Crypto Trading Bots vs Copy Trading

I dag brukes teknologier som kunstig intelligens, maskinlæring eller til og med dyp læring i nesten ethvert omfang og virksomhet. Kryptohandel er ikke mindre; Du kan bygge din algo-bot, men hvis du undersøker litt, vil du finne mange tjenester som gir deg hundrevis av inngangssignaler (noen av dem til og med utgangssignaler) per dag.

Hvis du jobber litt med disse signalene, kan du tjene godt på dem. Det første er å måle kvaliteten på dem. Du bør ha tilgang til signalene ‘historiske og derfra, få din egen statistikk.

Hvor mye var den høyere prisen de neste 24 timene etter at signalet ble sendt? Og etter 3 dager? Eller 1 uke, 1 måned? Hvor mye går de vanligvis ned før de når den høyere prisen? Hvis du er grundig nok, vil du utarbeide rapportene per marked, for eksempel QTUM / ETH. Hvor mange signaler har denne leverandøren sendt i løpet av de siste 3 månedene (eller 6 måneder eller 1 år)? Hvor mye er den gjennomsnittlige høyere prosentandelen fra den foreslåtte inngangsprisen (hvis noen, hvis ikke markedsprisen på det tidspunktet posisjonen ankom), hvor mye er den gjennomsnittlige prosentandelen av rullegardinmenyen fra inngangsprisen? Du må se etter disse dataene i den tidsrammen du vil handle. Hvis du velger en uke, så se etter høyere og lavere i løpet av den uken, og husk at handlerne dine varer i gjennomsnitt 1 uke. Men hvis du ser at den høyere prisen i uken vanligvis skjer de neste 2 eller 3 dagene, kan du spille med den tidsrammen. 

Oppføringen, eller til og med utgangssignalet, er bare begynnelsen, jeg vil si at det er enda mindre enn halvparten, som Dr. Van Tharp beviser i denne boka “Trade Your Way to Financial Freedom”, selv et tilfeldig system kan fungere hvis du vet hvordan du håndterer risikoen. Er det her din forskning må praktiseres.

Når du har et system i bevegelse, kan du ikke stoppe der, du må fremdeles se resultatene dine, se at de stemmer overens med det du forventer, og justere og stille det så mange ganger som det er nødvendig til du finner et system som fungerer for deg.

I tillegg med kryptokurver er det eksterne faktorer å se på, hva om en mynt blir fjernet fra en stor børs? Markedet vil falle sikkert og det meste av boten vil oppdage dette som en inngangsmulighet, dessverre er det sjelden noe utvinning fra det. Hva om en enorm børs har blitt hacket? Eller et land som forbyder kryptovalutaer?

Hvis dette høres ut som mye arbeid … er det fordi det er mye arbeid. Hvis det ser ut til at du trenger litt kunnskap om handel og kryptovaluta .. er det fordi du trenger det. Og hvis det ikke ser lett ut i det hele tatt, er det fordi det ikke er det (ellers ville alle gjort det, og du vet at i dette spillet, for noen å vinne, må andre tape).

Og her er hvor kopihandel viser sin høyere styrke. Det er eksperthandlere, noen ganger til og med selskaper bak disse tjenestene. Deres daglige jobb er å stille inn og justere strategien, automatisk eller manuell, være klar over nyhetene som kan påvirke markedene og leve av dette.

Noen av disse kopihandlerne er ikke redd for å vise og dele suksessen. Teksthandlere tar oppgaven sin på alvor fordi de vet at det er et stort ansvar å administrere tilhengerens kapital.

De opererer vanligvis bare i en plattform, den som de anser best og fungerer. Det er vanskelig nok å være lønnsom på lang sikt bare ved å handle under normale forhold, så forestill deg om plattformen ikke er pålitelig, ikke replikerer aktiviteten fra kopihandleren til følgere, eller har kontinuerlig tap av service.

Plattformen er ikke bare viktig for kopihandleren, men er også viktig for tilhengerne. Det må være en pålitelig plattform; du må stole på det. Det må tilby beregninger og statistikk tydelig og gjennomsiktig. Plattformer der kopihandlerne har lov til å redigere resultatene, manuelt angi antall følgere eller fjerne dårlige handler, er slike plattformer du ikke vil være.

Plattformen må være børsagnostisk, dette er veldig viktig, børser tjener penger når du handler (med fortjeneste eller ikke), også en børs kan ikke være tilgjengelig i ditt område, så å ha alternativer er alltid bra.

Den ideelle plattformen vil være den som tjener når du tjener, hvor kopihandleren tjener når du tjener.

Hvis du vil prøve, kan du lage din egen bot (med Zignaly du kan gjøre dette gratis, integrere det med TradingView og dets varslingssystem), jobbe med signalene fra en leverandør, start med en demo-konto til du er komfortabel.


Hvis du ikke har tid eller foretrekker å bruke tiden på å lære andre ting, eller bare leter etter en passiv inntekt, kan kopiering være løsningen din.

Så hva er kopihandel, og det er stor verdi?

Med Copy Trading får du en replika fra den virkelige kontoen til den tradende handelsmannen. I utgangspunktet er det en hovedkonto (den fra eksperthandleren du kopierer) og følgerkontoen, kopimaskinen. Når mesteren åpner, redigerer eller avslutter en handel, blir all aktivitet replikert proporsjonalt med kopikontoen, automatisk.

Det betyr at hvis han åpner en posisjon med 10% av saldoen, vil du også bruke 10% av det investerte beløpet ditt på samme handel. Så det er som en administrert konto. Så alle de ovennevnte oppgavene du må ta i betraktning når du bruker bots, er ikke nødvendig når du bruker Copy Trading, dette andre alternativet sparer deg virkelig tid, fordi du er 100% handsfree.

Hvis du har lyst til å prøve, er dette våre anbefalinger og en enkel guide:

  • Velg en handelsplattform for kopier som er spesialisert i krypto, som Zignaly, som er integrert med pålitelige børser som Binance eller KuCoin. Kriteriene deres for å akseptere nye børser er veldig strenge. 
  • Velg basert på lang sikt, å sjekke handelsresultatene fra minst 3 til 6 måneders handel. Er lett å få resultater på kort sikt, men det er en ferdighet å ha dem på lang sikt.
  • Kjenn eksperten, du skal legge pengene dine i hendene, så bli kjent med ham. Zignaly har et flott fellesskap, og du kan snakke direkte med deres kopihandlere. Spør dem om strategien deres, hvordan de klarer saldoen, investerer de 100%? beholder de resterende muligheter?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector