CPH Crypto tilbyr total handelsfleksibilitet med ny mobilapp for iOS og Android

4. januar 2021, København – For bare et par uker siden CPH Crypto, en ledende skandinavisk dyp-rabatt kryptobørs, kunngjorde marginhandel 10 ganger på kryptospot som sin siste tjeneste. Selskapet er stolt over å kunngjøre at handelsmenn nå kan gå ombord som kunder og gjennomføre alle handelsaktiviteter via CPH Cryptos nye mobile Trader-app nå tilgjengelig som Android- og iOS-plattformer.    

CPH Crypto Trader APP for fleksibel handel  

Den nye handelsappen lar kundene begynne å handle etter bare et par minutter med registrering og ombordstigning. CPH Crypto Trader-appen lar brukerne handle med alle de mest populære kryptovalutaene og parene, raskt sette inn, overføre og ta ut bitcoin og USD når som helst.

CPH Cryptos administrerende direktør, Jan Andersen beskriver den nylige fremgangen, og sier:    

“Vi har kommet langt på bare noen få måneder siden lanseringen av CPH Crypto webtrader i september. Marginhandel på crypto spot ble vellykket lansert nylig, og nå er appene våre klare. Vi vet at dette er ekstremt viktig for våre kunder fordi det gir dem total handelsfleksibilitet. De kan gjøre alt på smarttelefonen og bruke de mobile handelsappene som deres vanlige skrivebordshandel. ”   

Ubegrenset handel for bare 39 USD / måned

I følge CPH Cryptos filosofi, bør handelsmenn bare måtte fokusere på strategien sin og ikke på kostnadene når de handler. Derfor går CPH Crypto mot trenden med høye handelsavgifter på kryptomarkedet og tilbyr en dyp rabatt fast avgift på bare 39 USD / måned for ubegrenset handel. Eller bare en kommisjon 0,04 pct. per transaksjon for enkelthandel.

Konsernsjef Jan Andersen forklarer:   

I det tradisjonelle aksje- og valutahandel har konkurransen drevet avgifter til et lavt nivå det siste tiåret. Det samme må skje i kryptorommet, men vi vil at det skal gå raskere, og det var derfor vi lanserte vårt rabattkonsept i september. “   

Dominante handelsplattformer opptil 13 ganger dyrere 

Nylige beregninger dokumenterer tydelig at noen av de største kryptoene handelsplattformer er så mye som 13 ganger dyrere for aktive kryptohandlere å bruke enn CPH Crypto. 

For å få et fullstendig oversikt over en bestemt meglers eller børsens handelsavgifter, må enkeltpersoner ta begge provisjoner og spre seg i betraktning. Handlere har en tendens til å glemme effekten av spredningen på de totale kostnadene, selv om spredningen ofte er der den viktigste delen av de totale gebyrene er skjult, spesielt når de handler på såkalte kommisjonsfrie meglere eller børser.   

Vanligvis har disse meglerne / børsene en tendens til å kompensere for manglende gebyr ved provisjon ved å øke spredningen kraftig – forskjellen mellom budprisen og salgsprisen – slik at de kan tjene margin på spredningen i stedet. På toppen av dette bør ikke handelsmenn glemme at høye gebyrer for pengeforvaltning – som innskudd og uttak – også legges til de totale kostnadene.

Unik Crypto Deposit Insurance 

Jan Andersen understreker det CPH Crypto tilbyr de samme tjenestene og funksjonene som 

ledende internasjonale handelsplattformer, med angivelse av:

“Vi tilbyr marginhandel 10 ganger på crypto spot, dypstrømmende institusjonelt nivå av likviditet og markedsavvik, sanntidskurser, stramme spreads og ekte standarder for beste utførelse. Og fra i dag er mobilappene våre også tilgjengelige, ” 

Jan fortsetter: 

I tillegg til alt dette tilbyr CPH Crypto eksepsjonelt lave avgifter; og en annen unik funksjon er vår kryptoinnskuddsforsikring, som sammen med de lave avgiftene gjør CHP Crypto til en virkelig unik spiller på markedet for kryptohandel. ” 

Hva forsikringen gjør er å garantere alle kundenes innskudd i kryptokurver, noe som for eksempel betyr at i det usannsynlige tilfellet med et hack på handelsplattformen, vil alle kundenes innskudd i kryptokurver være forsikret. For å bevise de ekstreme forskjellene i gebyrer mellom CPH Crypto og fire globalt dominerende handelsplattformer, CPH Crypto har gjennomført en linje med prissammenligning basert på konkrete eksempler.  

Alle kan laste ned CPH Crypto Trader-appen nå Google Play eller iOS og dra nytte av noen av de laveste avgiftene i bransjen. 

Å lære mer besøk CPH Crypto –  www.cphcrypto.com

Følg CPH Crypto på Twitterhttps://twitter.com/cph_crypto

Finn CPH Crypto på Facebookhttps://www.facebook.com/cphcrypto

Kontaktinformasjon for media

Kontaktnavn: Jan Andersen

Kontakt Epost: [e-postbeskyttet]

CPH Crypto er kilden til dette innholdet. Denne pressemeldingen er kun til informasjon. Virtuell valuta er ikke lovlig betalingsmiddel, støttes ikke av myndighetene, og kontoer og verdisaldoer er ikke underlagt forbrukerbeskyttelse. Kryptovalutaer og tokens er ekstremt ustabile. Det er ingen garanti for en stabil verdi, eller for noen verdi i det hele tatt.

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt betjent krypto pressemeldings distribusjonsbehov for blockchain-oppstart for over 8 år. Få din Distribusjon av Bitcoin pressemelding i dag. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me