Bitcoin kan korrigere videre etter hvert som institusjonelle investorer blir bearish

Markedet ser delte meninger om Bitcoins neste trekk. Etter å ha nådd en ny høyde på $ 42 000, opplevde Bitcoin et salg til $ 34 000. Det klarer ikke å komme seg og handles til rundt $ 35.000 nå. 

Bitcoins pris falt med 5% onsdag da noen asiatiske handelsmenn valgte å selge sin Bitcoin av bekymring for Bitcoins nylige korreksjoner. I følge CoinShares ‘ukentlige digitale kapitalstrømmerapport er det registrert rundt $ 85 millioner utstrømninger fra institusjonelle kryptoprodukter, noe som indikerer at noen institusjonelle investorer tar fortjeneste blant Bitcoins korrigeringer. 

Bitcoins siste rally eier mye til forventningen om at den nye Biden-administrasjonen vil slå på trykkmaskinen og tilby større stimulerende pakker. Biden-administrasjonen foreslo nylig en redningspakke på 1,9 billioner dollar. Mer enn 400 milliarder dollar vil bli brukt til å bekjempe pandemien, inkludert utplassering av vaksiner, mens ytterligere 350 milliarder dollar vil gå til statlige og lokale myndighetsbudsjetter. Det er avtalt av noen at Bitcoin kan være vinneren blant forskjellige eiendeler, da mange mener at Bitcoin er en ideell sikring mot inflasjon.

Den nylige talen til Janet Yellen, den valgte presidenten Joe Bidens kandidat for statssekretær, har imidlertid gitt noen bekymring for at Biden-administrasjonen kan innføre strenge begrensninger for kryptokurver. 

“Kryptovaluta er en spesiell bekymring. Jeg tror mange brukes – i det minste i transaksjonsmessig forstand – hovedsakelig til ulovlig finansiering … Og jeg tror vi virkelig trenger å undersøke måter vi kan begrense bruken av dem og sørge for at hvitvasking av penger ikke skjer gjennom disse kanalene. “

Bitcoin-okser er begeistret av kryptovalutaens nylige gevinst. Men noen har advart om at Bitcoin kan møte korreksjoner på kort sikt. JPMorgan-analytikere bemerket at potensielle store korreksjoner kan være på vei hvis Bitcoin ikke klarer å gjenvinne $ 40.000, ettersom institusjonelle handelsmenn kan velge å utbetale på dagens nivå. 

Uansett hvilken retning Bitcoin tar, kan futureshandlere dra nytte av Bitcoins volatilitet for å tjene profitt. Futures trading gjør det mulig for handelsmenn å forlenge eller korte Bitcoin. Handlere kan låne gearing fra børser for å forbedre kjøpekraften deres. Futureshandel med gearing er ekstremt lønnsomt under salg av markedet, der store mengder bitcoin dumpes i markedet. 

Etablert i 2017 og har hovedkontor i Hong Kong, Bexplus er en ledende handelsplattform for kryptoderivater som tilbyr 100 ganger futureshandel på BTC, ETH, LTC, EOS, XRP og etc. Etter de neste trinnene kan du begynne å øke din formue.

Melde deg på 

Bexplus krever ingen KYC, så du trenger bare å åpne en konto med en e-postadresse på bare 1 minutt. Når registreringen er fullført, åpnes en handelskonto og en demo-konto med 10 BTC automatisk.

Risikofri handel med 10 BTC

Bexplus er en brukervennlig plattform med en demo-konto. Handelsmenn kan bruke demokontoen for å forbedre ferdighetene sine og lære å kontrollere følelsene sine. Inne i demo-kontoen er 10 BTC, og de kan etterfylles. Demokontoen er en sandkasse for handelsmenn å prøve forskjellige strategier uten å bekymre seg for å tape penger. 

bexplus

Gjør et innskudd og krev bonuser

Ingen depositum er nødvendig. Handlere kan starte med å sette inn 0,001 BTC. Bexplus støtter Bitcoin, ETH og 11 andre kryptovalutainnskudd, samt USD-, EUR- og GBP-innskudd. Tilbakekallingsforespørsler håndteres 24/7, og det tar bare omtrent en time i løpet av arbeidsdagen. 

For å forbedre næringsdrivendes lønnsomhet tilbyr Bexplus en 100% innskuddsbonus til alle handelsmenn. Sett inn 1 BTC, så får du 2 BTC, og opptil 10 BTC er tilgjengelig for hvert innskudd. Bonusen kan ikke trekkes ut, men kan brukes som margin. 

bexplus

Tjen passiv inntekt med Bexplus

Bexplus rente lommebok tilbyr opptil 30% årlig rente. For de som ønsker å hodl Bitcoin, er Bexplus lommeboken et ideelt sted å tjene passiv inntekt. 

Renten beregnes daglig og inntektene fra innskuddet avregnes månedlig. Den månedlige renten beregnes som (S * I / 365 * 30) = MI. S representerer summen av innskuddet, jeg står for renter, og MI er den månedlige renten.

Hvis du setter inn 10 BTC i lommeboken din, er den månedlige renten du vil motta (10 * 30% / 365 * 30) = 0,24 BTC. Mens de fleste utlånsplattformer krever at handelsmenn setter inn minst 1 BTC, kan handelsmenn foreta et innskudd fra 0,05 BTC på Bexplus.

Bexplus-plattformen har alt du trenger for å bli en vellykket forhandler, fra pedagogisk materiale til din egen kontoansvarlige. Uansett hvilken vei Bitcoin går, kan du alltid finne muligheter hos Bexplus.  

Følg Bexplus på:

Nettsted: https://www.bexplus.com/

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me