Det masternode-aktiverte blockchain-lotteriet BitWin24 avslører planene for fremtiden

Blockchain-aktiverte lotterier med masternoder er ikke et nytt konsept for kryptovalutaverdenen. Masternodes er sanntidskopier av et blockchain-nettverk som vedlikeholdes døgnet rundt av masternode-operatører. De oppfyller en rekke forskjellige funksjoner, hvorav de mest bemerkelsesverdige er blokkvalidering og gjennomføring av transaksjoner. Masternode-eiere blir belønnet med en prosentandel av verdien av hver blokk de validerer og er pålagt å sikre tilgjengelighet på heltid til den tekniske infrastrukturen, samt et minimum av sikkerhet i form av den respektive kryptovalutaen, som knytter deres interesse til den økonomiske stabiliteten til nettverket.

Ett nytt blockchain-lotteri ved bruk av masternoder har trappet opp spillet ved å introdusere tre ekstra måter for deltakerne å tjene gjentatte inntekter på lang sikt, og posisjonere seg som en innovatør i pengesektoren. BitWin24 tilbyr muligheten til å tjene penger gjennom masternoder, jackpotter i lotteriet, stakingskontrakter, et henvisningssystem og et airdrop-program som fungerer som en katalysator for tidlige investeringer.

Veien så langt

Teamet bak BitWin24 har vært engasjert i kryptovaluta-scenen i mer enn 5 år nå. Etter år med utvikling introduserte BitWin24 verdens første administrerte masternode-basseng til kryptoverdenen med sitt første prosjekt GetNode. For de som ikke er kjent med masternoder, er dette nettverksnoder som beholder sanntidskopier av et blockchain-nettverk, og derved hjelper det med blokkvalidering og transaksjoner blant andre aktiviteter. GetNode var det første prosjektet som samlet midler fra flere mindre investorer og administrerte dem, slik at de kunne bli masternode-eiere og utnytte et ellers vanskelig tilgjengelig marked på grunn av krav til høye kapitalinvesteringer og teknisk infrastruktur. Siden lanseringen av GetNode har samfunnet av masternode-eiere vokst til hundrevis, og deres anmeldelser har vært overveldende positive.

Etter å ha funnet flere synergieffekter med begrepet lotterier, kom teamet opp med ideen til BitWin24, et blockchain-basert lotteri som muliggjorde bruk av masternoder, og tilbyr en måte å generere tilbakevendende inntekt mens de støtter økonomien og den nødvendige tekniske infrastrukturen. for sine vitale operasjoner. Etter flere års utvikling ble prosjektet kunngjort offisielt i november i fjor til den eksisterende kundebasen til GetNode og flere sentrale investorer. Kort tid etter fullførte BitWin24 vellykket sitt private salg, og samlet inn nok midler til å legge grunnlaget for lotteriet og aktivere BWI-lommeboken. Teamet startet med pre-salg av masternodes og community building etter å ha søkt om alle nødvendige lisenser for å bli et fullt kompatibel lotteri i så mange jurisdiksjoner som mulig, noe som gjør det mulig for BitWin24 å målrette mot det verdensomspennende markedet og nå global adopsjon.

I mars i år oppførte BitWin24 alle nåværende BWI-masternoder på masternodes.online-plattformen, startet sitt globale myntsalg og aller viktigst, lanserte WinChain-henvisningssystemet og staking-programmet gjennom deres online lommebok. Vi vil gjerne berøre de to, da de er unike funksjoner som tilbys av BitWin24-prosjektet. 

Henvisningsprogrammet kjent som WinChain gjør det mulig for ambassadører å bringe nye spillere til BitWin24 for å tjene en prosentandel av sine fremtidige gevinster fra jackpotter og inntekter fra billettsalg. Som navnet antyder, gjør programmet det mulig å koble henvisningene dine sammen, noe som betyr at du kan tjene provisjon av henvisningene som er brakt til økosystemet ved direkte henvisninger. Dette systemet kan gå så dypt som 12 nivåer nedover linjen for jackpotutbetalinger og 3 nivåer for inntekter fra billettsalg.

Staking-programmet som tilbys gjennom BitWin24 online lommebok er en enkel måte for både små og store investorer som gjenoppfinner begrepet “hodl”. Folk som ønsker å passivt tjene inntekt uten å måtte investere, spille i lotto eller søke måter å bringe folk til BitWin24, kan ganske enkelt sette inn BWI-mynter i lommeboken. Prosessen er ganske enkel og krever ingen oppsett, forkunnskaper eller minimumsinvesteringer for å delta. Brukeren setter inn et beløp av BWI-mynter etter eget valg i en definert tidsperiode (for eksempel 3 måneder) og får tilbake sin innsats inkludert ytterligere 20% når kontrakten er utløpt. 

Hva har BitWin24 planlagt for fremtiden

Å ha en klar retning er nøkkelen når det gjelder å bringe et komplekst prosjekt til liv. God planlegging er et av de grunnleggende kravene for å bli vellykket, spesielt i et marked der konkurransen er hard og brukeren forventer en høy grad av innovasjon og pålitelighet..

BitWin24 har planlagt billettsalget for den første trekningen og lanseringen av lotteriet som skal skje i august 2020. Kort tid etter vil BWI-mynten bli notert for handel på ledende børser og multi-lommebøker som Bittrex, Binance, Kraken, Bitpanda, Poloniex , Livecoin, Bitlish og mer. Teamet vil fortsette å jobbe med utvidelse av økosystemet og utvikling av ytterligere markeder med mål om å bli markedsleder innen lotteri- og betting-sektorene i 2021. I overskuelig fremtid har BitWin24 satt seg et mål om å utvikle et API for integrering av BWI til eksisterende ledende lotterier og spillplattformer og etablere det som en universell betalingsvaluta.

Et viktig trekk ved BitWin24 er deres airdrop-program, som belønner investorer som bidro før slutten av juni i år med 10% av alle fremtidige jackpotter og inntekter fra billettsalg. Programmet er allerede live, og alle som blir kvalifisert til å delta i det vil motta belønningene automatisk hver måned. 

Lær mer om BitWin24-prosjektet på https://bitwin24.com/no/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector