Virtual Reality, Blockchain og ICO

Domene virtuell virkelighet eller VR er en tøff nøtt å knekke, uansett fra hvilken side dette problemet (og muligheten) nærmer seg. Som mange av de som har fulgt verden med denne teknologien vet veldig godt, har VR-teknologien svevet nær et gjennombrudd i nesten to tiår.

Samtidig er minst to særegne teknologier utviklet og presentert for publikum som den komplette løsningen som til slutt vil bygge bro over alle de problematiske hullene. Hver av disse hullene har vært en kilde til problemer og vanskeligheter for VR-utviklingssamfunnet, uansett om problemet er basert på noen elementer i maskinvareoppsettet, programvaren eller blandingen av de to.

Imidlertid er det en ny teknologi som allerede har forandret verden, og den kommer i form av blockchain. I dag bruker millioner det for å få tilgang til kryptovalutaer som bitcoin som kan brukes til gamble online, kjøpe varer eller tjenester og gjøre mange andre ting, men det er mange flere alternativer til applikasjonene.

Naturligvis passer mange av disse applikasjonene godt med andre teknologier og bransjer, alt fra etablerte til fremvoksende markeder. Dette er grunnen til at det fra mange hold i utviklingssamfunnet er krav om å slå sammen VR-teknologien med et eller annet aspekt av blockchain som til slutt vil bringe det hjem når det gjelder det endelige gjennombruddet på markedet..

VR-utviklingssyklusen

Litt historie er nødvendig for å forstå prosessen med den generelle utviklingen relatert til virtual reality-teknologien. I sin essens representerer teknologien søken etter den visuelle representasjonen av 3D-miljøet, komplett med en autentisk oppfatning av dybde.

I dag, mens teknologien for å gjengi bilder i 3D har eksistert i nesten fire tiår, forblir den faktiske 3D VR-innstillingen noe unnvikende. Dette er rart, hovedsakelig fordi enheter, hovedsakelig i form av hodesett, har blitt presentert av teknologibedrifter siden begynnelsen av 1990-tallet, som har hevdet å ha låst opp VR-domenet for publikum..

Hver gang, til tross for teknologiske demoer som de samme selskapene presenterte, har den faktiske kjøreteknologien imidlertid ikke klart å transformere seg til et fullt definert sluttprodukt. I stedet ble disse enhetene liggende en stund, hovedsakelig takket være den endeløse entusiasmen og håpløsheten til VR-samfunnet, hvorpå de ble passasjer i teknologihistorien..

Det kvalmende problemet

Nøkkelen for den faktiske representasjonen av 3D-bilder på en 2D-overflate er virkelig blitt låst opp for mange år siden. Ved å projisere et bilde i stereo, som betyr på forskjellige måter for hver av brukerens øyne, kan teknologien etterligne måten vi skiller dybde generelt på og gir følelsen av rom. Dette fungerer for alle som noen gang har prøvd noen form for VR-hodesett.

Imidlertid er problemet som er et stort problem for en stor prosentandel av brukerne, kvalme eller kjøresyke. Det samme skjer fordi hjernen og kroppen er i konflikt om hva som skjer – mens brukerens indre øre forteller dem at de sitter, øynene sier til dem at de beveger seg. Kommersielt kan dette være en katastrofe for alle som kjøper et slikt apparat og ender med å bli syke av det.

Nye generasjoner av VR-enheter prøver aktivt å finne en vei rundt problemet, men foreløpig er ingen sølvkule funnet. Sjansen er stor for at løsningen vil komme som en blanding av små forbedringer, ikke en stor og radikal endring i rotteknologien til VR.

Men, selv i dag for de fleste, avtar sykdommen helt etter en tid med å bruke enheten, men investorer generelt ser på dette som en deal-breaker for VR, som ellers oppleves som et risikofylt felt. Det er derfor å finne finansiering og investeringsmuligheter alltid har vært en stor utfordring for VR-utviklerne. Men nå ser det ut til at blockchain-teknologien, hovedsakelig dens ICO-prosedyrer, kan endre dette på en måte som kan gjøre utviklingen mye mer gjennomførbar..

Decentraland-sak

Decentraland er et VR-prosjekt som er opprettet ved hjelp av blockchain-teknologi. Det klarte nylig å skaffe mer enn $ 26 millioner ved å bruke ETH i sitt ICO eller første mynttilbud. Prosjektet beskriver seg selv som en prosess for å skape en virtuell verden der blockchain-teknologien er vant til som et register for tomter (digitale tomter, i dette tilfellet).

ICO brakte selskapet over 86.000 ETH og nådde sin forhåndsinnstilte hardhette på omtrent 60 minutter. Hastigheten dette skjedde påminnet mange om ICO om nettleseren Brave, men som endte på mindre enn et minutt. Samtidig forblir ICO-prosessen midtpunktet for eventuelle klager i FinTech-samfunnet, selv om det i juli 2017 ble samlet inn over 500 millioner dollar gjennom denne spesielle finansieringsmodellen..

For Decentraland er dette en flott mulighet til å generere både finansiering og oppmerksomhet til deres satsing, som absolutt vil kreve mye offentlig engasjement for å bli vellykket. Mens formuen til selskapet og prosjektet på ingen måte er innstilt med denne ICO, viser de at tenkning utenom boksen er veien videre for VR-samfunnet.

Andre VR-Blockchain Ventures

Blockchain-domenet gir to særegne alternativer for VR-utvikleren. Den første kommer i form av FinTech-applikasjonen, der kryptokurver kan fungere som et middel for finansiering og / eller inntektsgenerering. Naturen til digitale valutaer viser at brukerne allerede er vennlige til ny teknologi, så det er trygt å anta at mange også vil være mottakelige for VR-enhetene.

Selvfølgelig har ikke alle VR-prosjekter midler eller behov for blockchain-teknologien. Imidlertid kunne de fleste av dem bruke det på en eller annen måte og med stor suksess. I dag, med enda et fokus på VR som tilsynelatende går forbi, kan ingen selskaper innen dette feltet gi seg den luksusen å ignorere potensielle hjelpemidler i deres søken om å bringe virtuell virkelighet til publikum og tjene penger på det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me