Cryptocurrency Portfolio Manager fra CryptoView | Ett grensesnitt, alle store utvekslinger

Bitcoin pressemelding: CryptoView Portfolio Manager har åpnet døren for nye muligheter med kryptovalutahandel, takket være sin unike, multifunksjonelle plattform. Handlere kan nå handle kryptovaluta på alle større børser samtidig. 

30. september 2020, Sofia, Bulgaria– Når verden av kryptovalutaer utvikler seg i raskt tempo, gjør også sektoren for porteføljeadministrasjonstjenester for kryptovaluta. Behovet for sikre og brukervennlige verktøy for handel med kryptovalutaer fødte CryptoView – en kryptovalutaporteføljeforvalter og tracker, designet for å være en alt-i-ett-løsning for administrasjon av flere vekslingskontoer og lommebøker.

CryptoView gjør det mulig for brukere å raskt hoppe fra bryet med å bytte mellom flere porteføljer, børser eller lommebøker til påliteligheten ved å bruke et enkelt grensesnitt for å spore alle saldoer, og samtidig administrere handler på flere børser. 

Bortsett fra å være en avansert kryptoporteføljespor, CryptoView kan også fungere som en fullt funksjonell handelsplattform, ettersom porteføljestyringsprogramvaren er koblet til verdens ledende børser som Binance, Bitfinex, Bitmex, Bitstamp, Bittrex, Cexio, Coinbase, CoinbasePro, CoinEx, HitBtc, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, og Poloniex

Flerkartet grensesnitt

En av kjernestyrkene til CryptoView er det fullt tilpassbare brukergrensesnittet, som lar brukerne omorganisere nesten alle aspekter av arbeidsområdet. Teamet bak CryptoView har utviklet et av de mest avanserte grensesnittene for flere kart, som kan vise opptil 9 diagrammer per skjerm, opp til 5 skjermer. Det er mer enn 25 nettkonfigurasjoner og 5 forhåndsinnstillinger på skjermen

De som bruker multi-monitor-oppsett, kan bruke alternativet “screens” for å lagre en forhåndsinnstilt konfigurasjon for hver skjerm med et spesifikt rutenettoppsett og handelspar. Hver forhåndsinnstilling kan lastes på en bestemt skjerm med bare ett klikk, uten å måtte stille arbeidsområdet ditt hver gang.  

CryptoView er integrert TradingView ™ diagrammer som tilbyr 85+ handelsverktøy og over 75 tegneverktøy for både nybegynnere og avanserte handelsmenn. 

Portfolio Balance Manager

Kryptoporteføljeforvalteren gir brukerne en detaljert oversikt over aktivasaldoer samlet fra alle tilkoblede børser, lommebøker og til og med fryselager. Balansetabellen gir også tilleggsinformasjon om gjeldende priser, prisendringer og trender for hver kryptovaluta. Kaldelageroppføringer settes inn manuelt ved å opprette en oppføring av saldoen i hver kald lommebok.

Ytelsesanalyse & Multi-handel

Et annet flott verktøy er CryptoView-porteføljens histogram som viser porteføljestatistikk. Hver dag tar CryptoView et øyeblikksbilde av alle porteføljebeholdningene og plotter dem inn i et detaljert histogram. Det er også sektordiagrammer for fordeling av aktiva / portefølje. De som foretrekker å jobbe med rådata kan eksportere til begge deler XML og CSV filformater.

Alt-i-ett-handelsplattformen for flere børser gir brukerne muligheten til å plassere ordrer som ‘limit’, ‘market’, ‘stop-limit’ og ‘stop-market’ samtidig på hver tilkoblede børs. I tillegg har hvert handelspar en handelshistorie, ordrebok, markedsdybde og paneler med siste handel.

Dataintegrasjoner


Blant de forskjellige kryptohandelsverktøyene som er integrert i plattformen, er det en innebygd krypto-nyhetsaggregat med flere kilder (20+ toppnyhetskilder), hendelseskalender fra CoinMarketCal, direkte datafeed fra CoinMarketCap og andre verktøy som SMS-varsler og automatiske e-postbalanserapporter.  

Enkel registrering og abonnement

Melde deg på tar ikke lenger enn et par minutter, og brukerne får en 30-dagers gratis fullt funksjonell prøveversjon. Abonnementsplaner spenner fra $ 29 til $ 21 / måned avhengig av abonnementspakken. 

Fondforvaltere 

Alt-i-ett-kryptovalutaporteføljeforvalteren er også godt egnet for fondsforvaltere som kan dra nytte av funksjonene ‘multi-portfolio’ og ‘portfolio sharing’. 

Hver konto kan opprette og administrere opptil 5 separate kryptoporteføljer og koble forskjellige sentraler eller lommebøker til hver enkelt. Dette tillater brukere å enten dele porteføljen sin i separate mindre porteføljer eller administrere separate porteføljer for kunder eller venner. 

Brukerne er også i stand til å dele balansetabellen og resultathistogrammet for hver portefølje med en “bare visning” -lenke. Dette gjør at klienter eller partnere kan overvåke ytelsen til en delt portefølje uten å kunne samhandle direkte og bruke kontoen. 

Sikkerhet

Sikkerhet på CryptoView blir tatt på alvor, siden plattformen kjører på en skybasert arkitektur med krypterte forbindelser, sterk API-nøkkelkryptering, DoS-beskyttelse, 2FA (Two Factor Authentication) samt alle bransjens generelle sikkerhetsstandarder. For å beskytte brukere mot ulovlige aktiviteter, er uttak eller overføringer kun begrenset til børsens grensesnitt.

Tilknyttede programmer og henvisningsprogrammer

Bortsett fra handel og porteføljeforvaltning, CryptoView tilbyr også et tilknyttet program, som du kan tjene på $ 20 i Bitcoin for hver betalte abonnent som kommer via tilknyttet lenke. Det er også en henvisningprogram som gir 2 gratis måneder for hver nye henviste kunde som kjøpte et abonnement etter den gratis prøveperioden. 

CryptoView, ett grensesnitt, ingen begrensninger

CryptoView passer perfekt for både nybegynnere og avanserte handelsmenn, og gir en sterk liste over de beste verktøyene for kryptovalutahandel som kreves for å effektivt administrere en kryptoportefølje. CryptoView utnytter den blomstrende lokale IT-sektoren, som produserer noen av de beste utviklerne og designerne i Europa.

For mer informasjon om CryptoView, besøkhttps://www.cryptoview.com/

Bli med i tilknytningsprogrammet og begynn å tjene i daghttps://www.cryptoview.com/affiliate/

Følg CryptoView på Twitterhttps://twitter.com/CryptoViewCom

Finn CryptoView på Facebookhttps://www.facebook.com/CryptoViewCom/

Kontaktinformasjon for media

Kontakt navn: CryptoView Marketing Team

E-post: [e-postbeskyttet]

CryptoView er kilden til dette innholdet. Denne pressemeldingen er kun til informasjon. Virtuell valuta er ikke lovlig betalingsmiddel, støttes ikke av myndighetene, og kontoer og verdisaldoer er ikke underlagt forbrukerbeskyttelse. Kryptovalutaer og tokens er ekstremt ustabile. Det er ingen garanti for en stabil verdi, eller for noen verdi i det hele tatt.

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt betjent krypto pressemeldings distribusjonsbehov for blockchain-oppstart for over 8 år. Få din Distribusjon av Bitcoin pressemelding i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector