Ved hjelp av Ethereum Blockchain i News Media Industry

Kallene om en betydelig endring i mediebransjen, men spesielt nyhetsindustrien har vokst høyere og høyere de foregående årene. Den største pressen tilbake så langt fra publikum kom i 2016 da en serie globalt relevante hendelser tilsynelatende kom fra ingensteds i henhold til vanlige medier. I denne kategorien var formen for medieengasjement mindre relevant – det så ut som alle fra store selskaper som kontrollerer en rekke kanaler til små, single outlet-selskaper, fikk feil avlesning for ting som USAs presidentvalg eller Brexit-avstemningen..

Samtidig ble fenomener som falske nyheter, som i dag blir fryktelig misbrukt av en rekke fraksjoner, husholdningsbetingelser, og sakte ned en slags krigståke på oppfatningen av det globale publikum. Nå, i 2017, er problemstillingene i nyhetsmedieindustrien smertefullt åpenbare og helt klart et stort problem for publikum.

Imidlertid ga presset som utøves på media både fra utsiden og innsiden noen uventede positive resultater. En av disse er et initiativ for å bruke ethereum blockchain-tokens for å forstyrre måten denne industrien fungerer på, og endre den til det bedre. Her er detaljene i dette prosjektet, og også en undersøkelse hvor det kan lede bransjen hvis det lykkes.

Sivile smarte kontrakter

Mannen bak initiativet kalt Civil er Tom McGeveran, et tidligere medlem av Politico-familien. Nå har McGeveran sluttet seg til prosjektet som har som mål å endre måten journalister jobber på og samhandler med publikum. Civil, som er basert i New York, prøver å kode noen elementer i blockchain, ethereum for å være mer presis, i funksjonene til standardredaksjonen.

Gjennom bruk av tokens smarte kontraktsfunksjon, vil funksjonene påvirke mer enn én medieavdeling, og prøve å forme måten sirkulasjon, annonsesalg, abonnement og markedsføring. Det samme ville ta form som en serie med selvutførende kode som ligger på toppen av eterinnettverket. Hensikten med dette er å kutte ut mellommannstallene til mediebyråkratiet.

Disse har drastisk innvirkning på journalistenes evne til å jobbe og publikum til å oppnå informasjon de er ute etter; å få dem tatt ut av ligningen vil være veldig gunstig for alle andre som er inkludert i prosessen. Dette vil praktisk talt bety at det er bedre alternativer å åpne for journalister og deres rapporter, mens publikum vil kunne belønne historiene som interesserer dem mest, og også styre forløpet for fremtidig innholdsproduksjon av samme media.

Den planlagte ICO

Civil har for tiden planer om en første mynttilbud eller en ICO senere på året og håper at på denne måten vil enkeltpersoner i de samme medieselskapene bare ha et begrenset tilsyn med lederoppgavene. Resten av beslutningene vil bli skapt gjennom samspillet mellom smarte kontrakter, journalister og publikum som følger arbeidet deres.

Å bruke kryptoøkonomi er bare et middel for å la publikum “kjøpe seg inn” i prosessen med nyhetsbyråkrati og daglig ledelse. På denne måten ville prosessen være desentralisert og samtidig kunne redusere kostnadene for grunnleggende tjenester. Publikum ville være i stand til å stimulere journalistene til å utforske deres interesser og også redusere muligheten til tredjeparter til å komme inn i miksen med sine egne agendaer som ofte er i konflikt med den generelle befolkningen..

En annen måte å forklare denne egenskapen til Civic på er å male den som en anti-lobbymekanisme som vil dempe kraften til de med økonomiske midler til å påvirke nyhetssyklusen. Akkurat nå er dette en av hovedgrunnene til at tilliten til publikum til medieinstitusjonene har blitt så lav de siste årene..

Potensielle effekter av sivil

Hvis prosjektet er vellykket, vil det gi alle kommende nyhetsbutikker et flott alternativ for å starte virksomheten. I likhet med fordelene med digitale valutaer når det gjelder å få lån, kjøpe og selge varer eller til og med gambling på nettcasinoer, ethereum blockchain kan sette opp strømmen av finansiering på en rask og enkel måte. Besparelsene på de opprinnelige kostnadene vil være enorme, men senere vil vedlikeholdskravene også bli redusert.

Når dette kombineres med ideen om å lage innhold som både er mer meningsfylt for samfunnet og mer lønnsomt for nyhetsorganisasjonen, er den generelle appellen den har. En ekstra fordel som ville oppnås ved denne tilnærmingen er ideen om å bebo det rommet som generelt blir oversett av større, vanlige medier.

På denne måten vil en nesten nisjeaktig prosess med målrettet mulighet bli introdusert til mediedomenet. I motsetning til tidligere, da den samme nisjen var plagsom for inntektsgenerering, ville den denne gangen komme med et fullt utviklet middel for å oppnå ikke bare de nødvendige midlene for at prosjektene skulle være levedyktige, men også for å bli lønnsomme..


Ikke overraskende har mange figurer fra medieindustrien vist interesse for denne satsingen, men også utnyttet deres støtte til den videre utviklingen. Dette viser også at Civil og dets grunnleggende konsept har sine støttespillere blant de veldig profesjonelle plattformen deres til slutt skal hjelpe.

Potensielle problemer

Den første og mest skremmende tingen om det sivile prosjektet og et lignende foretak er det første mynttilbudet. Akkurat nå er det en av de mest brukte og misbrukte måtene for selskaper som prøver å tjene penger på eterums økning i pris, og også en måte hvordan de kan oppnå kapital utenfor de vanlige finansieringsprosedyrene..

Mens Civic er et av de sjeldne prosjektene som faktisk har en meningsfull grunn til å gjøre en ICO, kan det fortsatt ende opp med å bli en katastrofe for dem hvis flertallet av tokens blir tatt av en håndfull enkeltpersoner eller til og med selskaper. Dette vil umiddelbart påvirke hele initiativet på en veldig negativ måte fordi det er en direkte avsporing av hele poenget med desentralisering..

Derfor må ICO være overordentlig godt organisert og utført. I stedet kan hele initiativet ende opp med å bli beseiret i formålet før det til og med kom til innbyggerne og journalister det tar sikte på å styrke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector