ARBI Bot: For all din høyfrekvente trekantede arbitragehandel!

ARBI Bot er en høyfrekvent triangulær arbitrage-handelsrobot for kryptovalutaer. Plattformen tillater handelsmenn å sette opp algoritmene sine og tjene en potensielt risikabel fortjeneste i tilfeller der det ene markedet er undervurdert og det andre er overvurdert..

I følge Investopedia, a trekantet arbitrage er definert som arbitrage som et resultat av et avvik mellom tre utenlandske valutaer som oppstår når valutaens valutakurser ikke stemmer overens med en enkelt børs. For å lage en fornuftig arbitrage, krever handelsmenn automatisert og avansert datautstyr som tradingbots.

Her er hvor ARBI Bot kommer inn. I denne artikkelen vil vi introdusere ARBI Bot, hvordan den fungerer, noen av dens unike funksjoner, liste over støttede børser og valutaer og til slutt prisnivåene til trading bot.

ARBI Bot

Som nevnt ovenfor er ARBI Bot en automatisert høyfrekvent kryptovalutahandelsrobot som brukes til triangulære arbitragemuligheter i kryptomarkedet. Handelsboten dekker fire hovedbørser, inkludert Poloniex, Yobit, OKEx og Binance.

ARBI Bot er integrert med et avansert nettbrukergrensesnitt for å kontrollere appen og handler, og gir støtte for eksterne verktøy som kan brukes til å legge til flere muligheter og funksjoner til roboten.

MERK: Triangulære arbitragehandelsroboter garanterer IKKE fortjeneste eller renter på handlene som er gjort. Til tross for at den er automatisert, opererer handelsroboten på parametere som leveres av brukerne, og overskuddet er korrelert med hvor godt parameterne er satt.

Hvordan ARBI Bot fungerer

Triangulær arbitrage utføres hovedsakelig på en enkelt sentral (intra-exchange) for å minimere kostnadene som er involvert i å bytte plattform for å bevare arbitrasjeposisjonen. ARBI Bot har for øyeblikket over 8000 kryptopar inkludert, utvalg av 20 basisvalutaer å akkumulere og 25 000+ trekantede kombinasjoner for å velge arbitrage fra.

ARBI Bot opprettholder en vedvarende websocket-forbindelse med de støttede sentralene som behandler dataene i sanntid. Dette gjør at handelsroboten kan plukke ut arbitrasjemuligheter og handle umiddelbart på den hvis den oppdages.

ARBI Bot hjelper til med automatisering av utførelse av handler hvor brukeren bare trenger å sette opp parametrene til handelsparene, og boten vil automatisk utføre den.

Det er flere instrumenter for filter og kontroll av behandlede data som: Prislinje, Volummultiplikator, DSB, Stop-Loss, ordrer før grense.

Støttede børser: Binance, Yobit, OKEx og Poloniex. Alle de børsnoterte børsene jobber fullt ut med ARBI Bot-settet for å legge til flere børser i fremtiden.

Støttede kryptovalutaer: En rekke toppkryptovalutaer støttes, inkludert blant annet Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC) og EOS. Det er over 20+ støttede kryptovalutaer som du kan samle på plattformen.


Funksjoner av ARBI Bot

Etter å ha lært kompleksiteten til ARBI Bot og hvordan den fungerer, vil vi i denne delen diskutere funksjonene som gjør trading bot til en must-have krypto triangulær arbitrage bot.

 • Arbitrage-skanner: ARBI Bot skanner alle tilgjengelige par for arbitrage muligheter og handler på egen hånd. Hele prosessen er automatisert slik at du kan handle mens du sover.
 • Profit and Bank monitorer: Overskuddsovervåkingene hjelper med å holde fortjenesten og kontoene i sjakk mens bankovervåkeren administrerer kryptovalutaene på eventuelle utfylte ordrer.
 • Brukervennlig nettgrensesnitt: Programvaren gir en enkel konfigurasjonsverktøyboks som lar brukerne enkelt endre innstillingene og angi parametere på deres handler.
 • WebSocket datafeed: ARBI Bot tilbyr også en sanntids datafeed og Telegram varslingssenter for å sikre at sanntids handler fullføres.
 • Universalpakke:Det er ikke nødvendig å laste ned flere pakker for hvert operativsystem. ARBI Bot kommer i universell pakke som fungerer både på Windows, Linux og macOS.
 • Livstidsstøtte og oppdateringer: ARBI Bot tilbyr også en livstidslisens, oppdateringer og støtte på programvaren på hver kjøpte pakke.

Priser

ARBI Bot tilbyr brukeren unike og sanntidsskannere for å muliggjøre en trekantet arbitrage i kryptovaluta. Tjenestene kommer imidlertid ikke billig eller gratis, ettersom brukere får tre betalingsalternativer for ARBI Bot.

1. ARBI Bot Single License

ARBI Bot Single-lisensen tilbyr brukerstøtte til en utveksling etter eget valg og en API-nøkkel for å sette opp sine trekantede arbitrasestrategier. Enkelisensen koster $ 350 for et medlemskap i livet, oppgraderinger og support. Ingen Yobit-støtte.

2. ARBI Bot Double Pack

Den andre prispakken er ARBI Bot Double Pack som gir en lisens for to børser du velger. Lisensen er gyldig for 2 sentraler og 1 API-nøkkel per hver sentral. Double Pack koster $ 700, også for medlemskap i livet, oppgraderinger og support. Ingen Yobit-utvekslingsstøtte.

3. ARBI Bot Quad Pack

Endelig er det et alternativ for alle de fire støttede børsene på den aller beste pakken. Pakken tillater ett API på hver sentral. ARBI Bot Quad Pack koster $ 900 for livstidsmedlemskap og støtte.

Konklusjon

Triangular arbitrage er en handelsstrategi som har hatt glede av rampelyset i valutamarkedet og nå går over i kryptohandel. ARBI Bot tilbyr et handelsverktøy som automatiserer skanning og utføring av arbitrasjemuligheter på fire store børser.

Husk at dette ikke er en innskudds- eller renteplattform, fortjenesten er avhengig av deg og de grunnleggende parametrene som er angitt.

Vanlige spørsmål

 • Hva er ARBI Bot?

ARBI er automatisert høyfrekvent trekantet arbitragehandelsrobot.

 • Hva er Triangular Arbitrage?

Å plassere transaksjoner i tre valutaer for å utnytte en ineffektivitet i markedet for en teoretisk risikofri handel kalles Triangular Arbitrage. En trekantet arbitragemulighet oppstår når valutakursen til en valuta ikke samsvarer med krysskursen.

 • Kan jeg bruke ARBI Bot på flere maskiner?

Ja, handelsboten kan installeres på så mange maskiner du vil.

 • Hvilken sentral har flest arbitragehendelser?

Arbitragehendelsene varierer fra utveksling til utveksling basert på dagens markedsforhold og brukt basisvaluta. ARBI Bot tilbyr papirhandelsmodus som kan være nyttig i sporing og skanning for mulige arbitrasjemuligheter.

 • Trenger jeg separat lisens for hver sentral på ARBI Bot?

Ja, hver sentral krever en egen lisens.

 • Kan jeg overføre eller selge ARBI Bot-lisensen min?

Nei. Overføring og eierskifte av lisensen er ikke tillatt, men brukeren kan bytte API-nøkler når som helst.

 • Hvor mye vil jeg tjene ved å bruke trading bot-programvaren?

Det er ingen fast fortjeneste eller garantert avkastning ved bruk av ARBI Bot. Handelsroboter automatiserer oppgaver basert på brukernes parametere. Sluttresultatene avhenger av dagens markedsforhold, dine handlinger, ferdigheter og ledelse.

Kontakt ARBI Bot

For å kontakte ARBI Bot kundesupport kan du sende dem en e-post ([e-postbeskyttet]) og de kommer tilbake om 24 timer. Det er også en privat støttegruppe for Telegram. Handelsboten har også sider på sosiale medier Facebook, Telegram og BitcoinTalk side.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map