Denne banebrytende Blockchain Metaverse lar deg tjene USD ved å selge NFT Properties

Skjult blant en pressemelding publisert den 10. november 2020 er en av de viktigste utviklingene i blockchain-historien: Ved å inngå samarbeid med Tilia Pay, Upland.me, en virtuell eiendomsmetavers som tilbyr ekte eierskap til NFT-eiendomspakker kartlagt til ekte adresser, har tatt et stort sprang mot å skape verdens den første sanne digitale økonomien

Som jordens metavers er Upland uskarpt og til slutt sletter grensen mellom den virkelige verden og den digitale verden. Upland har nå brakt denne proposisjonen til live med Property til USD. Ved å bruke de to siste årene på å bygge en metavers som gir ekte eierskap til digitale eiendeler via blockchain-teknologi, har Upland asymptotisk nærmet seg målet om å bygge en fullt ut realisert markedsbasert digital økonomi. 

Så langt har de tillatt kjøp av digitale eiendeler via fiat eller crypto (gjennom UPX) og videresalg og handel med disse eiendelene i spillet. Upland har etablert et ekte fritt marked basert på tilbud og etterspørsel. Mens de erkjenner at de har vært vert for spekulanter og hodlere, optimister og pessimister, kjøpere og selgere, markerte Uplands nye partnerskap med Tilia Pay dagen da Upland ble en ekte markedsbasert økonomi. Hvorfor?

Fordi i Upland kan verdien av dine digitale eiendeler nå konverteres tilbake til en form for verdiskapning: amerikanske dollar.

Oppland er nå en utvidelse av den internasjonale økonomien. Merverdien av spillernes engasjement med metaversen – fra eiendommene de bestemmer seg for å kjøpe, til deres lokasjoner, helt til det øyeblikket da spillerne bestemte seg for å kjøpe dem, alle de kritiske beslutningene som driver og agiterer, på makronivå Uplands frie markeds etterspørselskurver – kan nå hentes tilbake i amerikanske dollar. Upland er den første og eneste blockchain-metaversen som tilbyr denne muligheten.

Uplands brukere kan selge sine virtuelle eiendeler i NFT ved hjelp av Second Lifes betalingsnettverk, kalt Tilia Pay. Denne integrasjonen støtter PayPal som en hovedbetalingsmekanisme. Dette betyr at spillerne vil kunne kjøpe eiendom i Uplands virtuelle verden og selge dem for ekte amerikanske dollar.

Kjent som Property-to-USD beta-programmet, muliggjorde allerede mange høytverdige salg av Upland digitale eiendommer for USD. De tre beste salgene har vært $ 1000 USD et stykke. Til dags dato har Uplands spillere brukt $ 29 250 USD på eiendommer i Upland-metaversen, og gjennomsnittlig utgift er $ 39,50 USD.

Hvordan virker det?

I motsetning til mange andre blockchain-spill har Upland en ren, jevn brukeropplevelse på nettet, iOS og Android for å tiltrekke seg et bredest mulig publikum. Siden Property-to-USD-programmet fortsatt er i beta, er muligheten for å selge eiendommer for USD for øyeblikket åpen for 100 Uplanders. Imidlertid vil antallet øke i nær fremtid, og funksjonen vil snart være tilgjengelig for alle spillere. Enhver spiller kan imidlertid kjøpe eiendommer fra betatestere for USD.

Slik tjener Uplands betatestere ekte penger med sin virtuelle eiendomsportefølje:

  • Spillere kan plassere eiendelene sine til salgs på plattformen i USD.
  • Brukeren gjennomgår en KYC-prosess (Know Your Customer).
  • Når en eiendom NFT er solgt, kan Uplander trekke ut USD-inntektene sine direkte til sin private Paypal-konto.

Samfunnsreaksjon

Upland-samfunnet har ønsket muligheten til å tjene penger på sine virtuelle eiendommer med åpne armer. Det har allerede faktisk vært noen store salg! Utgiftsvanen startet da en spiller, en Upland-leder ved navn ThankMeLater, solgte tre forskjellige eiendommer for $ 500 USD hver. Kjøperen av disse 3 eiendommene er en spiller som heter Wulfinite, som begynte i Upland bare noen få måneder før. Han ble intervjuet om begrunnelsen bak å kjøpe eiendommene:

  • 350 Mcallister St. (opprinnelig myntepris på 193280 UPX, eller ~ $ 193 USD) ble kjøpt fordi den er nær rådhuset.
  • 3 Community Visitor Center (opprinnelig myntepris på 135 520 UPX, eller ~ $ 135 USD) ble kjøpt på grunn av sjeldenheten til Angel Island-stedene.
  • 401 23 St. (opprinnelig myntepris på 356860 UPX, eller ~ $ 356 USD) ble kjøpt for sitt område, ettersom Wulfinite har til hensikt å lage en førskole der.

Oppland og Tilia

Tilia Pay vil tillate Upland-spillere å handle virtuelle eiendommer, basert på steder i den virkelige verden og fakturert av ikke-fungible tokens (NFT), for amerikanske dollar. Dette gjør Upland til det eneste blockchain-spillet som gjør det mulig for spillere å konvertere den økonomiske verdien av virtuelle eiendeler til ekte penger.


Upland fortsetter å oppleve betydelige gevinster. Med en veldig aktiv samfunnet, mer enn 10.000 daglige aktive brukere, og over 40.000 aktive brukere hver måned, fortsetter Upland å vokse betydelig. Det har aldri vært en bedre tid å bli en Uplander, så bli med akkurat nå og krev en spesiell doblet registreringsbonus på 6000 UPX: https://discover.upland.me/coingape_official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector