WTI råolje glir ned, til $ 47 – Trendline støtter oppover

Under tirsdagens asiatiske handelssesjon, ble WTI Prisene på råolje klarte ikke å stoppe tapet fra forrige dag, og vippes i et hakket område mellom $ 47,50 og 48,00, da den raske spredningen av en ny stamme av det nye coronavirus i Storbritannia oppfordret flere land til å stenge sine grenser for britiske reisende og frakt, som igjen økte bekymringene for drivstoffetterspørselen og bidro til tapet på råolje. Årsaken til de store tapene i oljeprisen kan også tilskrives det nedstemte markedstemningen, som har en tendens til å undergrave de høyere avkastningene på råolje.

Imidlertid var markedets handelsstemning også under press på grunn av Brexit-usikkerheten og frykten som ble utløst av det nye coronavirus (COVID-19) -varianten.

I mellomtiden lyktes den bredbaserte amerikanske dollaren å opprettholde sin bullish bias fra forrige dag, og fortsatte å blinke grønt, noe som også ble sett på som en av nøkkelfaktorene som holdt råoljeprisene under press, ettersom oljeprisen er omvendt relatert til prisen på amerikanske dollar.

For øyeblikket handles råolje til $ 47,66, og konsolideres i området mellom 47,59 og 47,97. Markedshandelsstemningen klarte ikke å stoppe sine bearish bevegelser fra forrige dag, og var fortsatt deprimert under den tidlige asiatiske økten, da den nye COVID-19-stammen som sprer seg voldsomt i Storbritannia, presset landene til å innføre nye lockdowns og begrenset reise, selvfølgelig, utløste bekymringer for etterspørsel etter drivstoff. I henhold til den siste rapporten har den nye stammen av COVID-19-viruset allerede blitt rapportert hos italienske pasienter, mens New Yorks guvernør Andrew Cuomo mener at det allerede sirkulerer i New York, noe som kan føre til ytterligere restriksjoner på bevegelse. Det skal også bemerkes at noen asiatiske land, som India, Pakistan, Russland, Jordan og Hong Kong, også har stanset reiser fra Storbritannia, noe som har gitt ytterligere bekymringer for drivstoffetterspørselen. Disse trinnene fulgte etter at den britiske regjeringen advarte om at denne mutasjonen av COVID-19-viruset så ut til å spre seg mye raskere enn tidligere.

Da den russiske visestatsministeren og den tidligere energiministeren, Alexander Novak, vurderte den nåværende tilstanden på oljemarkedet, sa vi: ”Vi møtes månedlig fordi vi mener at markedet fortsatt ikke har kommet seg, og det er fortsatt ekstremt ustabilt. Vi må ta en praktisk tilnærming og være i stand til å reagere raskere. ”

Bortsett fra dette, veide også den utbredte frykten for en ikke-avtale Brexit og den langvarige kinesisk-amerikanske krangelen risikosentimentet, som til slutt undergravde de høyere avkastningene på råoljeprisene. Det er verdt å huske at USAs president Donald Trump har besluttet å legge til dusinvis av kinesiske selskaper, inkludert landets beste chipmaker, SMIC, til handelsavdelingens svarte liste.

I sin tur lyktes den bredbaserte amerikanske dollaren å opprettholde sin økende strek fra forrige dag, og tok noen ytterligere bud under den asiatiske økten, ettersom investorene fremdeles foretrekker de sikre havnene i kjølvannet av et risikofritt markedssentiment. Gevinstene i den amerikanske dollaren virker imidlertid ganske upåvirket av fremgangen med den amerikanske stimulansregningen, som har en tendens til å undergrave den amerikanske valutaen. Som allerede nevnt, ble fremdriften med stimuluspakken bekreftet etter at det amerikanske husets høyttaler Nancy Pelosi sa: “Kongressdemokrater har nådd enighet med republikanerne og Det hvite hus om en nødhjelps- og omnibus-pakke som gir presserende behov for å redde livene. og levebrød for det amerikanske folket. ” Dermed holdt gevinstene i greenback råoljeprisene nede, ettersom oljeprisen er omvendt relatert til prisen på amerikanske dollar. I mellomtiden har den amerikanske dollarindeksen, som sporer greenback mot en bøtte med andre valutaer, steget til 90,145.

På den bullish siden stemmer medlemmene av den amerikanske kongressen for tiden om hjelpepakken på 900 milliarder dollar og regningsutgiftsregningen på $ 1,4 billioner omnibus, med de fleste beslutningstakere som favoriserer en jevn gjennomgang. Imidlertid er det forsterkede håpet om en hjelpepakke med på å begrense dypere tap når det gjelder markedssentimentet. Videre ble tapene også begrenset av kommentarene fra Det europeiske legemiddelkontoret, noe som tyder på at det ikke er noe bevis for at de nylig utviklede vaksinene ikke vil fungere med den nye koronavirusvarianten. I tillegg til dette viste Storbritannias statsminister Boris Johnson også sin vilje til å presse på for en 11. timers Brexit-innsats.

Daglig støtte og motstand

S1 46,68

S2 47,83

S3 48,54

Pivot Point 48.99

R1 49,7

R2 50,14


R3 51,29

US Oil handler på 46,75 nivå, og får støtte på 46,25, utvidet med en oppadgående trendlinje. På fire timers ramme står US Oil overfor en hard tid når det gjelder en videreføring av den bullish trenden; Derfor kan vi forvente et kraftig utsalg ved en bearish breakout på 46.30 støtte, noe som kan føre den mot neste støttenivå på 45.80 og 45.11. Motsatt forblir motstanden på 47,95. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector