Vil Bitcoin Gambling Sites noensinne selge Bitcoin direkte?

Krypto-nyheter på nettet rapporterer om det PayPal kan være i ferd med å gjøre et inntog i kryptovaluta på en stor måte. Med anslagsvis 325 millioner aktive PayPal-kontoer spredt over hele verden, vil enhver formell adopsjon av betalingsgiganten være et stort skritt fremover for Bitcoin og alle andre kryptovalutaer. Det er ikke offisielt ennå, men det er heller ingen hemmelighet at PayPal ansetter blockchain-utviklere, noe som betyr at det ikke er uaktuelt å bruke PayPal som en påkjørsel til kryptokurrency (og ha PayPal innkrevingsgebyr for det, det er det selskapet gjør best)..

Et så stort trekk vil virkelig åpne flomportene så langt som mulighetene for akselerert adopsjon av kryptovalutaer på en definitiv måte. Hvordan påvirker det Bitcoin når det gjelder spillscenen?

Naturligvis tjener spillnettsteder penger ved å gi huset en fordel over gambleren, men de kan også tjene penger på å samle inn avgifter. Siden gamblingoperatører bruker kryptovaluta for å prøve å unngå å håndtere tredjeparts betalingsleverandører som PayPal, kan det være fornuftig at disse operatørene også selger Bitcoin direkte.

Vil spillesider til slutt bli med i PayPal og tilby spillere en påkjørsel til krypto uten å måtte bruke en tredjeparts selger?

Hvordan gamblingnettsteder kan tilby Bitcoin direkte

Som med ethvert stort trekk som øker adopsjon av krypto, vil spillverdenen trenge en stor domino for å falle for at hardcore-spillere kan ta det på alvor. Så håpet ville være at en stor gamblingoperatør som Bovada kan være den første dominoen.

Bovada var tidligere eid av en kanadisk milliardær ved navn Calvin Ayre, som tilfeldigvis også er borger av Antigua, en karibisk nasjon som gir spilloperatører et gunstig reguleringsmiljø. Ayre har dype nok lommer til å ansette blockchain-utviklere og skape sin egen børs. Han er også kunnskapsrik nok til å fremme dyderne til kryptovalutaer. Ayre er en stor fan av Bitcoin SV, og medieselskapet hans driver også et bemerkelsesverdig kryptovaluta-nettsted.

Hvis han ville, kunne Ayre ganske enkelt bygge en kryptobørs, finne noen velstående mennesker for å gi likviditet til den sentralen og ansette utviklere for å drive den fra et sikkerhetssynspunkt. Det ville være helt naturlig at han tilbyr tjenesten til sitt tidligere selskap Bovada. Selvfølgelig kan Bovada-ledelsen enkelt ansette en tredjepart leverandør av selgertjenester i Bitcoin-rommet som BitPay eller Coinbase for å bare integrere lommebokfunksjoner direkte i Bovadas plattform. Det ville faktisk være en veldig enkel overgang for et merke så stort og like populært som Bovada å tillate spillere å kjøpe Bitcoin direkte på Bovada-nettstedet..

Bruke Blockchain for å tilby Bitcoin direkte på gamblingsider

Bortsett fra å måtte ansette utviklere eller direkte omfavne et partnerskap med en kryptobørs, er et alternativ for mindre spilloperatører å bare bruke blockchain-prosjekter dedikert til å tilby selgere tjenester på en desentralisert måte til stor rabatt i forhold til Visa, MasterCard eller til og med PayPal.

Et slikt prosjekt heter Flexa. Flexa bruker et desentralisert nettverk og en sikkerhetsvennlig modell som gjør opp betalinger på mindre enn ett sekund. Nettverket garanterer null risiko for svindel og tilbakeføringer. Det tillater også brukere å bruke kryptovaluta mens mottakeren av disse betalingene (i dette tilfellet gamblingoperatører) kan velge å motta betaling i krypto eller tradisjonelle nasjonale valutaer. Dette gjør det effektivt, lønnsomt og sikkert å akseptere kryptovaluta uten å måtte ansette utviklere, bygge en børs eller gjøre forretninger med dyrere tredjepartsbetalingsleverandører som Paypal..

Hvis det er så enkelt, hvorfor selger ikke spilloperatører Bitcoin direkte?

Virkeligheten er at selv for en stor spilloperatør som Bovada Bitcoin Casino, som allerede godtar kryptovaluta for omsetning, er sannsynligvis markedet for spillere som er sultne på å kjøpe Bitcoin direkte fra en operatør, fremdeles ganske lite. Hvis PayPal virkelig bekrefter et stort trekk i kjøp og salg av Bitcoin i løpet av det neste året, må enhver bedrift som bruker PayPal eller andre tredjeparts betalingsbehandlere som Visa eller MasterCard, vurdere å gjøre det samme.

Den elektroniske gamblingindustrien som allerede viser seg å være kryptovennlig, vil trolig være en av de første bransjene som følger etter når PayPal viser at det er lønnsomt å delta i kryptotransaksjoner og tilby en direkte rampe. Det morsomme er at PayPal som gjør et stort trekk til slutt kan lære folk å ikke bruke PayPal og lignende tjenester, men den samme faren eksisterer ikke i spillverdenen fordi spillsider til slutt gir mesteparten av fortjenesten takket være husets fordel, og ikke så mye på grunn av betalingsrelaterte avgifter.

Se etter å tilby direkte Bitcoin kjøps- og salgsmuligheter for å være en flott gamble for spilloperatører i fremtiden. Det er bare et spørsmål om tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me