Covesting blir et av de første selskapene i verden som mottar en DLT-lisens

Handelsplattform for kryptovaluta Covesting har blitt et av de første selskapene i verden som mottar en Distribuert Ledger Technology License (DLT) fra regulerende myndigheter i Gibraltar. Plattformen forbereder seg på den første fasen av den offisielle lanseringen, og mottakelsen av denne lisensen bekrefter at plattformen har oppfylt alle de høye standardene som er angitt av regulatorer. Covesting vil tilby brukerne en ny type kryptovaluta-handelsplattform, fylt med en rekke funksjoner som til slutt vil heve linjen for hele kryptovalutaindustrien.

DLT-lisensen tilbys av Gibraltar Financial Services Commission (GFSC) og er deres måte å sikre at virksomheter knyttet til bruk av DLT-teknologi eller finansielle overføringstjenester oppfyller et strengt regelverk som er ment å beskytte kunder og redusere ulovlige økonomiske aktiviteter..

Gibraltars handelsminister, den ærverdige Albert Isola, snakket om Covests engasjement for å fremme kryptovalutaindustrien, ordtak:

“Covesting-teamet har vist en dyp forståelse for behovet for å utvikle et bærekraftig blockchain-økosystem, bygget på prinsippene om åpenhet og effektivitet. Jeg har blitt imponert over teamets driv og ambisjon om å oppfylle en så høy standard innen sikker handel. Dagens kunngjøring er en bekreftelse av deres utrettelige innsats hittil, og jeg ser frem til å se plattformen komme fremover i månedene og årene fremover. “

Å drive forretning med et selskap som har mottatt DLT-lisensen, gir kundene flere garantier angående sikkerheten til midlene, og påliteligheten til tjenesten de jobber med. For å motta en DLT-lisens måtte Covesting bevise overfor regulatorer at de oppfyller en rekke strenge reguleringsprinsipper for eierstyring og selskapsledelse, kapitalkrav, sikkerhet og mange andre prinsipper som sikrer at kundene ikke møter noen problemer mens de jobber med tjenesten..

I tillegg til å gi kundene en rekke forsikringer, har plattformen en DLT-lisens som har en rekke funksjoner som gir fordeler for klienter. En bemerkelsesverdig egenskap ved Covesting-sentralen er at den til slutt vil tillate brukere å sette inn og ta ut fiat-valuta direkte til og fra sentralen. Denne funksjonen er bare tilgjengelig for brukere fordi Covesting har lov til å delta i bankforhold takket være mottakelsen av DLT-lisensen.

Med nyheter om misbruk av kryptovalutautveksling ofte, er det viktigere enn noensinne å finne et utvekslings- og lederteam som holdes til høye standarder av regulatorer. Med en DLT-lisens krever regulatoren at Covesting ansetter en uavhengig revisor og utfører årlige revisjoner som vil bekrefte at all forretningspraksis og policy oppfyller høye standarder, og at alle ansatte oppfyller de nødvendige kvalifikasjonene..

Ved å motta en DLT-lisens har regulatorer også funnet at ledergruppen er pålitelig, og at de har fått på plass en rekke interne fremgangsmåter som vil sikre at ingen midler kan stjeles av noen i teamet. Kunder kan føle seg trygge å vite at de er mindre sannsynlig å være offer for plattformhacks eller interne exit-svindel som er hyppige i kryptovalutaindustrien..

Mange analytikere tror at neste bull run for kryptovalutamarkedene vil komme etter at institusjoner kommer inn på markedene, men bransjen har et sterkt behov for en anerkjent og kompatibel tjeneste som tilbyr investeringsløsninger for institusjoner. Å være fullt i samsvar med regulerende myndigheter vil gi større forsikringer for fond, banker, meglere og selskaper, om at fondene og investeringene deres er trygge.

Mens han snakket om mottaket av DLT-lisensen, sa Covestings administrerende direktør og grunnlegger, Dmitrij Pruglo:

Å motta en DLT-leverandørlisens er en stor milepæl for oss som selskap og samfunn. Å etablere en ny standard for krypto-utveksling, å jobbe i et regulert miljø, å bruke beste praksis og å sette et nytt referanseverdi er målene vi definerte for oss selv helt på begynnelsen av reisen. Vi er glade for å bli innlemmet og lisensiert i Gibraltar, en jurisdiksjon der industrien støttes av myndigheter og tjenesteleverandører. Det er et nytt kapittel for oss som selskap, og vi er veldig glade for å fortsette å heve linjen for bransjen og til slutt bli en av de ledende og mest pålitelige kryptovaluta-plattformene i verden.

Covesting går fremover i raskt tempo, når alle sine veikartmål og imponerer kontinuerlig hele kryptovalutaindustrien. Nylig har prosjektet kunngjort at deres mobile handelsapplikasjon er tilgjengelig på Apple App Store, slik at brukerne får alle fordelene plattformen tilbyr, alt fra det praktiske med deres mobile enheter.

Børsen avsluttet også sin første handelskonkurranse 23. oktober, og konkurrentens suksess, til tross for et sidelengs marked, har bevist hvor lønnsom handel på Covesting-plattformen kan være.

Covesting er for tiden et av de mest spennende prosjektene i kryptovaluta-samfunnet, og mottakelsen av DLT-lisensen vil hjelpe prosjektet til nye høyder.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector