BitMax.io lanserer innsatsstøtte for å løse likviditetsdilemmaet for innsatte eiendeler

BitMax.io (BTMX.com), en Singapore-registrert digital eiendomshandelsplattform, har lansert et nytt stakingprodukt 2. april, med innledende støtte for Cosmos (ATOM) og Tezos (XTZ) før utvidelsen til andre digitale eiendeler utvides..

BitMax.io-teamet kunngjorde at stakingproduktet vil bruke en innovativ design for å takle likviditetsutfordringer knyttet til tradisjonell staking. Som en del av denne designen vil brukerne ha fleksibilitet til å handle og overføre innsatte eiendeler mens de fremdeles mottar blokkbelønninger. Det nye stakingproduktet søker også å fremme sikrere blockchain-nettverk for støttede prosjekter ved å oppmuntre til høyere eierandel. 

Likviditetsdilemma: Å stake, eller ikke å stake?

Proof-of-Stake (“PoS”) blockchain-nettverk er avhengige av tokenholdere for å eie eiendeler for å delta i ulike konsensusmekanismer, og dermed fremme nettverkssikkerhet og motstandskraft. Til gjengjeld for sitt bidrag tjener disse tokenholdere, eller “validatorer”, blokkbelønninger – vanligvis i form av nettverkets opprinnelige digitale aktiva. 

I denne forbindelse tillater staking tokenholdere muligheten til å generere avkastning ved ganske enkelt å “låse” eiendeler i en bestemt periode. Imidlertid er en iboende mangel ved innsatsen at det å “låse opp” eiendeler krever en lang bindingstid hvor en tokenholder verken kan handle eller overføre eiendelen eller er kvalifisert til å motta noen belønninger.

Avveininger mellom tilgjengelighet og innsatsbelønninger utgjør et kritisk “likviditetsdilemma” for tokenholdere når de bestemmer seg for å satse eller ikke skal stake ulike digitale eiendeler som opererer på PoS-nettverk. Noen av de mest urovekkende konsekvensene av dette likviditetsdilemmaet er som følger: 

  1. Lav innsatsforhold: 

Den iboende volatile naturen til digitale aktivamarkeder er tilstrekkelig til å avskrekke mange tokenholdere fra å satse fordi innsatte eiendeler ikke kan handles for å sikre risiko effektivt. Et lavt innsatsforhold resulterer i lav nettverkssikkerhet for blockchain-prosjektet. 

  1. Ekstrem nettverksinflasjon: 

For å stimulere tokenholdere til å delta i ulike konsensusmekanismer, utsteder mange PoS-prosjekter store blokkbelønninger som skal distribueres blant delegatene, noe som resulterer i et raskt voksende tokenforsyning. En inflasjonær tilførsel uten ytterligere kapitalinnstrømning vil sannsynligvis føre til avskrivninger på token. 

  1. Betydelig hastighetsvolatilitet: 

Prisaksjon på sekundære markeder kan katalysere store deler av det innsatte nettverket til å bli “ubundet” når tokenholdere strømmer for å undelegere og selge – enten for å ta fortjeneste etter prisøkning eller stoppe tap etter prisavskrivninger – noe som resulterer i dramatiske svingninger i nettverkshash-rate. En ustabil hashrate resulterer i ustabilitet i nettverket. 

En ny tilnærming til å løse likviditetsdilemmaet for investerte eiendeler

Som svar på likviditetsdilemmaet som tokenholdere og PoS-prosjekter står overfor, har BitMax.io designet et stakingprodukt som gir brukerne fleksibilitet til å handle og overføre innsatte eiendeler uten å binde dem fra nettverket. 

Til slutt vil plattformens nye innsatsprodukt tillate brukere å få mer attraktive avkastninger uten å ofre likviditet; derfor oppmuntrer til høyere og mer elastiske eierandeler for blockchain-nettverk. BitMax.ios nye stakingprodukt vil ha tre viktige funksjoner: 

  1. Umiddelbar tilgang til innsatte eiendeler:

For å forbedre brukernes innsatsopplevelse, vil BitMax.io opprettholde en pool av eiendeler for umiddelbar tilgang etter at en eiendel er fjernet. “Instant Unbonding” vil tillate brukere å administrere innsatte eiendeler etter eget skjønn, selv når de delegerer til et nettverk med en lengre periode med binding.. 

  1. Marginhandel for innsatte eiendeler:

For ytterligere å fremme markedsplasseffektivitet, vil BitMax.io lage en syntetisk versjon av hvert innsatt aktivum som skal brukes som marginsikkerhet, og dermed tillate brukere å gå lenge eller kort for å sikre eksponering mens de fortsetter å tjene belønninger. 


  1. Maksimert innsats returnerer:

For å maksimere avkastningen på vegne av brukere, vil BitMax.io automatisk omdirigere innsatsbelønninger til innsatsbassenger, og dermed tillate brukere å ytterligere forbedre utbyttet fra sine token-beholdninger. 

Når det gjelder BitMax.ios nye stakingprodukt, uttalte BitMax medstifter og administrerende direktør, George Cao: 

“Produktinnovasjon har alltid vært et sentralt aspekt av vår virksomhet. Vi designet dette produktet for å forbedre mange mangler knyttet til andre plattformers innsatstilbud. Ved å tilby en løsning på ‘likviditetsdilemmaet’ gir vi brukerne den beste innsatsopplevelsen samtidig som vi gir verdi til prosjektene vi støtter. “

 Plattformer som Kucoin og Binance har benyttet seg av en tilnærming kjent som “Soft-Staking” hvor hver sentral kan satse på brukernes vegne uten aktiv bekreftelse fra tokeninnehaverne. I motsetning har BitMax.io valgt et mer tradisjonelt “hovedagent” -forhold til brukerne, som krever at hver tokeninnehaver melder seg på som delegator til det aktuelle blockchain-nettverket. Som en videreføring av denne strategiske avgjørelsen, bemerker George Cao: 

“Vi vil aldri stake kundens eiendeler eller bruke kundens eiendeler til å stemme eller bestemme noe uten godkjenning. BitMax.io samler bare interesse fra plattformbrukere som en enkelt motpart, og delegerer deretter til pålitelige validatorer etter eget valg, samtidig som de tar seg av fordelingsoppgaver for belønning og reinvestering av belønning på vegne av brukere. ”

Maksimerte innsatsbelønninger for plattformbrukere

Fra 2. april kl 10:00 EDT kan alle BitMax.io-kunder stake Cosmos (ATOM) og Tezos (XTZ) og samle innsatsbelønninger umiddelbart. Dette er enda et poeng med differensiering mellom BitMax.io og konkurrerende plattformer som forsinker belønningsfordeling. For eksempel distribuerer Binance belønninger en gang i måneden til brukere som har eiendeler på Binance.

Sømløs og effektiv distribusjon av innsatsbelønninger skal tillate BitMax.io-brukere å maksimere avkastningen fra tokenholding via sammensatt rente.

BitMax.io har bekreftet at plattformen vil utvide innsatsstøtten til andre nye og høye potensielle PoS-protokoller i nær fremtid. BitMax.io ble tidligere kunngjort som en av validatorene til KAVA (KAVA) og ble også rapportert som bygningsinfrastruktur for å støtte Harmony (ONE) innsats i påvente av prosjektets strategiske veikart. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector