Dominante handelsplattformer belaster tradere opptil 13 ganger mer enn CPH Crypto

 Nylige beregninger dokumenterer tydelig at de dominerende kryptohandelsplattformene er opptil 13 ganger dyrere for aktive kryptohandlere å bruke enn de nye Skandinavisk utveksling CPH Crypto.  

16. desember 2020, København, Danmark – Hver svinghandler, dagshandler og skalper i kryptomarkedet vet viktigheten av handelsgebyrer og hvordan disse gebyrene ofte gjør det ekstremt vanskelig å forfølge handelsstrategier basert på høyfrekvent handel. Det er kjent blant handelsmenn som koster bare drepende fortjeneste. 

Manglende konkurranse og åpenhet hindrer handelsmenn å tjene penger. Problemet er enkelt: Inntil nå har konkurransen om gebyrer i kryptohandelsmarkedet vært fraværende, og de dominerende handelsplattformene har vært i stand til å belaste uhyrlige transaksjonsgebyrer og komme unna med ugjennomsiktige prisstrukturer, noe som har gjort det ekstremt vanskelig for kundene å finne ut hva de faktisk betaler totalt for tjenestene de bruker.  

Årsaken til problemet er umodenhet i kryptomarkedet. Å gå tilbake tjue år, var det tradisjonelle aksje-, obligasjons- og valutamarkedet på samme utviklingsstadium som kryptomarkedet er i dag, og i likhet med kryptomarkedet ble det tradisjonelle markedet dominert av få veldig store aktører som var i stand til å belaste veldig høye priser på grunn av mangel på konkurranse og åpenhet.  

Umiddelbar forstyrrelse av gebyrstrukturer 

«Til slutt kom nye aktører inn på markedet og begynte å forstyrre de dominerende aktørenes prismodeller og senke prisene. Og i dag, trading avgifter på tradisjonelle 

produkter er bare brøkdeler av nivået vi ser i det nåværende kryptomarkedet, ” 

sier Konsernsjef Jan Andersen, CPH Crypto, og fortsetter: 

“Teamet vårt vet dette fordi vi har våre røtter i den gamle handelsverdenen. Og vårt erklærte oppdrag er å forstyrre de dominerende kryptospillerne ved å tilby våre kunder avgifter som er langt under avgiften til disse spillerne. Historien gjentar seg tydeligvis, bare denne gangen trenger ikke handelsmenn å vente i tjue år før avgiftene er nede på et rimelig nivå. CPH Crypto har besluttet å redusere avgiftene med en gang. ” 

Se opp for skjulte avgifter 

For å få et fullstendig oversikt over en bestemt meglers eller børsens handelsavgifter, må du ta begge provisjonene og spre det. Handlere har en tendens til å glemme effekten av spredningen på de totale kostnadene, selv om spredningen ofte er der den viktigste delen av de totale gebyrene er skjult, spesielt når de handler på såkalte kommisjonsfrie meglere eller børser.  

Vanligvis har disse meglerne / børsene en tendens til å kompensere for manglende gebyr ved provisjon ved å øke spredningen kraftig – forskjellen mellom budprisen og salgsprisen – som gjør at de kan tjene margin på spredet i stedet. På toppen av dette bør handelsfolk ikke glemme at høye gebyrer for pengeforvaltning – som innskudd og uttak – også legges til de totale kostnadene.  

Ekstreme prisforskjeller opp til 1249% 

For å bevise de ekstreme forskjellene i avgifter mellom CPH Crypto og fire globalt dominerende handelsplattformer, har CPH Crypto gjennomført en linje med prissammenligning basert på konkrete eksempler. Fire store plattformer er Binance, Kraken, Coinbase Pro og eToro, og eksemplene er basert på en måneds kryptohandelsvolum på henholdsvis 1.000 USD, 10.000 USD, 200.000 USD og 500.000 USD. Oppsummert er resultatene av sammenligningene:  


Med 1000 USD per måned  

 • Billigste plattform: CPH Crypto med avgifter totalt: 0,6 USD 
 • Dyreste plattform: Coinbase Pro med avgifter totalt: 5,0 USD 
 • Forskjell 4,4 USD / 733% 

Med 10.000 USD per måned 

 • Billigste plattform: CPH Crypto med avgifter totalt: 6 USD 
 • Dyreste plattform: eToro med avgifter totalt: 37,5 USD 
 • Forskjell: 31,5 USD / 525% 

Med 200 000 USD per måned

 • Billigste plattform: CPH Crypto med avgifter totalt: 79 USD 
 • Dyreste plattform: eToro med avgifter totalt: 750 USD 
 • Forskjell: 671 USD / 849% 

Med 500 000 USD per måned

 • Billigste plattform: CPH Crypto med avgifter totalt: 139 USD 
 • Dyreste plattform: eToro med avgifter totalt: 1875 USD 
 • Forskjell 1736 USD / 1249% 

(Tall samlet i 2. kvartal 2020. Se denne siden for mer informasjon)

“All-in-one” fast avgift. Ubegrenset handel for 39 USD / måned 

I følge CPH Cryptos filosofi, bør handelsmenn bare måtte fokusere på strategien sin og ikke på kostnadene når de handler. Derfor går CPH Crypto mot trenden med høye handelsavgifter på kryptomarkedet og tilbyr en dyp rabatt fast “alt-i-ett” -avgift på bare 39 USD / måned for ubegrenset handel eller en provisjon på bare 0,04 pct. per transaksjon for enkelthandel.   

For å lære mer, besøk CPH Crypto-nettstedet: https://cphcrypto.com/

Kontaktinformasjon for media

Kontakt navn: Jan Andersen

Kontakt nummer: +45 4060 3239

Kontakt Epost: [e-postbeskyttet]

CPH Crypto er kilden til dette innholdet. Denne pressemeldingen er kun til informasjon. Informasjonen utgjør ikke investeringsråd eller et tilbud om å investere. Virtuell valuta er ikke lovlig betalingsmiddel, støttes ikke av myndighetene, og kontoer og verdisaldoer er ikke underlagt forbrukerbeskyttelse. Kryptovalutaer og tokens er ekstremt ustabile. Det er ingen garanti for en stabil verdi, eller for noen verdi i det hele tatt. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector