

Det er alt for i dag, andre handelsmenn. Kos deg med de siste handelsdagene i 2016!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector