Wargaming & BitPay Team Up, hjelper med å spre Bitcoin

En av de største hindringene Bitcoin må møte er å få bred aksept fra større virksomheter. Kryptovalutas populære bruk i online spill er begrenset fordi den fremdeles bare er en brøkdel av den store iGaming-bransjen, selv om gambling er populært.

Dette er grunnen til at det er gode nyheter å høre om Wargaming.net’s partnerskap med BitPay. Et av de største Bitcoin betalingsbehandlingsselskapene, lar BitPay nå amerikanske spillere av gratis-å-spille MMO-spillene kjøpe virtuelt gull for kjøp i spillet ved hjelp av Bitcoin.

Spill kan være en av teknologiens ‘killer apps’ og oppmuntrer til adopsjon og større bruk ved hjelp av populariteten til e-sport og andre online spill. Som en enklere og billigere måte å gjøre online forretningstransaksjoner på, gir Bitcoin Wargamings spillere et bedre alternativ til strenge kredittkorttransaksjoner.

Gratis MMO-spill i orden med Bitcoin

Wargaming har gjort seg bemerket med sitt utmerkede bibliotek med MMO-strategikrigsspill. Selskapets spill inkluderer det populære World of Tanks-spillet, med flere varianter og spinoffs som World of Airplanes og World of Battleships. Fans av disse spillene er millioner av over hele verden.

Wargaming.net

En av de viktigste egenskapene til Wargamings produkter er at de alle er gratis å spille. Spillene er finansiert av kjøp av virtuelt gull, som brukes til å kjøpe power-ups og kjøretøy for spillere. Dette har resultert i at selskapets nettbutikk behandler tusenvis av betalinger hver dag.

Bitcoins rolle i det nylige partnerskapet er å gjøre kjøp i spillet mye raskere og mer praktisk for spillerne. De trenger ikke lenger å oppgi økonomiske detaljer for å konvertere pengene sine til virtuelt gull når de oppgraderer våpen eller kjøper tillegg. Med Bitcoin kan de forvente sikre og raske prosesser ved hjelp av BitPay.

Hva BitPay bringer til bordet

Det er her BitPay kommer inn. Bitcoin-betalingsprosessoren ble etablert i 2011 og har vært i den unge Bitcoin-betalingsbransjen siden den begynte å blomstre. Dette har gitt den opplevelsen å bedre integrere Bitcoin betalingsordninger i allerede eksisterende betalingsinfrastruktur. Når Bitcoin-betalinger blir introdusert for amerikanske kunder, vil spillerne ha en lettere tid med sine kjøp.

I tillegg innleder BitPay bruken av Payment Protocol-lommebøker som en del av Wargaming-partnerskapet. Først introdusert i BIP 70 i 2013, ble denne spesielle Bitcoin-standarden utviklet for å gjøre Bitcoin-betalinger enda raskere og sikrere.

I følge BitPay-blogginnlegget:

“Vi er glade for å hjelpe bitcoin til Wargamings spillere. Bitcoin er bygget for online opplevelser som spill, og vi er forpliktet til å hjelpe selskaper som Wargaming med å bruke denne teknologien med å gjøre disse opplevelsene mer sømløse, sikre og morsomme for brukerne. “

Det er tre merkbare forskjeller mellom å bruke Payment Protocol-lommebøker og de vanlige Bitcoin-lommebøkene.

Først sendes en URL i stedet for en betalingsadresse. Kunder klikker på lenken, og deres Bitcoin-lommebok sender automatisk en betalingsprotokollforespørsel til lenken. Dette eliminerer sjansen for skrivefeil som kan føre til at feil adresse eller beløp blir sendt. For det andre gjør Payment Protocol raskere behandling ved å kopiere transaksjonsposten og kringkaste den via BitPays server. Dette sikrer at transaksjonen blir behandlet raskere.


For det tredje gir bruk av Payment Protocol raskere refusjon. Selv om Bitcoin-transaksjoner ikke kan reverseres, kan det gjøres ytterligere transaksjoner for å returnere bitcoins som brukes (det viktigste hinderet for rask refusjon er å bestemme en bekreftet adresse). Med Payment Protocol-standardene sender en kundes lommebok automatisk en bekreftet returadresse med hver betaling, noe som reduserer vanlig kundesupport frem og tilbake.

BitPay

Øker Bitcoin-aksept i online spill

Økt eksponering for Bitcoin kan bare være gode nyheter. Dette er spesielt når folk ser det i aksjon. Dette partnerskapet mellom Wargaming og BitPay er bare toppen av isfjellet ettersom Bitcoin får større aksept.

Nettspill er en ideell setting for Bitcoin å utnytte dyktighetene sine fullt ut, gitt at iGaming-samfunnet globalt fortsetter å vokse. Dette gjenspeiles allerede i den økende oppmerksomheten og etterspørselen etter Bitcoin-spilleautomater, bordspill og til og med Satsing på Bitcoin eSports. Selv om tilnærmingen er forskjellig fra de andre online spillnettstedene som Leet, Wargaming utsetter allerede flere unge generasjons forbrukere for fordelene med Bitcoin.

BitPay, derimot, fortsetter å legge til flere navn i sin liste over virksomheter og organisasjoner det har bidratt til å eksponere for Bitcoin betalingsteknologi. Både PayPal og NETELLER, som kan brukes til å sende Bitcoin-innskudd til visse nettcasinoer, er også om bord, og de blir med over 60.000 selgere som bruker BitPay.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector