Bexplus – En Bitcoin-basert futures trading exchange for proffer og nybegynnere

Grunnlagt i slutten av 2017 og registrert i Saint Vincent og Grenadinene, Bexplus har fokusert på 100x utnytte futures trading for millioner av kryptohandlere over hele verden. Foreløpig har Bexplus drevet kontorer i Hong Kong, Singapore, Brasil, USA og Storbritannia og fortsetter å utvide seg konstant over hele verden..

Bexplus er kjent for sitt brukervennlige 100x gearing-handelsverktøy for å hjelpe kryptohandlere med å finne fortjeneste i begge retninger av kryptoprisendringer, enten de går opp eller ned, enten det er i oksemarkedet eller i bjørnemarkedet.

Foruten handelstjenesten, tilbyr Bexplus også et lommeboksystem som skal være en løsning for handelsmenn å lagre bitcoin når de ikke handler. Bexplus-lommeboken tilbyr en årlig rente på hele 30% for de lagrede eiendelene.

Funksjonen til Bexplus-lommeboken:

Cold-Wallet Mechanism & Anti-hacker

Bexplus driver en kald lommebok butikk mekanismer for å lagre kryptoene dine. Når Bexplus bekrefter å motta bonusen din, blir bitcoin kryptert med multisignatur og lagret i et frakoblet lommeboksystem og blir skilt fra dine handels- og lagringsaktiviteter, bare når en applikasjon for uttak kan flytte kryptoene dine til å bli overført til uttaksdestinasjonen din . I tilfelle at Bexplus-serverne er nede eller kompromittert (selv om det aldri har skjedd), er hackere utilgjengelige for nøklene til å ta ut de bitmyntene som er lagret i kald lommebok, ettersom de administreres offline og isoleres fra Bexplus-serverne. 

2FA-beskyttelse

Bexplus-brukere kan binde en 2FA-innstilling til sin egen Google Authenticator som bare gir tillatelser fra sine egne mobiltelefoner.

Ingen innskuddsavgift & Raskt uttak

Bexplus belaster ingenting for depositumet. Hvis brukere ønsker å ta ut midlene, blir søknaden behandlet og gjort innen 30 minutter til 12 timer. Hvis brukeren bekrefter uttaket bitcoin-adresse umiddelbart, kan betalingen være så rask som 5 minutter.

Ingen bekreftelser (KYC)

Bexplus kjører en kommunikasjonsmodus med lav forstyrrelse. Bexplus ber ikke om personlige opplysninger når du registrerer deg og bruker andre tjenester på nettstedet / appen. Hvis du søker hjelp via Telegram, vil ikke Bexplus melde deg brått før du er godt forberedt på å sende melding til Bexplus i stedet.

Mobilvennlig for Android & iOS

Bexplus skaper en mobil handelsopplevelse som er jevn, enkel og profesjonell som den er på websiden. Søk Bexplus å laste ned på Google Play eller Apple Appstore for de offisielle mobilappene.

Enkel overføring mellom handel & Sparer

Bullmarkedet kan dukke opp i løpet av et sekund, Bexplus lommebok lar deg flytte midlene til handelskontoen for å fange signalet umiddelbart, det er uten forsinkelse og stopp-for-sjekkprosedyre fra systemet.

Hvordan tjene 30% rente med Bexplus lommebok

Kan jeg ta interessene uten å gjøre noe og trekke meg ut?

Ja, alle nye kunder er berettiget til å ta interessene til prisene ovenfor den første måneden. Det forventes at du opprettholder som en aktiv bruker for å utvide stand rate. En aktiv brukeretikett kan oppnås ved å handle det som tilsvarer 10% av besparelsene i Bexplus futures exchange. For eksempel trenger en bruker som lagrer 10 BTC i lommeboken bare å handle 1 BTC i børsen for å forbli aktiv. Det er unødvendig å si at det å finne minst ett signal for å handle for å tjene penger hver måned, lett kan oppnås for mange bitcoinhandlere. Registrer deg nå >>>

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke er kjent med 100x gearing?

Etter at du har registrert deg, vil du motta en demo-konto med 10 BTC-midler innsiden for å la deg bli kjent med Bexplus-grensesnittet og utforme handelsstrategien din når du ikke driver ekte handel.

Kan jeg lagre annen valuta som ikke er Bitcoin? F.eks. ETH, XRP, EOS, USD, EUR, GBP, etc..

Bexplus bosetter seg i bitcoin, men godtar mange typer vanlige kryptovalutaer og fiat-penger å sette inn, du kan finne en inngangsport for å bytte valuta til bitcoin for å handle eller spare på Bexplus.

Hvordan kan renten være så høy?

Betjent av blockchain veteraner og eksperter, finner Bexplus balansen mellom handel og sparing og har holdt en sunn økonomisk status siden lommeboktjenesten ble kunngjort for ett år siden. Denne kampanjen skal ikke anses som et permanent tilbud, vennligst ta gjeldende priser på nettstedet som de utførende standardene. Det kan endres en dag med forhåndsvarsel.

Interessert i Bexplus? Opprett en konto på 30 sekunder nå>>>

Finn mer om Bexplus: 

Nettsted: www.bexplus.com

Mobilhandel (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mobilhandel (iOS): https://apps.apple.com/us/app/bexplus-profit-from-cryptos/id1442189260

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Twitter: https://twitter.com/bexplusexchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me