Bridge.link Bringer TRONs første Oracle System, med BW IEO som ble lansert 15. september

De Bridge Oracle IEO lanseres på bare tre dager 15. september, når Bridges opprinnelige TRC20-tokens BRG blir gjort offentlig tilgjengelig for salg. BRG vil være koblingen mellom TRONs smarte kontraktsnettverk og virkelige innganger. 

12. september 2020, Kuala Lumpur, Malaysia – TRON-protokollen er klar til å lansere sitt første Oracle System, med tillatelse fra Bridge Oracle, tar det et skritt nærmere sitt endelige mål om å desentralisere nettet.

Løse det autentiske dataproblemet

I de tidlige årene etter Bitcoins økning som en kryptografisk sikker og desentralisert form for penger, vendte utviklere og økonomer oppmerksomheten mot programmeringsaspektet av digital valuta.

Ideen om å bruke “ smarte kontrakter ” for å gjøre dette, spesielt av Ethereum, forsøkte å bruke kode for å regulere de sosiale interaksjonene som enkeltpersoner og organisasjoner – arbeidsgiver og arbeidstaker, og utsteder og mottaker, for eksempel – gjennomførte seg imellom i samme desentraliserte måte som blockchain-idealer fremmes. Tillit flyttet fra mennesker, myndigheter og organisasjoner til kode, med deltakere som koordinerte seg imellom.

Imidlertid, hvis informasjon som sendes til smarte kontrakter må leveres av nettverket selv, er utfordringen å bruke dette på virkelige scenarier. Dette er fordi informasjonen som styrer smarte kontrakter styres av enheter som driver denne informasjonsflyten fra virkelige kilder til smarte kontrakter. Dette er tradisjonelt entall eller sentraliserte myndigheter, hvis data fremdeles lett kan tukles med. Løsningen? Orakler som kan forene denne datakilden med det desentraliserte og pålitelige tilbudet om en smart kontraktplattform som TRON.

Bridge Oracle’s Roll in A Shift to Decentralization

Til Bridge Oracle, smarte kontraktenettverk må mates objektive og nøyaktige data, og gir muligheter for bedrifter og til og med myndigheter å tilby Oracle-verifiseringstjenester og hypersikre og desentraliserte oracle-nettverk for å regulere informasjon. 

Sluttresultatet? Tillitsløse smarte kontrakter som etablerer, styrer og utfører avtaler basert på “perfekte” dataforhold.

Klar for den virkelige verden

Bridge’s Oracle er bygget for den virkelige verden. Det er den første dedikerte offentlige orakleteknologien på TRON-nettverket som er utviklet for å gi muligheten til å få tilgang til eksterne data for vanlige brukeres smarte kontrakter..

Det er mange virkelige krav som er klare til å bruke disse smarte kontraktløsningene, men ikke er det, bare fordi det ikke finnes noen Oracle-løsning. Smarte kontrakter vil kunne erstatte, blant mange andre eksempler:

  1. Betaling ved servicelevering. Hvis du for eksempel betaler en arrangør for å vise innhold til et fast antall seere, kan kontrakten bestemme nøyaktige data som beviser at innholdet har mottatt det nødvendige antallet legitime visninger, og deretter betale ut det avtalte beløpet til arrangøren. Dette løser tvister der markedsførere må stole på at tjenestekjøpere vil betale ut, og tjenestekjøpere må stole på markedsførere for å levere legitime synspunkter.
  2. Forsikringskrav. Ved hjelp av orakler for å få tilgang til IoT-datastrømmer, for eksempel fra et brannsporingssystem i en bygning, kan nøyaktige data om brann og skade injiseres i en smart kontrakt for nøyaktig å beregne og betale ut kompensasjon til forsikringstakeren.
  3. Frakt og sporing. I en tid med online shopping har forbrukernes bruk av frakt- og sporingstjenester blitt stadig mer krevende. Tradisjonelle tjenester lider av mangler som forsinkede data, feil data og tapte betalinger. En smart kontrakt som blir matet med Oracle-verifiserte data, kan nøye holde oversikt over levering og frigjøre betalinger til selgere og leveransere.

The Bridge IEO: Støttet av industriens talsmenn

Bridge Oracle ledes av Konsernsjef Hakan Estavi, en tidlig investor i blockchain-teknologi. Dens viktigste utviklingsteam inkluderer Keyvan Abedi, en pioner innen DAO, dApp, smart kontrakt og soliditet.


Det har allerede fått støtte fra institusjonelle investorer, og har suksessfullt samlet med et fullt tegnet privat salg. Det har tiltrukket interessene til viktige blockchain-talsmenn i rommet, med slike som Bitcoin.com CEO Mate Tokay, Media tungvekt Sydney Ifergan, TRON stalwart og beta tester extraordinaire Mike McCarthy støtter selskapet som rådgivere. Dette gir prosjektet den aller beste tekniske veiledningen når det gjelder gjennomførbarhet av smarte kontrakter og blockchain-fortalervirksomhet.

For å sikre bredere tilgang til massene, har Bridge Oracle besluttet å åpne en begrenset IEO for Bridge token (BRG) 15. september 2020 på BW.com-plattformen, med bekreftede oppføringer på BW.com, Digifinex og Justswap. I tillegg er BRG oppført på Klever, TronWallet, og TronLink lommebøker.

Lagre datoen 15. september, å delta i Bridge Oracle IEO og kreve din andel av fremtiden for smarte kontrakter i den virkelige verden.

Lær mer om Bridge Oracle avansert DeFi-protokoll: https://bridge.link/ 

Les teknisk papir på: https://bridge.link/Bridge_White_Paper.pdf

Bli med på den offisielle Bridge Oracle Telegram-kanalen: https://t.me/bridge_oracle 

Følg på Twitter – https://twitter.com/bridge_oracle 

Info om mediekontakt

Kontaktnavn: Hakan Estavi

Kontakt Epost: [e-postbeskyttet]

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt betjent krypto pressemeldings distribusjonsbehov for blockchain start-ups i over 8 år. Få din Bitcoin pressemeldingsdistribusjon i dag.

Bridge Oracle er den eneste kilden til denne informasjonen. Virtuell valuta er ikke lovlig betalingsmiddel, støttes ikke av myndighetene, og kontoer og verdisaldoer er ikke underlagt forbrukerbeskyttelse. Denne pressemeldingen er kun for informasjonsformål. Informasjonen utgjør ikke investeringsrådgivning eller et tilbud om å investere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map